Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Όχι δεν θα το καθυστερήσει γιατί με το που καταθέσει τα χαρτιά ότι γίνανε η εργασίες σε 45 μέρες θα πληρωθεί.

Δεν είμαι σε αυτή την φάση.

Είμαι 09.α

Τα χρήματα έχουν ΜΠΕΙ στον λογαριασμό αλλά είναι δεσμευμένα.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι 09.α

Εκτύπωσε το χαρτί με τους προμηθευτές και τα IBAN τους πήγαινε στην τράπεζα και ζητά να ολοκληρωθούν οι πληρωμές.Αν είναι σε ίδια τράπεζα με εσένα δεν πληρώνεις προμήθεια.

Αν όχι πληρώνεις ότι προμήθεια σου βγάλει η τράπεζα για τον καθένα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, doc είπε

Εκτύπωσε το χαρτί με τους προμηθευτές και τα IBAN τους πήγαινε στην τράπεζα και ζητά να ολοκληρωθούν οι πληρωμές.Αν είναι σε ίδια τράπεζα με εσένα δεν πληρώνεις προμήθεια.

Αν όχι πληρώνεις ότι προμήθεια σου βγάλει η τράπεζα για τον καθένα.

Τώρα που λες για προμήθεια θυμάμαι ότι για  έναν προμηθευτή που δεν ειχε λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργαζομουν η τράπεζα μου πήρε προμήθεια πάνω από 10 Ευρώ .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikucic είπε

Τώρα που λες για προμήθεια θυμάμαι ότι για  έναν προμηθευτή που δεν ειχε λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργαζομουν η τράπεζα μου πήρε προμήθεια πάνω από 10 Ευρώ .

Ναι και εγώ πλήρωσα αρκετα

10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι 09.α

Μόλις βρεις μάστορα για τα αλουμίνια πχ και του πεις του μηχανικού ότι έκλεισα θα τα αποδεσμεύσει.

Και έτσι θα γίνεται με τον καθένα τεχνικό που θα κλείνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikucic είπε

Μπορεί να γίνει η μεταφορά μεσω e-banking η θέλει φυσικη παρουσία?

8 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Ναι και εγώ πλήρωσα αρκετα

Μόλις βρεις μάστορα για τα αλουμίνια πχ και του πεις του μηχανικού ότι έκλεισα θα τα αποδεσμεύσει.

Και έτσι θα γίνεται με τον καθένα τεχνικό που θα κλείνεις.

Είμαι στο εξοικονομώ του 2020.

Έχουν τελειώσει προ πολλού όλες οι εργασίες, έχει εγκριθεί η πληρωμή και τα χρήματα ΕΙΝΑΙ στον λογαριασμό δεσμευμένα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχουν τελειώσει προ πολλού όλες οι εργασίες, έχει εγκριθεί η πληρωμή και τα χρήματα ΕΙΝΑΙ στον λογαριασμό δεσμευμένα.

Εγώ ολοκλήρωσα το ίδιο του 2020 τον Ιούνιο και για να πληρωθούν οι προμηθευτές έγινε η διαδικασία που σου έγραψα πληρώνοντας 10 ευρώ προμήθεια για κάθε διαφορετική τράπεζα και τέλος.Ακριβως όπως στη φάση που είσαι τώρα.

Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν δεσμευμένα..

Πρέπει να πας στην τράπεζα να υπογράψεις για τις μεταφορές χρημάτων. Κάνε ένα τηλ στο υποκατάστημα που είχες δηλώσει..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εγώ όπως σου είπα δεν έκανα τίποτα.

Ρώτησε τον μηχανικό που είχες αν πρέπει να κάνεις εσύ τις κινήσεις.

Εγώ ίσως υπέγραψα εν άγνοια μου τότε να γίνονται αυτόματα με έγκριση του μηχανικού.

Δημοσ.

Τι θα γίνει με αυτό το πρόγραμμα το " εξοικονομώ 2021 ", είμαι από 15/03/2022 σε κατάσταση " 03.θ Υπό Έλεγχο " έξι μήνες. Εχει προχωρήσει  κάποιος άλλος σε άλλη φάση με το συγκεκριμμένο πρόγραμμα ; Θα μπορούσα να εκδόσω τώρα Η.Τ.Κ. για να κερδίσω χρόνο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cbamak1 είπε

Τι θα γίνει με αυτό το πρόγραμμα το " εξοικονομώ 2021 ", είμαι από 15/03/2022 σε κατάσταση " 03.θ Υπό Έλεγχο " έξι μήνες. Εχει προχωρήσει  κάποιος άλλος σε άλλη φάση με το συγκεκριμμένο πρόγραμμα ; Θα μπορούσα να εκδόσω τώρα Η.Τ.Κ. για να κερδίσω χρόνο ;

Αυτές τις ημέρες ελέγχουν τους υπό έλεγχο.

Αφού ανεβάσεις αυτά που σου ζητήσουν, θα σου δώσουν διορία μεχρι 15/12 για ΗΤΚ. άρα δεν κερδίζεις χρόνο..

Ευτυχισμένο 2023. 

Ειδικά για αυτούς που δεν μπήκαν στο αυτονομώ λόγω ταχύτητας, και περίμεναν τόσο καιρό το νέο εξοικονομώ, όντας έτοιμοι σε όλα τα χαρτιά τους, είναι πολύ εκνευριστικό.

Για άλλους που δεν τους ένοιαζε και κάνουν όλες τις κινήσεις την τελευταία στιγμή, επειδή τους είπε ο κουμπάρος τους, "γιατί δεν το κάνεις μωρέ το εξοικονομώ". Αυτοί είναι χαλαροί.. όλοι οι άλλοι που επί μήνες και πάμε για χρονιά τώρα ήταν έτοιμοι, είναι κοροϊδία.

Επεξ/σία από Maknight
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cbamak1 είπε

Εμένα μου έστειλαν οκ στον έλεγχο πριν 15 μέρες. Πριν μου είχαν πει τηλεφωνικά ότι το σύνολο των υπό έλεγχο αιτήσεων θα ολοκληρωθεί ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Τα υπόλοιπα όπως τα λέει ο cbamak1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση ρε παιδιά. Εδώ στο FAQ μιλάει για β φάση Τρίτση όμως η πολεοδομία της περιοχής μου απλά δεν θέλει να εκδώσει την σχετική βεβαίωση που περιγράφει αν δεν έχει γίνει και η γ φάση. Έχει τύχει σε άλλους;;

Το σχετικό εδάφιο...

19. Ερ.: Κτήριο κατοικίας που έχει υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν .1337/1983 (νόμος «Τρίτση»), είναι επιλέξιμο;

Απ.: Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί η α’ και β’ φάση του Ν.1337/1983, έχει αποπληρωθεί το σύνολο του προστίμου και δεν έχει απορριφθεί με απόφαση του αρμοδίου κατά περίπτωση οργάνου η αίτηση για την εξαίρεση από την κατεδάφιση, μπορεί να υποβληθεί αίτηση στο Πρόγραμμα, εφόσον βέβαια η κατοικία ικανοποιεί και τους λοιπούς όρους επιλεξιμότητας του Προγράμματος. Σχετική βεβαίωση από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης είναι αποδεκτή.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Ερώτηση ρε παιδιά. Εδώ στο FAQ μιλάει για β φάση Τρίτση όμως η πολεοδομία της περιοχής μου απλά δεν θέλει να εκδώσει την σχετική βεβαίωση που περιγράφει αν δεν έχει γίνει και η γ φάση. Έχει τύχει σε άλλους;;

Το σχετικό εδάφιο...

19. Ερ.: Κτήριο κατοικίας που έχει υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν .1337/1983 (νόμος «Τρίτση»), είναι επιλέξιμο;

Απ.: Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί η α’ και β’ φάση του Ν.1337/1983, έχει αποπληρωθεί το σύνολο του προστίμου και δεν έχει απορριφθεί με απόφαση του αρμοδίου κατά περίπτωση οργάνου η αίτηση για την εξαίρεση από την κατεδάφιση, μπορεί να υποβληθεί αίτηση στο Πρόγραμμα, εφόσον βέβαια η κατοικία ικανοποιεί και τους λοιπούς όρους επιλεξιμότητας του Προγράμματος. Σχετική βεβαίωση από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης είναι αποδεκτή.

έκανες ερώτηση στο help ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.in.gr/2022/09/25/economy/skrekas-tha-synexistei-epidotisi-sto-fysiko-aerio-erxetai-neo-eksoikonomo/

Σκρεκας: έρχεται νέο εξοικονομώ.

... Μετά την τεράστια επιτυχία του τρέχοντος (από περιέργεια υπάρχει κάποιος που να έχει υπαχθεί τυπικά , να έχει κάνει αποδοχή υπαγωγής ;;). 

Δημοσ.

Αντι να αυξηθεί η επιδότηση για τις παρεμβάσεις ( περισσότερα χρήματα ανά δικαιούχο ) , για να είναι πιο κοντά με τις τρέχουσες τιμές  λόγω ακρίβειας, προτίμησαν να τους βάλουν όλους μέσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...