ikucic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 https://news.b2green.gr/21258/εξοικονομώ-αυτονομώ-ανακοινώθηκε-με
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ikucic είπε https://news.b2green.gr/21258/εξοικονομώ-αυτονομώ-ανακοινώθηκε-με Εσύ έκανες τα έργα από τον Οκτώβρη του 2021 και είσαι τζαμί. Αυτοί τώρα που για τον α β λόγω δεν πρόλαβαν θα πάθουν ζημιά λόγω ακριβείας. 2 ώρες πριν, ikucic είπε https://news.b2green.gr/21258/εξοικονομώ-αυτονομώ-ανακοινώθηκε-με Η πρώτη υπαγωγή είχε 12.579 αιτήσεις. Υπάρχουν στοιχεία πόσες δεν έχουν ολοκληρώσει εργασίες ? 3 ώρες πριν, ikucic είπε https://news.b2green.gr/21258/εξοικονομώ-αυτονομώ-ανακοινώθηκε-με Για κάποιους είναι μειων γιατί εμεσα 'καθυστερεί' το τρέχον εξοικονομώ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από GREGORYMO Διόρθωση
ikucic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Εσύ έκανες τα έργα από τον Οκτώβρη του 2021 και είσαι τζαμί. Αυτοί τώρα που για τον α β λόγω δεν πρόλαβαν θα πάθουν ζημιά λόγω ακριβείας. Η πρώτη υπαγωγή είχε 12.579 αιτήσεις. Υπάρχουν στοιχεία πόσες δεν έχουν ολοκληρώσει εργασίες ? Για κάποιους είναι μειων γιατί εμεσα 'καθυστερεί' το τρέχον εξοικονομώ. Όλα καθυστερούν. Είναι ολοφάνερο . Έχουν χάσει τη μπάλα ολοι. Μηχανικοί ΤΕΕ υπουργείο ωφελουμενοι
Maknight Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 10:49 ΠΜ, leloslosle1313 είπε παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..στην αιτηση για το προγραμμα δεν ειχαμε πει για δανειοδοτηση γιατι περιμενα να εχω λεφτα αλλα με ολα αυτα που εχουν γινει δεν εχω μαζεψει πολλα και τωρα χρειαζομαι δανειο..ο μηχανικος μου λεει οτι δεν αλλαζει η αιτηση..μπορω να κανω κατι για να παρω δανειο με το προγραμμα? Για πιο πρόγραμμα αναφέρεσαι... Το εξοικονομώ-αυτονομω ή το εξοικονομώ 2021;
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στο εξοικονομώ 21, πληρώνεται ο ιδιοκτήτης η τα συνεργεία? (Όπως γινόταν στο εξοικονομώ του 20)
leloslosle1313 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 8:01 ΠΜ, Maknight είπε Για πιο πρόγραμμα αναφέρεσαι... Το εξοικονομώ-αυτονομω ή το εξοικονομώ 2021; το τελευταιο που δεν εχει ξεκινησει ακομα..του 21 νομιζω ειναι
Maknight Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, leloslosle1313 είπε το τελευταιο που δεν εχει ξεκινησει ακομα..του 21 νομιζω ειναι Αφού αναφέρεσαι σε αυτό που δεν έχει ξεκινήσει, του 2021 δηλ, τότε ακόμη δεν έχει επιλεγεί εάν θα προχωρήσεις με ίδια κεφάλαια ή δάνειο.. Μόλις ανεβάσεις την ΗΤΚ και βγουν τα οριστικά αποτελέσματα, θα σε ρωτήσει η πλατφόρμα να διαλέξεις εάν θα προχωρήσεις με ίδια κεφάλαια ή με δάνειο. Εάν επιλέξεις με δάνειο, και στο μεταξύ βρεις τα χρήματα, μπορείς να αλλάξεις και να πεις ότι θα προχωρήσω με ίδια κεφάλαια. Εάν όμως επιλέξεις από την αρχή με ίδια κεφάλαια, δεν θα μπορέσεις στην πορεία να ζητήσεις δάνειο. Άρα, κάπως μπερδεύτηκε ο μηχανικός σου.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι. Στις 7/7/2022 στις 9:25 ΠΜ, cbamak είπε Στην αίτηση αναφέρεται η επιλογή ή όχι δανείου ; Δεν διαπιστώνω κάτι τέτοιο στη δική μου αίτηση. Ισχύουν αυτά που ανέφερα παραπάνω.
janus5555 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καλημέρα, με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, έχει καταλάβει κάποιος τί θα γίνει με τις επιλαχούσες αιτήσεις; Αφενός είχαν πει ότι κονδύλλια που είχαν δεσμευτεί για πολυκατοικίες και δεν χρειάστηκαν, θα δοθούν τελικά για αιτήσεις μεμονομένων διαμερισμάτων/ κατοικιών. Μετά ο υφιπουργός δήλωσε ότι το κονδύλι του προγράμματος ολόκληρου θα διπλασιασθεί και θα μπουν σχεδόν όσοι κάνανε αίτηση στο πρόγραμμα. Τί ξέρετε/ πιστεύετε/ υπολογίζετε ότι θα γίνει τελικά; Στο προφανές, έχω κάνει αίτηση, είναι επιλαχούσα, 4 θέσεις κάτω απ'τη βάση... και αναρωτιέμαι αν θα μπω.
ikucic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, έχει καταλάβει κάποιος τί θα γίνει με τις επιλαχούσες αιτήσεις; Αφενός είχαν πει ότι κονδύλλια που είχαν δεσμευτεί για πολυκατοικίες και δεν χρειάστηκαν, θα δοθούν τελικά για αιτήσεις μεμονομένων διαμερισμάτων/ κατοικιών. Μετά ο υφιπουργός δήλωσε ότι το κονδύλι του προγράμματος ολόκληρου θα διπλασιασθεί και θα μπουν σχεδόν όσοι κάνανε αίτηση στο πρόγραμμα. Τί ξέρετε/ πιστεύετε/ υπολογίζετε ότι θα γίνει τελικά; Στο προφανές, έχω κάνει αίτηση, είναι επιλαχούσα, 4 θέσεις κάτω απ'τη βάση... και αναρωτιέμαι αν θα μπω. Εκλογές μάλλον θα έχει άνοιξη. Εγώ αυτό έχω να πω μόνο . Εμείς οι υπό έλεγχο (ΑΜΕΑ πολύτεκνοι κα) ακόμη υπό έλεγχο . 4 μήνες ελέγχουν....
energy52 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, έχει καταλάβει κάποιος τί θα γίνει με τις επιλαχούσες αιτήσεις; Αφενός είχαν πει ότι κονδύλλια που είχαν δεσμευτεί για πολυκατοικίες και δεν χρειάστηκαν, θα δοθούν τελικά για αιτήσεις μεμονομένων διαμερισμάτων/ κατοικιών. Μετά ο υφιπουργός δήλωσε ότι το κονδύλι του προγράμματος ολόκληρου θα διπλασιασθεί και θα μπουν σχεδόν όσοι κάνανε αίτηση στο πρόγραμμα. Τί ξέρετε/ πιστεύετε/ υπολογίζετε ότι θα γίνει τελικά; Στο προφανές, έχω κάνει αίτηση, είναι επιλαχούσα, 4 θέσεις κάτω απ'τη βάση... και αναρωτιέμαι αν θα μπω. Αγαπητε κι εγω στην ιδια φαση ειμαι..Αλλο πραγμα οι εξαγγελιες πουν γινονται ανεξοδα, κι αλλο η υλοποιηση αυτων..Ελληνες πολιτικοι.....εκλογες εχουμε μπροστα οπως ειπε κι ο φιλος πιο πριν οποτε περιμενουμε..παντως εγω χθες πετυχα τυχαια τον μονωσα που μου χει δωσει προσφορα κι ηταν σιγουρος πως ετσι θα γινει και πως οι χρεωσεις θα πανε συμφωνα με το προγραμμα, σε ερωτηση μου τι θα συμβει με τις ανατιμησεις.. Προσωπικα, δεν εχω τιποτα για σιγουρο.... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από energy52
teodur Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 να προσθεσω κι εγω κατι ; Για να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα δεν πρέπει να κανουν ΗΤΚ όλοι; Εδώ δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος για τις ειδικε΄ς κατηγορίες( ΑΜΕΑ. πολύτεκνοι κτλ ) αρα και η παράταση που δόθηκε σημερα δεν επηρεαζει και κατι , αφου πρεπει να περιμενουν να βγουν και οι ειδικες κατηγοριες. Αρα επιπλεον 2 μηνες , οταν ολοκληρψθει ο ελεγχος των ειδικων κατηγοριων. 1
ikucic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teodur είπε να προσθεσω κι εγω κατι ; Για να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα δεν πρέπει να κανουν ΗΤΚ όλοι; Εδώ δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος για τις ειδικε΄ς κατηγορίες( ΑΜΕΑ. πολύτεκνοι κτλ ) αρα και η παράταση που δόθηκε σημερα δεν επηρεαζει και κατι , αφου πρεπει να περιμενουν να βγουν και οι ειδικες κατηγοριες. Αρα επιπλεον 2 μηνες , οταν ολοκληρψθει ο ελεγχος των ειδικων κατηγοριων. Ακριβώς . Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Το Μάη μου μπορεί να μην είναι απλά σχήμα λόγου αλλά πραγματικότητα. Να προσθέσω και κάτι ακόμη και γω. Πολλοί μηχανικοί αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα με την αποδοχή από το σύστημα της ητκ . Η ητκ είναι μια χαρά και όμως το σύστημα τους πέταξε έξω. Η απάντηση του ΤΕΕ και του χελπ είναι όταν λήξουν οι προθεσμίες να υποβάλλουν ένταση . Λοιπόν τέτοιο καρναβάλι πρόγραμμα δεν θα έχει ξαναυπαρξει στην ιστορία. Αναθεωρω ότι θα τελειώσει το 2024. Πιο ακριβές είναι το 2034. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από ikucic 1
Maknight Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, έχει καταλάβει κάποιος τί θα γίνει με τις επιλαχούσες αιτήσεις; Αφενός είχαν πει ότι κονδύλλια που είχαν δεσμευτεί για πολυκατοικίες και δεν χρειάστηκαν, θα δοθούν τελικά για αιτήσεις μεμονομένων διαμερισμάτων/ κατοικιών. Μετά ο υφιπουργός δήλωσε ότι το κονδύλι του προγράμματος ολόκληρου θα διπλασιασθεί και θα μπουν σχεδόν όσοι κάνανε αίτηση στο πρόγραμμα. Τί ξέρετε/ πιστεύετε/ υπολογίζετε ότι θα γίνει τελικά; Στο προφανές, έχω κάνει αίτηση, είναι επιλαχούσα, 4 θέσεις κάτω απ'τη βάση... και αναρωτιέμαι αν θα μπω. Εάν είσαι μόνο 4 θέσεις, θα μπεις σίγουρα με τα σημερινά δεδομένα. Αρκετοί δεν θα προχωρήσουν στην υλοποίηση λόγω ανατιμήσεων, και άλλοι λόγω λαθών στις αιτήσεις και με τις ΗΤΚ. Άλλη παλαιοτητα κλπ.
janus5555 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Maknight είπε Εάν είσαι μόνο 4 θέσεις, θα μπεις σίγουρα με τα σημερινά δεδομένα. Αρκετοί δεν θα προχωρήσουν στην υλοποίηση λόγω ανατιμήσεων, και άλλοι λόγω λαθών στις αιτήσεις και με τις ΗΤΚ. Άλλη παλαιοτητα κλπ. Οκ, το φαντάστηκα αυτό. Αλλά από τη φαντασία ως την υλοποίηση η απόσταση είναι τεράστια, τόσο τυπικά- στα χαρτιά- όσο και πρακτικά- στο "χαρτί". Και επειδή θέλω να προχωρήσω σε εργασίες θα ήθελα να βγάλω άκρη νωρίς, όσο το νωρίτερο γίνεται.
lazarnik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλημέρα, ειμαι με το εξοικονομω 2020 χθες μπήκα στην κατάσταση 10. Τα χρήματα θα σταλθούν αυτόματα στους προμηθευτές ή πρέπει να πάω στην τράπεζα να υπογράψω και να τα στείλω? Είμαι χωρίς δάνειο με ίδια κεφάλαια (αν παίζει κάποιο ρολο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα