ikucic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, energy52 είπε Καλησπερα παιδια, στην ιστοσελιδα του εξοικονομω εχουν αναρτηθει τα αρχικα αποτελεσματα..Θα ακολουθησουν νεοι πινακες με τα τελικα αποτελεσματα;;ρωταω για συγγενη μου που τον βρισκω επιλαχων Νο43 στην κατηγορια 1, μη τον απογοητευσω τελειως αν αλλαξει κατι φοβερο με τους επιλαχοντες..Μιλαμε για σπιτι του 69, με πολυ χαμηλο οικογ.εισοδημα και το ειχαν σιγουρο, τι να πω περιεργο.. Ναι θα υπάρξουν νέοι πίνακες όταν μπει η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου στο παιχνίδι 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Υποβάλαμε τα χαρτιά για την εκταμίευση των χρημάτων. Μας έβγαλαν αρνητικο αποτέλεσμα και μας ζητούν κάποια πράγματα. Τα φτιάξαμε και υποβάλαμε ξανά τον φάκελο. Το ερώτημα είναι: εφόσον τα χαρτιά τους 'κάνουν', θα γίνει η εκταμίευση η θα προκύψουν νέα ζητούμενα ?
ikucic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Υποβάλαμε τα χαρτιά για την εκταμίευση των χρημάτων. Μας έβγαλαν αρνητικο αποτέλεσμα και μας ζητούν κάποια πράγματα. Τα φτιάξαμε και υποβάλαμε ξανά τον φάκελο. Το ερώτημα είναι: εφόσον τα χαρτιά τους 'κάνουν', θα γίνει η εκταμίευση η θα προκύψουν νέα ζητούμενα ? Η πρακτική λέει επιστροφή χαρτιών με ελλείψεις από 2 έως και 4 φορές. Δεν το λέω εγώ. Το είχα διαβάσει σε αναφορά στον Τύπο του ίδιου του υπουργείου. Μην αγχώνεσαι απλά περίμενε...
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ikucic είπε Η πρακτική λέει επιστροφή χαρτιών με ελλείψεις από 2 έως και 4 φορές. Δεν το λέω εγώ. Το είχα διαβάσει σε αναφορά στον Τύπο του ίδιου του υπουργείου. Μην αγχώνεσαι απλά περίμενε... Το διάβασα και εγώ στο φόρουμ. Αν όμως κανείς αυτά που σου ζητούν στην 1' απόρριψη, στέκει να σου βρούν κάτι άλλο ?
ikucic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το διάβασα και εγώ στο φόρουμ. Αν όμως κανείς αυτά που σου ζητούν στην 1' απόρριψη, στέκει να σου βρούν κάτι άλλο ? Ναι θα σου βρουν κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο. Εμενα μου τα γύρισαν 4 φορές πίσω. Μου ζητούσαν από 2 έως 3 χαρτιά κάθε φορά (σύνολο τις 4 φορές 11 χαρτιά επιπλέον). Οτι τους έστελνα το δέχονταν. Μετά μου έβρισκαν κάτι άλλο. Βέβαια μπορεί και να τελειώσει με την 1η φορά αλλα μην αγχώνεσαι η κατάσταση αυτή σχετίζεται περισσότερο με τους πόρους που έχουν να δώσουν την τρέχουσα στιγμή παρά με πραγματικά προβλήματα στα χαρτιά των ωφελουμενων 1
teti24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ? Στις 3/6/2022 στις 11:16 ΜΜ, GREGORYMO είπε Υποβάλαμε τα χαρτιά για την εκταμίευση των χρημάτων. Μας έβγαλαν αρνητικο αποτέλεσμα και μας ζητούν κάποια πράγματα. Τα φτιάξαμε και υποβάλαμε ξανά τον φάκελο. Το ερώτημα είναι: εφόσον τα χαρτιά τους 'κάνουν', θα γίνει η εκταμίευση η θα προκύψουν νέα ζητούμενα ? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΗΡΙΟΥ?
Gataros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 6:51 ΠΜ, GREGORYMO είπε Το διάβασα και εγώ στο φόρουμ. Αν όμως κανείς αυτά που σου ζητούν στην 1' απόρριψη, στέκει να σου βρούν κάτι άλλο ? 2 φορές τα γύρισαν σε εμένα, τα ανέλαβε ο μηχανικός και πριν 5 μέρες έλαβα το τελικό οκ για να γίνει η πληρωμή των προμηθευτών. Τέλος καλό όλα καλά.
ikucic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, teti24 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΗΡΙΟΥ? Μπορείς να το πουλήσεις αρκεί στο νέο συμβόλαιο ο αγοραστής να αποδεχθεί να κρατήσει τις παρεμβάσεις για 3 χρόνια. Ως προς τα άλλα που Ρωτάς. Ενα βασικό ερώτημα. Εχεις κάνει αίτηση με ενεργειακό πιστοποιητικό και πρόταση παρεμβάσεων (η ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου μπαίνει μετά); Ή Ρωτάς γενικά; αν Ρωτάς γενικά να σου πούμε ότι η διορία για την ένταξη στο πρόγραμμα έχει λήξει εδώ και καιρό. Θα περιμένεις το επόμενο πρόγραμμα. Αν έχεις έχεις κάνει αίτηση και είσαι στους προσωρινά επιλεξιμους τότε θα ρωτήσεις τον μηχανικό σου για ταυτότητα κτιρίου. Τραπεζα αν θέλεις δάνειο δεν πας σε συγκεκριμένη πας σε όποια θέλει απ όσο ξέρω.
teti24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, ikucic είπε Μπορείς να το πουλήσεις αρκεί στο νέο συμβόλαιο ο αγοραστής να αποδεχθεί να κρατήσει τις παρεμβάσεις για 3 χρόνια. Ως προς τα άλλα που Ρωτάς. Ενα βασικό ερώτημα. Εχεις κάνει αίτηση με ενεργειακό πιστοποιητικό και πρόταση παρεμβάσεων (η ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου μπαίνει μετά); Ή Ρωτάς γενικά; αν Ρωτάς γενικά να σου πούμε ότι η διορία για την ένταξη στο πρόγραμμα έχει λήξει εδώ και καιρό. Θα περιμένεις το επόμενο πρόγραμμα. Αν έχεις έχεις κάνει αίτηση και είσαι στους προσωρινά επιλεξιμους τότε θα ρωτήσεις τον μηχανικό σου για ταυτότητα κτιρίου. Τραπεζα αν θέλεις δάνειο δεν πας σε συγκεκριμένη πας σε όποια θέλει απ όσο ξέρω. Έχω κάνει αίτηση απλά περιμένουμε τον έλεγχο λόγω πολυτεκνιας. Με πρόταση παρεμβάσεων και ενεργειακό πιστοποιητικό μας έκανε η μηχανικός. Ευχαριστώ για την απάντηση.
ikucic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, teti24 είπε Έχω κάνει αίτηση απλά περιμένουμε τον έλεγχο λόγω πολυτεκνιας. Με πρόταση παρεμβάσεων και ενεργειακό πιστοποιητικό μας έκανε η μηχανικός. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ok. Απλά νομίζω ότι μπορείς να το πουλήσεις ακριβώς μετά την τελική εκταμίευση. Γιατί όταν είναι σε ισχύ οι παρεμβάσεις και ο έλεγχος δεν μπορεί να αλλάξει ο ωφελουμενος (πλην της περίπτωσης θανάτου). Μετά την εκταμίευση το πουλάς το κληροδοτεις το κάνεις ότι θέλεις υπό την προϋπόθεση της 3ετους διατήρησης των παρεμβάσεων. Διάβασε τον οδηγό του προγράμματος. Τα λέει αναλυτικά. 1
teti24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, ikucic είπε Ok. Απλά νομίζω ότι μπορείς να το πουλήσεις ακριβώς μετά την τελική εκταμίευση. Γιατί όταν είναι σε ισχύ οι παρεμβάσεις και ο έλεγχος δεν μπορεί να αλλάξει ο ωφελουμενος (πλην της περίπτωσης θανάτου). Μετά την εκταμίευση το πουλάς το κληροδοτεις το κάνεις ότι θέλεις υπό την προϋπόθεση της 3ετους διατήρησης των παρεμβάσεων. Διάβασε τον οδηγό του προγράμματος. Τα λέει αναλυτικά. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ 5 ΕΤΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΣΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? 1
ikucic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, teti24 είπε ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ 5 ΕΤΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΣΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? Έχεις δίκιο 3 έτη ήταν σε προηγούμενα. Το κάνανε 5. σελ 94 του οδηγού
teodur Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Παιδια καλησπερα!!!ειμαι αρχικα επιλεξιμος και σκεφτομαι να ξεκινησω καποιες εργασιες απο τωρα (κουφωματα), αφου δεν θελω να παρω δανειο .Λετε να μου δημιουργησουν αργοτερα προβλημα; και πρεπει να φτιαξω εναν καινουριο λογαριασμο για τις προκαταβολες; Γιατι απο οτι ξερω ολα πρεπει να γινουν μεσω τραπεζης
energy52 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Κυκλοφορει ενα σεναριο πως σε νομους με πολυ χαμηλα ποσοστα επιτυχιας οπως ο Φθ/δας οπου στην κατηγορια 2-5 ειναι 19%, υπηρξε εντονη διαμαρτυρια απο τους φορεις προς το Υπουργειο και θα δοθουν επιπλεον κονδυλια να ανεβει το ποσοστο , (και λογω εκλογων)οποτε και θα περασουν πολλοι επιλαχοντες..Πηρα λοιπον τον μηχανικο και μου το επιβεβαιωσε με σιγουρια μαλιστα... Το αναφερω μιας κι ειμαστε πολλοι οι επιλαχοντες φανταζομαι αλλα και με καθε επιφυλαξη γιατι δεν εχει γινει επισημη ανακοινωση.. 2 ώρες πριν, teodur είπε Παιδια καλησπερα!!!ειμαι αρχικα επιλεξιμος και σκεφτομαι να ξεκινησω καποιες εργασιες απο τωρα (κουφωματα), αφου δεν θελω να παρω δανειο .Λετε να μου δημιουργησουν αργοτερα προβλημα; και πρεπει να φτιαξω εναν καινουριο λογαριασμο για τις προκαταβολες; Γιατι απο οτι ξερω ολα πρεπει να γινουν μεσω τραπεζης Νομιζω ειναι θεμα εμπιστοσυνης με τον αλουμινα και τι συμφωνια θα κανετε να σου επιστρεψει τα χρηματα αργοτερα οταν κοπουν τιμολογια..Εαν εισαι σιγουρος γιαυτο,τοτε τι προβλημα να εχεις; Αυτο που λες μεσω τραπεζης λυνεται!τραβα εξτρα φωτογραφιες πριν και μετα..
teodur Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, energy52 είπε Κυκλοφορει ενα σεναριο πως σε νομους με πολυ χαμηλα ποσοστα επιτυχιας οπως ο Φθ/δας οπου στην κατηγορια 2-5 ειναι 19%, υπηρξε εντονη διαμαρτυρια απο τους φορεις προς το Υπουργειο και θα δοθουν επιπλεον κονδυλια να ανεβει το ποσοστο , (και λογω εκλογων)οποτε και θα περασουν πολλοι επιλαχοντες..Πηρα λοιπον τον μηχανικο και μου το επιβεβαιωσε με σιγουρια μαλιστα... Το αναφερω μιας κι ειμαστε πολλοι οι επιλαχοντες φανταζομαι αλλα και με καθε επιφυλαξη γιατι δεν εχει γινει επισημη ανακοινωση.. Νομιζω ειναι θεμα εμπιστοσυνης με τον αλουμινα και τι συμφωνια θα κανετε να σου επιστρεψει τα χρηματα αργοτερα οταν κοπουν τιμολογια..Εαν εισαι σιγουρος γιαυτο,τοτε τι προβλημα να εχεις; Αυτο που λες μεσω τραπεζης λυνεται!τραβα εξτρα φωτογραφιες πριν και μετα.. Εχει αλλαξει πλεον ο τροπος καταβολης των χρηματων. Με την οριστικη υπαγωγη μπαινει το 70% της επιχορηγησης στο δικο μας λογαριασμο και απο εκει τα διαθετουμε εμεις οπως θελουμε. Το θεμα ειναι αν θα δεχτουν τις προκαταβολες που θα δωσω απο τωρα. Αν και νομιζω σου δινεται αυτη η δυνατοτητα, οπως αναφερεται στον οδηγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα