Arch11 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εγκρίθηκε η είναι επιλαχών ? εγκριθηκε αλλα προφανως θελει υπογραφες και απο το ατομο που εχει επικαρπια γι αυτο κ ρωταω.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Arch11 είπε εγκριθηκε αλλα προφανως θελει υπογραφες και απο το ατομο που εχει επικαρπια γι αυτο κ ρωταω. Τα έχεις γράψει αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει 2' σπίτι. Μιλάμε για αυτό που εγκρίθηκε. Ποιος μένει και τι έχει αν έχει. Εσύ έχεις ψιλή κυριότητα στο σπίτι η επικαρπία ?
Arch11 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα έχεις γράψει αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει 2' σπίτι. Μιλάμε για αυτό που εγκρίθηκε. Ποιος μένει και τι έχει αν έχει. Εσύ έχεις ψιλή κυριότητα στο σπίτι η επικαρπία ? επικαρπια. Το θεμα ειναι θα μπορω εγω να κανω επισης αιτηση του χρονου πχ για το σπιτι που διαμενω τωρα(το οποιο ειναι δικο μου)? Γιατι εχω μια πληροφορηση οτι θα πρεπει να περιμενω 3 χρονια Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Arch11
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Arch11 είπε επικαρπια. Το θεμα ειναι θα μπορω εγω να κανω επισης αιτηση του χρονου πχ για το σπιτι που διαμενω τωρα? Γιατι εχω μια πληροφορηση οτι θα πρεπει να περιμενω 3 χρονια Στο συγγενικό πρόσωπο, έχεις κάνει παραχώρηση η μισθωτηριο ? Ο συγγενής, ΤΙ σχέση έχει με το σπίτι ? Γιατί να το φτιάξει !!!! Έχει ψιλή κυριότητα ? ΜΑΥΡΑ μένει ?
Arch11 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στο συγγενικό πρόσωπο, έχεις κάνει παραχώρηση η μισθωτηριο ? Ο συγγενής, ΤΙ σχέση έχει με το σπίτι ? Γιατί να το φτιάξει !!!! Έχει ψιλή κυριότητα ? ΜΑΥΡΑ μένει ? εχεις pm
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Arch11 είπε εχεις pm Δεν ήρθε κάτι. Εσύ, δεν φαίνεσαι πουθενά ? Φαίνεται ότι μένει εσύ ? Άρα, εσύ κάνεις την αίτηση ?
ikucic Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Arch11 είπε επικαρπια. Το θεμα ειναι θα μπορω εγω να κανω επισης αιτηση του χρονου πχ για το σπιτι που διαμενω τωρα(το οποιο ειναι δικο μου)? Γιατι εχω μια πληροφορηση οτι θα πρεπει να περιμενω 3 χρονια Να περιμένεις 3 χρόνια γιατί; Προφανώς ενοειες να μην αλλάξεις τις παρεμβάσεις που θα κάνεις στο σπίτι που μπήκε τώρα στο εξοικονομω για 3 χρόνια. Γενικά καλό θα ήταν να διαβάσεις τον οδηγό του προγράμματος που τα λέει αυτά αναλυτικά και να μην ακούς σκόρπιες πληροφορίες. Θεωρώ ότι θα μπορείς να κάνεις και για το άλλο σπίτι όταν βγει νέο εξοικονομω αρκεί να δηλώνεται ως κύρια κατοικία (αν έτσι προβλέπει το νέο εξοικονομω - αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη). Αυτά τα λίγα και γενικά απ όσα κατάλαβα. 1
grayfox23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Arch11 είπε επικαρπια. Το θεμα ειναι θα μπορω εγω να κανω επισης αιτηση του χρονου πχ για το σπιτι που διαμενω τωρα(το οποιο ειναι δικο μου)? Γιατι εχω μια πληροφορηση οτι θα πρεπει να περιμενω 3 χρονια Με μπέρδεψες λίγο και δε βοηθάει και ο γραπτός ο λόγος. Από ότι έχω καταλάβει, σε μελλοντικό "Εξοικονομώ" θα μπορείς εσύ να κάνεις αίτηση κανονικά, εφόσον το δηλώνεις κυρία κατοικία, έχεις εμπράγματο δικαίωμα (που έχεις) και το συγκεκριμένο ακίνητο που θες δεν είχε υπαχθεί σε προηγούμενα "Εξοικονομω". 1
energy52 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δεν μ αρεσει να γκρινιαζω αληθεια, αλλα οταν σε εναν νομο η ελαχιστη βαση εισαγωγης ειναι τα 66,000 μορια, ενω σε καποιον αλλο τα 40000 τοτε κατι εχει συμβει με την κατανομη των κονδυλιων... νομιζω δεν αιζει να ασχοληθω ξανα με το προγραμμα, αφου με 65000 κατηγορια β κ μενω εκτος θα κανω μερικες δουλεις μονος μου ανευ τιμολογιων οσο γινεται, τουλαχιστον θα γλυτωσω γραφειοκρατια τι να πω....
ikucic Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, energy52 είπε Δεν μ αρεσει να γκρινιαζω αληθεια, αλλα οταν σε εναν νομο η ελαχιστη βαση εισαγωγης ειναι τα 66,000 μορια, ενω σε καποιον αλλο τα 40000 τοτε κατι εχει συμβει με την κατανομη των κονδυλιων... νομιζω δεν αιζει να ασχοληθω ξανα με το προγραμμα, αφου με 65000 κατηγορια β κ μενω εκτος θα κανω μερικες δουλεις μονος μου ανευ τιμολογιων οσο γινεται, τουλαχιστον θα γλυτωσω γραφειοκρατια τι να πω.... Οπως είπα και σε άλλο ποστ ... Αν δεις την κατανομή των κονδυλίων σε σύγκριση με τον πληθυσμό του νομου θα δεις ότι οι μικροί νόμοι ευνοηθηκαν . Οι μεγάλες πόλεις δε, Αθήνα Θεσσαλονίκη άστα να πάνε. Η μάνα μου που μπήκε (Θεσπρωτία) είχε μεν μόρια (68) αλλά δεν τα είχε ανάγκη. Η βάση ήταν 28 μόρια!!! 1
ikucic Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ZONIMOV είπε Καλυψει νεα τεντα; Εχεις κάνει αίτηση και είσαι στους προσωρινά επιλεξιμους ;
_^ThEo^_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Καλησπερα, θελω να μπω στο συστημα, στην επιλογή ‘Σύνδεση ως Εκπρόσωπος Πολυκατοικίας’. Απ οτι καταλαβαίνω, πρέπει να εχω ΑΦΜ πολυκατοικιας που έχω βγάλει και κωδικους taxisnet για το ΑΦΜ πολυκατοικιας που δεν εχω. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βγάλω;
ZONIMOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, ikucic είπε Εχεις κάνει αίτηση και είσαι στους προσωρινά επιλεξιμους ; Οχι,πρωτη φορα θα κανω αιτηση
ikucic Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ZONIMOV είπε Οχι,πρωτη φορα θα κανω αιτηση Οι αιτήσεις για το νέο εξοικονομω 2021 για μεμονωμένα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες έχουν τελειώσει. Θα περιμένεις το επόμενο (δεν ξέρουμε πότε θα βγει). Ισως το 23 ίσως παραπέρα. Πάντως οι τέντες που αναφέρεις είναι μια πολύ απλή παρέμβαση. Για να κάνεις αίτηση θέλεις πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, συνεργασία με μηχανικό που θα σε κατευθύνει, έλεγχο για τυχόν αυθαιρεσίες στο σπίτι και σίγουρα πρόταση παρεμβάσεων που θα σε ανεβασει 3 ενεργειακές κατηγορίες (λ.χ μονωση, αλλαγή συστήματος θέρμανσης, ηλιακό θερμοσίφωνα κα). Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από ikucic 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα