Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikucic είπε

Εγω έκλεισα έργα αρχές  Σεπτεμβριου 2021. Μου έστειλαν πίσω διευκρινίσεις (ζητούσαν έξτρα δικαιολογητικά,  κάνα 2 τελείως άκυρα) 4 φορές ( η υπεύθυνη δήλωση της υπεύθυνης δήλωσης της υπεύθυνης δήλωσης.....) .  Πριν ένα μήνα (δηλαδή 6!!! Μήνες μετά το τέλος των έργων) την έκαναν πιστοποιημένη (στάδιο 9) για τελική εκταμίευση. Ενα μήνα τώρα είναι κολλημένη στο 9. Προσωπικά τελείωσα τα έργα (μόνωση, αντλία,  ΦΒ, κλιματιστικά) σε 4 μήνες. Και 7 μήνες απλά δεν πληρώνουν. Και μετά κραζουμε  τους προμηθευτές που υπερτιμολογουν.

Τα λεφτά θα μπουν στον προμηθευτή αλλά θα ενημερωθεις και εσύ ?

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

E προφανώς θα ενημερωθεί και ο ωφελουμενου .  Αλλωστε θα αλλάξει το στάδιο από 9 σε 9α νομίζω. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Για να μπουν τα λεφτά στον προμηθευτή, πρέπει να πάει ο ωφελιυμενος στην τράπεζα και να επιβεβαιώσει τις οφειλές. Υπογραφές κλπ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Maknight είπε

Για να μπουν τα λεφτά στον προμηθευτή, πρέπει να πάει ο ωφελιυμενος στην τράπεζα και να επιβεβαιώσει τις οφειλές. Υπογραφές κλπ.

Άσχετα αν έχει πάρει δάνειο η όχι ?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου; γιατί κι εγώ 4 μήνες μ ανοιγοκλείνουν το πρόγραμμα για υπεύθυνες δηλώσεις και χαζομάρες ή παίζει να είναι και σε τι αξιολογητή θα πέσεις ;  πχ να φοβάται να σου δώσει το τελικό okay  για να μη γίνει καμιά  " στραβή " και γι αυτό ζητάει κάτι χαζες ΥΔ του τύπου τι ώρα πας τουαλέτα τις κυριακές και καλά για να είναι κατοχυρωμένος  😅😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου; γιατί κι εγώ 4 μήνες μ ανοιγοκλείνουν το πρόγραμμα για υπεύθυνες δηλώσεις και χαζομάρες ή παίζει να είναι και σε τι αξιολογητή θα πέσεις ;  πχ να φοβάται να σου δώσει το τελικό okay  για να μη γίνει καμιά  " στραβή " και γι αυτό ζητάει κάτι χαζες ΥΔ του τύπου τι ώρα πας τουαλέτα τις κυριακές και καλά για να είναι κατοχυρωμένος  😅😂

Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες.

Μόλις τώρα, nikolakisteo είπε

Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες.

Για Αττική. Για άλλες περιφέρειες δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nikolakisteo είπε

Για Αττική. Για άλλες περιφέρειες δεν γνωρίζω.

Τουλάχιστον πήραν πίσω την Μακεδονία

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου;

ξεκαθαρα ναι και ισχύει μάλιστα σε όλα τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται απο το εσπα, οχι μονο το εξοικονομω...

Επειδη έχουν οριο ημερων για την διεκπαιρέωση του φακέλου και πληρωμή απο τη στιγμή που θα καταθεσεις σου βγαζουν βλακειες ελλειψεις λόγω έλλειψης χρημάτων στα ταμεια

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου ήρθε το μηνυμα : 
"Σας  ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για  καταβολή των τελικών εκταμιεύσεων στους αναδόχους / προμηθευτές/  Σύμβουλο έργου/ μελετητή, για τα παραστατικά δαπάνης επί πιστώσει καθώς  και για τα παραστατικά για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις/ ασφαλιστικές  εισφορές, που έχετε επισυνάψει στο πληροφοριακό σύστημα.
Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές."

και η αίτηση πήγε στο 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση

Από αυτό το βήμα σε πόσο καιρό μπαίνουν τα λεφτά ;

Δημοσ.

Έχεις υπαχθεί κάποιος στο εξοικονομώ το φετινό ή και στα προηγούμενα ενώ είναι ενταγμένος στο νομό Κατσέλη.Γνωριζετε εάν υπάρχει γενικός θέμα εάν βρίσκετε κάποιος στο νομό Κατσέλη;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, martin27 είπε

Έχεις υπαχθεί κάποιος στο εξοικονομώ το φετινό ή και στα προηγούμενα ενώ είναι ενταγμένος στο νομό Κατσέλη.Γνωριζετε εάν υπάρχει γενικός θέμα εάν βρίσκετε κάποιος στο νομό Κατσέλη;

Τι θέμα να υπάρχει ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι θέμα να υπάρχει ?

Υποτίθεται ότι όποιος βρίσκετε υπό αυτό το καθεστώς είναι αυτόματα και στο Τειρεσία. Το λέω γιατί είχα κάνει αίτηση στο φετινό εξοικονομώ και δεν με βάλανε .Σε διαμέρισμα του 1957 στη τελευταία ενεργειακή κλάση.Ισως να φταίει που δεν έχω κανει συμβόλαια ακόμα, περιήλθε στη κατοχή μου από κληρονομια αλλά στο Ε9  φαίνεται κανονικα από περσυ

Δημοσ.

Ο τεντάς μου λεγε μια τεντα που εκανε 400 ευρω, τωρα θελει 600 ή 550 στην καλυτερη με τις ανατιμησεις....Κι αφου ακομη ειμαστε στις παρατασεις, ενας Θεος ξερει που θα φτασουν τα υλικα οταν ξεκινησει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, martin27 είπε

Υποτίθεται ότι όποιος βρίσκετε υπό αυτό το καθεστώς είναι αυτόματα και στο Τειρεσία. Το λέω γιατί είχα κάνει αίτηση στο φετινό εξοικονομώ και δεν με βάλανε .Σε διαμέρισμα του 1957 στη τελευταία ενεργειακή κλάση.Ισως να φταίει που δεν έχω κανει συμβόλαια ακόμα, περιήλθε στη κατοχή μου από κληρονομια αλλά στο Ε9  φαίνεται κανονικα από περσυ

Σε ποιο εξοικονομώ ?

Το 2022 η το 2021 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...