GREGORYMO Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, ikucic είπε Εγω έκλεισα έργα αρχές Σεπτεμβριου 2021. Μου έστειλαν πίσω διευκρινίσεις (ζητούσαν έξτρα δικαιολογητικά, κάνα 2 τελείως άκυρα) 4 φορές ( η υπεύθυνη δήλωση της υπεύθυνης δήλωσης της υπεύθυνης δήλωσης.....) . Πριν ένα μήνα (δηλαδή 6!!! Μήνες μετά το τέλος των έργων) την έκαναν πιστοποιημένη (στάδιο 9) για τελική εκταμίευση. Ενα μήνα τώρα είναι κολλημένη στο 9. Προσωπικά τελείωσα τα έργα (μόνωση, αντλία, ΦΒ, κλιματιστικά) σε 4 μήνες. Και 7 μήνες απλά δεν πληρώνουν. Και μετά κραζουμε τους προμηθευτές που υπερτιμολογουν. Τα λεφτά θα μπουν στον προμηθευτή αλλά θα ενημερωθεις και εσύ ?
ikucic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τα λεφτά θα μπουν στον προμηθευτή αλλά θα ενημερωθεις και εσύ ? E προφανώς θα ενημερωθεί και ο ωφελουμενου . Αλλωστε θα αλλάξει το στάδιο από 9 σε 9α νομίζω.
Maknight Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τα λεφτά θα μπουν στον προμηθευτή αλλά θα ενημερωθεις και εσύ ? Για να μπουν τα λεφτά στον προμηθευτή, πρέπει να πάει ο ωφελιυμενος στην τράπεζα και να επιβεβαιώσει τις οφειλές. Υπογραφές κλπ.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, Maknight είπε Για να μπουν τα λεφτά στον προμηθευτή, πρέπει να πάει ο ωφελιυμενος στην τράπεζα και να επιβεβαιώσει τις οφειλές. Υπογραφές κλπ. Άσχετα αν έχει πάρει δάνειο η όχι ?
Maknight Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Άσχετα αν έχει πάρει δάνειο η όχι ? Ναι..
NikolasdaL Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου; γιατί κι εγώ 4 μήνες μ ανοιγοκλείνουν το πρόγραμμα για υπεύθυνες δηλώσεις και χαζομάρες ή παίζει να είναι και σε τι αξιολογητή θα πέσεις ; πχ να φοβάται να σου δώσει το τελικό okay για να μη γίνει καμιά " στραβή " και γι αυτό ζητάει κάτι χαζες ΥΔ του τύπου τι ώρα πας τουαλέτα τις κυριακές και καλά για να είναι κατοχυρωμένος 😅😂
nikolakisteo Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου; γιατί κι εγώ 4 μήνες μ ανοιγοκλείνουν το πρόγραμμα για υπεύθυνες δηλώσεις και χαζομάρες ή παίζει να είναι και σε τι αξιολογητή θα πέσεις ; πχ να φοβάται να σου δώσει το τελικό okay για να μη γίνει καμιά " στραβή " και γι αυτό ζητάει κάτι χαζες ΥΔ του τύπου τι ώρα πας τουαλέτα τις κυριακές και καλά για να είναι κατοχυρωμένος 😅😂 Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες. Μόλις τώρα, nikolakisteo είπε Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες. Για Αττική. Για άλλες περιφέρειες δεν γνωρίζω.
tounion Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, nikolakisteo είπε Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες. Για Αττική. Για άλλες περιφέρειες δεν γνωρίζω. Τουλάχιστον πήραν πίσω την Μακεδονία
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν τις πληρωμές λόγο έλλειψης ταμείου; ξεκαθαρα ναι και ισχύει μάλιστα σε όλα τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται απο το εσπα, οχι μονο το εξοικονομω... Επειδη έχουν οριο ημερων για την διεκπαιρέωση του φακέλου και πληρωμή απο τη στιγμή που θα καταθεσεις σου βγαζουν βλακειες ελλειψεις λόγω έλλειψης χρημάτων στα ταμεια 2
oasisAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Παιδιά σήμερα μου ήρθε το μηνυμα : "Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για καταβολή των τελικών εκταμιεύσεων στους αναδόχους / προμηθευτές/ Σύμβουλο έργου/ μελετητή, για τα παραστατικά δαπάνης επί πιστώσει καθώς και για τα παραστατικά για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις/ ασφαλιστικές εισφορές, που έχετε επισυνάψει στο πληροφοριακό σύστημα. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές." και η αίτηση πήγε στο 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση Από αυτό το βήμα σε πόσο καιρό μπαίνουν τα λεφτά ;
martin27 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Έχεις υπαχθεί κάποιος στο εξοικονομώ το φετινό ή και στα προηγούμενα ενώ είναι ενταγμένος στο νομό Κατσέλη.Γνωριζετε εάν υπάρχει γενικός θέμα εάν βρίσκετε κάποιος στο νομό Κατσέλη;
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, martin27 είπε Έχεις υπαχθεί κάποιος στο εξοικονομώ το φετινό ή και στα προηγούμενα ενώ είναι ενταγμένος στο νομό Κατσέλη.Γνωριζετε εάν υπάρχει γενικός θέμα εάν βρίσκετε κάποιος στο νομό Κατσέλη; Τι θέμα να υπάρχει ?
martin27 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι θέμα να υπάρχει ? Υποτίθεται ότι όποιος βρίσκετε υπό αυτό το καθεστώς είναι αυτόματα και στο Τειρεσία. Το λέω γιατί είχα κάνει αίτηση στο φετινό εξοικονομώ και δεν με βάλανε .Σε διαμέρισμα του 1957 στη τελευταία ενεργειακή κλάση.Ισως να φταίει που δεν έχω κανει συμβόλαια ακόμα, περιήλθε στη κατοχή μου από κληρονομια αλλά στο Ε9 φαίνεται κανονικα από περσυ
energy52 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ο τεντάς μου λεγε μια τεντα που εκανε 400 ευρω, τωρα θελει 600 ή 550 στην καλυτερη με τις ανατιμησεις....Κι αφου ακομη ειμαστε στις παρατασεις, ενας Θεος ξερει που θα φτασουν τα υλικα οταν ξεκινησει..
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, martin27 είπε Υποτίθεται ότι όποιος βρίσκετε υπό αυτό το καθεστώς είναι αυτόματα και στο Τειρεσία. Το λέω γιατί είχα κάνει αίτηση στο φετινό εξοικονομώ και δεν με βάλανε .Σε διαμέρισμα του 1957 στη τελευταία ενεργειακή κλάση.Ισως να φταίει που δεν έχω κανει συμβόλαια ακόμα, περιήλθε στη κατοχή μου από κληρονομια αλλά στο Ε9 φαίνεται κανονικα από περσυ Σε ποιο εξοικονομώ ? Το 2022 η το 2021 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα