mik100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kosdor06 είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχω ενταχθεί στο εξ οικονομω του 2020. Τον Ιούνιο του 2021 είχα ολοκλήρωση τις εργασίες παραδίδοντας τα τιμολόγια των προμηθευτών στον σύμβουλο έργου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία ενέργεια (να εκδώσει 2ο πεα, ανεβάσει τα τιμολόγια στο σύστημα κ.α.) ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να πληρωθούν οι προμηθευτές. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια καθυστέρηση από τον σύμβουλο έργου; Μπορώ να αλλάξω σύμβουλο έργο τώρα γιατί και προμηθευτές έχουν αρχίσει την γκρίνια, 9 μήνες να έχουν δουλέψει και να μην έχει κατατεθεί ακόμη ο φάκελος για εξόφληση. Και εμένα μού λέει ο μηχανικός μού ότι άλλοι πού τελιοσανε μετά από εμένα έχουν πάρει τά λεφτά αλλά επειδή εγώ έβαλα φωτοβολταϊκά θέλουνε ποιό πόλους ελέγχους και δεν έχω πληρωθεί ακόμα.
ikucic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, mik100 είπε Και εμένα μού λέει ο μηχανικός μού ότι άλλοι πού τελιοσανε μετά από εμένα έχουν πάρει τά λεφτά αλλά επειδή εγώ έβαλα φωτοβολταϊκά θέλουνε ποιό πόλους ελέγχους και δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Σαν τι ελέγχους παραπάνω θέλουν δηλ. Γιατί και γω έβαλα φβ. Το μόνο έξτρα που ζήτησαν ήταν ένα energy label που τελικά δεν χρειαζόταν. Γενικά πάντως αργούν σε αυτό το εξοικονομω. 3 ώρες πριν, kosdor06 είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχω ενταχθεί στο εξ οικονομω του 2020. Τον Ιούνιο του 2021 είχα ολοκλήρωση τις εργασίες παραδίδοντας τα τιμολόγια των προμηθευτών στον σύμβουλο έργου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία ενέργεια (να εκδώσει 2ο πεα, ανεβάσει τα τιμολόγια στο σύστημα κ.α.) ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να πληρωθούν οι προμηθευτές. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια καθυστέρηση από τον σύμβουλο έργου; Μπορώ να αλλάξω σύμβουλο έργο τώρα γιατί και προμηθευτές έχουν αρχίσει την γκρίνια, 9 μήνες να έχουν δουλέψει και να μην έχει κατατεθεί ακόμη ο φάκελος για εξόφληση. Κυνηγά τον να βγάλει το β πεα και να κλείσει τον φάκελο γιατί σιγά σιγά λήγει το εξοικονομω 2020.
mik100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, ikucic είπε Σαν τι ελέγχους παραπάνω θέλουν δηλ. Γιατί και γω έβαλα φβ. Το μόνο έξτρα που ζήτησαν ήταν ένα energy label που τελικά δεν χρειαζόταν. Γενικά πάντως αργούν σε αυτό το εξοικονομω. Κυνηγά τον να βγάλει το β πεα και να κλείσει τον φάκελο γιατί σιγά σιγά λήγει το εξοικονομω 2020. Δεν ξέρω τί ακριβώς ζητάνε έτσι μού λέει ο μηχανικός. Εγώ έχω ξεπλύνει τα χέρια μου την δουλειά μού την έκανα. 1
Maknight Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, mik100 είπε Και εμένα μού λέει ο μηχανικός μού ότι άλλοι πού τελιοσανε μετά από εμένα έχουν πάρει τά λεφτά αλλά επειδή εγώ έβαλα φωτοβολταϊκά θέλουνε ποιό πόλους ελέγχους και δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Οι πληρωμές, όσο και εάν φαίνεται παράξενο και αστείο, δεν γίνονται με χρονολογική σειρά.. Έχουν κλείσει έργα από τον Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο, και πληρώθηκαν πρώτα του Νοεμβρίου, μετά Δεκεμβρίου και τελευταία του Αυγούστου.. είναι τυχαία η σειρά των αιτήσεων.
teo1288 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 22/3/2022 στις 6:48 ΠΜ, ikucic είπε Δηλ σε ποιο επίπεδο; Να κάνει αγωγή κατά του φορέα υλοποίησης του προγράμματος; Η εναντίον προμηθευτών; Ενάντια του προμηθευτή, γνωρίζετε κάποιον? Στις 27/3/2022 στις 11:24 ΠΜ, kosdor06 είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχω ενταχθεί στο εξ οικονομω του 2020. Τον Ιούνιο του 2021 είχα ολοκλήρωση τις εργασίες παραδίδοντας τα τιμολόγια των προμηθευτών στον σύμβουλο έργου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία ενέργεια (να εκδώσει 2ο πεα, ανεβάσει τα τιμολόγια στο σύστημα κ.α.) ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να πληρωθούν οι προμηθευτές. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια καθυστέρηση από τον σύμβουλο έργου; Μπορώ να αλλάξω σύμβουλο έργο τώρα γιατί και προμηθευτές έχουν αρχίσει την γκρίνια, 9 μήνες να έχουν δουλέψει και να μην έχει κατατεθεί ακόμη ο φάκελος για εξόφληση. Μπες με τους κωδικούς taxis στο εξοικονομώ και δες πιο είναι το ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ που έχεις, πρόσεχε μην το ξεπεράσεις, (βέβαια έχει και παράταση). Μετά επικοινώνησε μαζί του και ζήτησέ του να το κλείσει το πρόγραμμα ή αν είναι να πας σε άλλο μηχανικό. Αν δεις ότι το πολύ σε 10 μέρες δεν έχει προχωρήσει, πας σε δικηγόρο να σε συμβουλέψει τι να κάνεις ώστε να είσαι εσυ καλυμμένος. Επικοινώνησε και με το ΕΤΕΑΝ, πες τους το πρόβλημά σου και ίσως σου πούνε πως να κινηθείς. Σίγουρα για ότι και να γίνει έχει ευθύνη ο μηχανικός!
kax54638 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 27/3/2022 στις 11:24 ΠΜ, kosdor06 είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχω ενταχθεί στο εξ οικονομω του 2020. Τον Ιούνιο του 2021 είχα ολοκλήρωση τις εργασίες παραδίδοντας τα τιμολόγια των προμηθευτών στον σύμβουλο έργου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία ενέργεια (να εκδώσει 2ο πεα, ανεβάσει τα τιμολόγια στο σύστημα κ.α.) ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να πληρωθούν οι προμηθευτές. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια καθυστέρηση από τον σύμβουλο έργου; Μπορώ να αλλάξω σύμβουλο έργο τώρα γιατί και προμηθευτές έχουν αρχίσει την γκρίνια, 9 μήνες να έχουν δουλέψει και να μην έχει κατατεθεί ακόμη ο φάκελος για εξόφληση. Υπόψην μετά την κατάθεση των αρχικών δικαιολογητικών (τιμολόγια, φωτογραφίες, CE κλπ), standard θα σας ζητήσουν επιπλέον δικαιολογητικά κανά 2 φορές. Εμένα ζήτησαν άλλες 2 φορές με καθυστέρηση 1 μήνα από την στιγμή που τα καταθέταμε. Ευτυχώς τα δέχτηκαν πλέον όλα και είμαστε σε φάση αναμονής πληρωμών.
ikucic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kax54638 είπε Υπόψην μετά την κατάθεση των αρχικών δικαιολογητικών (τιμολόγια, φωτογραφίες, CE κλπ), standard θα σας ζητήσουν επιπλέον δικαιολογητικά κανά 2 φορές. Εμένα ζήτησαν άλλες 2 φορές με καθυστέρηση 1 μήνα από την στιγμή που τα καταθέταμε. Ευτυχώς τα δέχτηκαν πλέον όλα και είμαστε σε φάση αναμονής πληρωμών. Προφανώς κάθε δικηγόρος που ασχολείται με αστικες υποθέσεις μπορεί να αναλάβει την υπόθεση. Δεν είναι εξειδικευμένο θέμα που αφορα μόνο το εξοικονομω. Αφορά αγωγή προφανώς για κακές υπηρεσίες ή μη παράδοση έργου ή κάτι παρεμφερές. 1
ANTONIO202 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 ξερουμε ποτε θα βγαλουν τα αποτελεσματα για τγο τελευταιο εξοικονομω?
dimitris_sal Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Την δευτέρα λήγει η προθεσμία για όσους έκαναν αίτηση και δεν είχαν υποβάλει πεα.Λογικα μεσα στις επόμενες ημέρες θα εχουν βγει οι προσωρινοι πίνακες.
NikolasdaL Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας έλαβα αρνητικά αποτελέσματα Τελικής εκταμίευσης και στα δικαιολογητικά μου ζητάει Υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου σχετικά με την καταχώρηση της πρόσφατης απόκτησης που έχει γίνει στο πληροφοριακό σύστημα .. τι είναι το «πληροφοριακό σύστημα» ; αναφέρεται στο τίτλο ιδιοκτησίας του σπιτιού Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από NikolasdaL
ikucic Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, NikolasdaL είπε Καλημέρα σας έλαβα αρνητικά αποτελέσματα Τελικής εκταμίευσης και στα δικαιολογητικά μου ζητάει Υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου σχετικά με την καταχώρηση της πρόσφατης απόκτησης που έχει γίνει στο πληροφοριακό σύστημα .. τι είναι το «πληροφοριακό σύστημα» ; αναφέρεται στο τίτλο ιδιοκτησίας του σπιτιού Προφανώς έχει δηλώσει ότι έχεις αποκτήσει πρόσφατα το σπίτι και άρα δεν φαινόταν στο Ε1 σου ως κύρια κατοικία. Αρα πρέπει να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι απέκτησες πρόσφατα το ακίνητο και να δηλώσεις ότι θα τη χρησιμοποιησεις ως κύρια κατοικία. Πληροφοριακό σύστημα είναι η πλατφόρμα του εξοικονομω.
NikolasdaL Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ikucic είπε Προφανώς έχει δηλώσει ότι έχεις αποκτήσει πρόσφατα το σπίτι και άρα δεν φαινόταν στο Ε1 σου ως κύρια κατοικία. Αρα πρέπει να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι απέκτησες πρόσφατα το ακίνητο και να δηλώσεις ότι θα τη χρησιμοποιησεις ως κύρια κατοικία. Πληροφοριακό σύστημα είναι η πλατφόρμα του εξοικονομω. Το έκανα ήδη αυτό αλλά πάλι δε το δέχτηκε έχει θέμα για κάποιο λόγο με το τίτλο ιδιοκτησίας μου .. έχει μια ιδιαιτερότητα ότι ήταν με επικαρπία από το πατέρα μου .. σε όλες τις υπηρεσίες δημόσιες και μη με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου περνούσε αυτόματα στο όνομα μου είτε ήταν εφορία νερό ΔΕΗ κτλ .. κανονικό συμβόλαιο σε συμβολαιογράφο καταχωρημένο στο υποθηκοφυλακείο και δηλωμένο χωρίς εκκρεμότητες στο Κτηματολόγιο .. θα απευθυνθώ άλλη μια φορά στο helpdesk αλλιώς μετά σε δικηγόρο .. τους είχα πάρει τηλέφωνο και παλιά γιατί παλεύω 3 μήνες να κλείσω την αίτηση και μου λεν δε ξέρουμε στείλτε μας γραπτώς γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση και μου στείλαν να κάνω μια ΥΔ που να αναφαίρει ότι δεν υπάρχει πιο πρόσφατος τίτλος ιδιοκτησίας και σε περίπτωση που δε γίνει δεκτό να ακολουθήσω νομική συμβουλή Και στο ε1 φαίνεται ως μόνιμη κατοικία ..
TonyChr91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, μια ερώτηση για οποιον γνωριζει... στις "διατάξεις αυτόματου ελέγχου λειτουργίας συστήματος θέρμανσης" περιλαμβανεται το απλο ηλεκτρονικό χειριστηριο των α/θ (η δική μου ειναι η 104αρα lg therma) ή ειναι πιο περιπλοκα συστήματα; Το ρωτώ για να είμαι σίγουρος, διότι στο έντυπο παρεμβάσεων του Α' ΠΕΑ αναφέρεται ως ξεχωριστή παρέμβαση από την εγκατασταση συστηματος θερμανσης...
panosdOUG Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα Εξοικονομώ 2021 έχουν γίνει όλες οι παρεμβάσεις στο σπίτι και είμαστε στο τελικό στάδιο για την συνδέση των φωτοβολταικών παίζει ρόλο σε ποιόν προμηθευτή θα γίνει το συμβόλαιο για το net metering? Μέχρι τώρα ήμασταν zenith συνεχίζουμε εκεί η πρέπει να προσέξουμε κάτι ? Ευχαριστώ για όποια απάντηση.
glenngould Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Επανέρχομαι και πάλι στο θέμα των φωτοβολταϊκών του εξοικονομώ- αυτόνομω, που είπα ότι θα σας ενημερώνω αν μαθαίνω κάτι νέο, καθότι πλήττομαι βάναυσα προσωπικά από την μη αδειοδότηση για την υλοποίηση του Φωτοβολταϊκού. Γίνεται κοινοβουλευτική κλιμάκωση του θέματος, κλικ εδώ https://paidis.com/2022/04/07/έγινε-η-αναβαθμιση-των-δικτυων-του-δεδ/amp/#amp_ct=1649402762235&_tf=Από %1%24s&aoh=16494026069797&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com Επίσης, έχει υποβληθεί καταγγελία στην Ελληνική αναπτυξιακή τράπεζα και μαθαίνω ότι εξετάζουν το θέμα στο υπουργείο ενέργειας (μου το επιβεβαίωσε ίδια η ελληνική αναπτυξιακή τράπεζα σε επίσημο email της). Οπότε αναμενουμε. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από glenngould
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα