ikucic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, glenngould είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Το ξέρω ότι το εννοείς. Είναι μια πράξη που εξασφαλίζει αυτονομία, ασφάλεια, ελάχιστους λογαριασμούς ΔΕΗ για 25 χρόνια, άνετες συνθήκες διαβίωσης (ψύξη/θέρμανση), αναβάθμιση της αξίας του σπιτιού. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Θα σας κρατώ ενήμερους. Ναι εννοείται να ενημερώνεις.
JohnnySilverhand Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μακαρι να βρεθει ακρη. Στη φαση που ειναι τωρα τα πραγματα, αντι να κοιτανε το γενικο πλαισιο του νομου και των ορων του εξοικονομω, οι πολιτικοι θα πρεπει να επιδιωξουν μια γρηγορη κι ευκολη λυση για τις περιπτωσεις σας πχ, ας δωσουμε μια αδεια Φ/Β διαφορετικου τυπου για να σας βολεψουν.
Tommygre Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλημερα, μολις καταφερε ο μηχανικος να υποβαλλει το προσαρτημα στο buildingcert και ακολουθως να συμπληρωσει τις παρεμβασεις στην πλατφορμα. Μου γραφει να πατησω υποβολη ως ωφελουμενος, ομως δεν το βλεπω καπου ως επιλογη. Επισης δεν με αφηνει να επιλεξω κανενα απο τα τρια πεδια, οπως στο περσινο. Μηπως κατι του εχει ξεφυγει του μηχανικου και δεν πατησε, ωστε να προχωρησω εγω;
dimitris_sal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δε μπορώ να θυμηθώ που το εχει,για πάτα εκει που λεει επιστροφη στην κεντρική οθόνη. Ή στην συνοπτική εικόνα...
grayfox23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Θα έπρεπε στη σελίδα αυτή που είσαι, να σου χει βγάλει παραθυράκι πάνω πάνω για αποδοχή ή μη της πρότασης παρεμβάσεων (αν θυμάμαι καλά). Μήπως την έχεις ήδη αποδεχθεί? Σε επόμενη καρτέλα σου χει βγάλει συνολικά μόρια? Μπορεί βέβαια να χει φάει κόλλημα το σύστημα του εξοικονομώ..
Tommygre Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Ολα καλα, απλα ο ΕΕ δεν ειχε πατησει ακομη οριστικοποιηση. Μολις το κανε, πατησα αποδοχη και εχω αποτελεσμα 60 μορια. Αντε μακαρι, απο προπερσι περιμενω να μπω. 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) την υπευθυνη δηλωση de minimis πρεπει να την κανω υποχρεωτικα; μου το βγαζει σαν εκκρεμες δικαιολογητικο. μενω μεσα, δε νοικιαζω, δεν παραχωρω, δεν εχω παρει ενισχυση ξανα.το παραρτημα Ι γραφει Σε περίπτωση που η κατοικία ενοικι άζεται/παραχωρείται δωρεάν, υποβάλλεται από τον αιτούντα (πλήρη κύριο/ επικαρπωτή) δήλωση συμμόρφωσης με τον κανονισμό De Minimis, όπως αυτός εκάστοτε ισχύει, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΧ. οποτε δε θα επρεπε να χρειαζεται τελος παντων θα κανω και την υπευθυνη δηλωση να τελειωνουμε δε σηκωνει κανεις τηλεφωνα στο help desk Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από JohnnySilverhand 1
azuli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καλημερα,ξερει καποιος ποτε ληγει το προγραμμα? Θελω να αλλαξω κατι κουφωματα και ac,προλαβαινω να κανω τις διαδικασιες?
Sadako Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Σε κάτι διαφημίσεις που έχω πετύχει στην τηλεόραση έλεγε ότι πήραν παράταση οι αιτήσεις μέχρι αύριο 15/3.
ikucic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, azuli είπε Καλημερα,ξερει καποιος ποτε ληγει το προγραμμα? Θελω να αλλαξω κατι κουφωματα και ac,προλαβαινω να κανω τις διαδικασιες? Μόνο με κουφώματα και κλιματισμό σίγουρα δεν μπαίνεις στο νέο εξοικονομω (ούτε στο παλιό). Οι αιτήσεις κλείνουν αύριο αλλά για να υποβάλεις αίτηση θέλει αρκετά γραφειοκρατικά (πχ α πεα, πρόταση παρεμβάσεων δηλ θες σίγουρα συνεργασία με μηχανικό). 1
azuli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 35 minutes ago, ikucic said: Μόνο με κουφώματα και κλιματισμό σίγουρα δεν μπαίνεις στο νέο εξοικονομω (ούτε στο παλιό). Οι αιτήσεις κλείνουν αύριο αλλά για να υποβάλεις αίτηση θέλει αρκετά γραφειοκρατικά (πχ α πεα, πρόταση παρεμβάσεων δηλ θες σίγουρα συνεργασία με μηχανικό). δεν το ηξερα αυτο.. λογω χαμηλου κοστους αυτο?Η κατι αλλο?
JohnnySilverhand Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, azuli είπε δεν το ηξερα αυτο.. λογω χαμηλου κοστους αυτο?Η κατι αλλο? πρεπει να ανεβεις τουλαχιστον τρεις ενεργειακες κατηγοριες και μονο με κουφωματα και κλιματισμο μαλλον δε γινεται
Maknight Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, JohnnySilverhand είπε την υπευθυνη δηλωση de minimis πρεπει να την κανω υποχρεωτικα; μου το βγαζει σαν εκκρεμες δικαιολογητικο. μενω μεσα, δε νοικιαζω, δεν παραχωρω, δεν εχω παρει ενισχυση ξανα.το παραρτημα Ι γραφει Σε περίπτωση που η κατοικία ενοικι άζεται/παραχωρείται δωρεάν, υποβάλλεται από τον αιτούντα (πλήρη κύριο/ επικαρπωτή) δήλωση συμμόρφωσης με τον κανονισμό De Minimis, όπως αυτός εκάστοτε ισχύει, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΧ. οποτε δε θα επρεπε να χρειαζεται τελος παντων θα κανω και την υπευθυνη δηλωση να τελειωνουμε δε σηκωνει κανεις τηλεφωνα στο help desk Όχι δεν χρειάζεται.. έλεγξε την πρώτη σελίδα στην πλατφόρμα που έκανες την αίτηση, που σε ρωτάει εάν έχεις πάρει άλλη επιδότηση κλπ.. που έκανες τικ στα κουτάκια. Λογικά έχεις επιλέξει λάθος κουτάκι.. διόρθωσε το.. Επειδή εάν έχεις βάλει τα σωστά κουτάκια, δεν το ζητάει.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από Maknight 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Maknight είπε Όχι δεν χρειάζεται.. έλεγξε την πρώτη σελίδα στην πλατφόρμα που έκανες την αίτηση, που σε ρωτάει εάν έχεις πάρει άλλη επιδότηση κλπ.. που έκανες τικ στα κουτάκια. Λογικά έχεις επιλέξει λάθος κουτάκι.. διόρθωσε το.. Επειδή εάν έχεις βάλει τα σωστά κουτάκια, δεν το ζητάει.. μαλλον εσωσες την κατασταση, οχι οτι θα μπω με 39,372 βαθμολογια Θεσσαλονικη ο δυσκολος τροπος να το διαπιστωσω ηταν οτι ο ενεργειακος επιθεωρητης δεν μπορουσε να περασει για καποιο λογο την προταση παρεμβασεων και εκανα την αιτηση απο την αρχη και δε μου το ζητησε το de minimis. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από JohnnySilverhand 1
member92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς ποτέ βγαίνουν τα αποτελέσματα του εξοικονομώ 2021? Μέχρι εχθές ήταν οι αιτήσεις , σε πόσο διάστημα θα υπάρχει ενημέρωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα