Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.στον υπολογισμο του χ1 κοστος παρεμβασεων εγω εβαζα τις δαπανες χωρις το φπα ενω το 0,234 εχει βγει διαιρωντας τις δαπανες + φπα.το θεμα ειναι οτι σε παραδειγμα στο ιντερνετ ο τυπος αυτος φαινεται να υπολογιζεται χωρις το φπα των δαπανων. Τελικα πιο ειναι το σωστο?

μιλησα μολις με εναν αλλο μηχανικο και μου ειπε οτι στο πεα που μου εφτιαξαν δεν εχουν βαλει ποσο στο εκτιμωμενο αρχικο κοστος επενδυσης? σε εσας παιδια αυτο το πεδιο ειναι συμπληρωμενο διοτι εμανα το εχουν αφησει 0.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

παιδια καλησπερα.στον υπολογισμο του χ1 κοστος παρεμβασεων εγω εβαζα τις δαπανες χωρις το φπα ενω το 0,234 εχει βγει διαιρωντας τις δαπανες + φπα.το θεμα ειναι οτι σε παραδειγμα στο ιντερνετ ο τυπος αυτος φαινεται να υπολογιζεται χωρις το φπα των δαπανων. Τελικα πιο ειναι το σωστο?

μιλησα μολις με εναν αλλο μηχανικο και μου ειπε οτι στο πεα που μου εφτιαξαν δεν εχουν βαλει ποσο στο εκτιμωμενο αρχικο κοστος επενδυσης? σε εσας παιδια αυτο το πεδιο ειναι συμπληρωμενο διοτι εμανα το εχουν αφησει 0.

Αυτός ο μηχανικός που στα έκανε τι λέει;

Εγώ τι να σου πω ; έχω μπερδευτεί 

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ikucic είπε

Αυτός ο μηχανικός που στα έκανε τι λέει;

Εγώ τι να σου πω ; έχω μπερδευτεί 

Δεν εχω παρει απαντηση δυστυχως..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ANTONIO202 είπε

Δεν εχω παρει απαντηση δυστυχως..

Αρα αν δεν απαντήσει αυτός που το ανέλαβε τότε δύσκολο να σου δώσουμε εμείς.

Πάντως κάτι παίζει μάλλον με το Κ1 σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikucic είπε

Αρα αν δεν απαντήσει αυτός που το ανέλαβε τότε δύσκολο να σου δώσουμε εμείς.

Πάντως κάτι παίζει μάλλον με το Κ1 σου. 

Πιθανοτερο το κοστος παρεμβασεων να ειναι με φπα και οχι χωρις οπως ειχα δει στο ιντερνετ.διοτι με φπα βγαινει ακριβως το ποσο του πινακα.παντως παιδια 4 που ασχολουνται με το εξοικονομω κανενας δεν μου εδωσε απαντηση.

Ολα τυποποιημενα.μαλλον θα ακυρωσω την αιτηση θα μειωσω λιγο τις δαπανεε και οτι γινει

Δημοσ.
Στις 1/2/2022 στις 4:09 ΜΜ, Evaggelos1 είπε

Θεωρητικα ναι. Οπως εχω ξαναγραψει ομως, εξετασε το κατα ποσο το μονοφασικο που εχεις θα σε καλυψει, γιατι ισως θα πρεπει να πας σε τριφασικο. 

Μονοφασικό (8 KVA) για 80-100τμ σπίτι με αντλία θερμότητας 14KW.

Πολύ οριακό φίλε μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τελικά για την εγκατάσταση α/θ σε ταράτσα για διαμέρισμα και την αυτονόμηση συστήματος θέρμανσης απαιτείται έκδοση άδειας μικρής κλίμακας; Γιατί αυτή προϋποθέτει συναίνεση συνιδιοκτητών πολυκατοικίας (πρακτικό γενικής συνέλευσης) για την αίτηση στην πολεοδομία και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ANTONIO202 είπε

Πιθανοτερο το κοστος παρεμβασεων να ειναι με φπα και οχι χωρις οπως ειχα δει στο ιντερνετ.διοτι με φπα βγαινει ακριβως το ποσο του πινακα.παντως παιδια 4 που ασχολουνται με το εξοικονομω κανενας δεν μου εδωσε απαντηση.

Ολα τυποποιημενα.μαλλον θα ακυρωσω την αιτηση θα μειωσω λιγο τις δαπανεε και οτι γινει

Κατέβασε από το site του "Εξοικονομώ" τον επίσημο οδηγό του προγράμματος που τα λέει αναλυτικά.

Στα γρήγορα που το κοίταξα γράφει το παρακάτω (αν είναι αυτό που θες):

Κόστος Παρεμβάσεων

Ο προτεινόμενος από τον αιτούντα προϋπολογισμός παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (24%)

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TonyChr91 είπε

Καλησπέρα! Τελικά για την εγκατάσταση α/θ σε ταράτσα για διαμέρισμα και την αυτονόμηση συστήματος θέρμανσης απαιτείται έκδοση άδειας μικρής κλίμακας; Γιατί αυτή προϋποθέτει συναίνεση συνιδιοκτητών πολυκατοικίας (πρακτικό γενικής συνέλευσης) για την αίτηση στην πολεοδομία και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα ...

Η ταράτσα είναι (στις συντριπτικές περιπτώσεις) κοινόχρηστος χώρος όποτε, αν είναι κοινόχρηστη θέλεις συναίνεση κανονικά. Γιατι δεν τι βάζεις στο μπαλκόνι;

5 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά από το στάδιο 8.α στο Εξοικονομω αυτονομω μετά από πόσο καιρό πήγατε στο επόμενο στάδιο? 

Εγώ είμαι 8α από αρχές Σεπτεμβρίου.  3 φορές μου τα έχουν στείλει πίσω με ελλιπή στοιχεία.  Την τελευταία φορά μου ζήτησαν μόνο 2 έξτρα δικαιολογητικά. Ισως είναι η τελευταία αν και έχω ακούσει και ωφελουμενους που τους τα έχουν γυρίσει και 4 φορές πίσω.

Την πρώτη φορά που μου τα έστειλαν έκαναν 50 μέρες να τα ελέγξουν. 

Την δεύτερη 35 μέρες.  Την Τρίτη ήδη είμαι στη μια βδομάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, grayfox23 είπε

Κατέβασε από το site του "Εξοικονομώ" τον επίσημο οδηγό του προγράμματος που τα λέει αναλυτικά.

Στα γρήγορα που το κοίταξα γράφει το παρακάτω (αν είναι αυτό που θες):

Κόστος Παρεμβάσεων

Ο προτεινόμενος από τον αιτούντα προϋπολογισμός παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (24%)

ναι ισχυει τελικα .το παραδειγμα στο ιντερνετ ηταν λαθος. το excel ξεκολλησε και ετρεξε ακριβως τα ιδια μορια.τσαμπα τοσο αγχος απλα τωρα πρεπει να τα ξανακανω παλι απο την αρχη για να παρω 10 μορια ...

1 ώρα πριν, ikucic είπε

Η ταράτσα είναι (στις συντριπτικές περιπτώσεις) κοινόχρηστος χώρος όποτε, αν είναι κοινόχρηστη θέλεις συναίνεση κανονικά. Γιατι δεν τι βάζεις στο μπαλκόνι;

Εγώ είμαι 8α από αρχές Σεπτεμβρίου.  3 φορές μου τα έχουν στείλει πίσω με ελλιπή στοιχεία.  Την τελευταία φορά μου ζήτησαν μόνο 2 έξτρα δικαιολογητικά. Ισως είναι η τελευταία αν και έχω ακούσει και ωφελουμενους που τους τα έχουν γυρίσει και 4 φορές πίσω.

Την πρώτη φορά που μου τα έστειλαν έκαναν 50 μέρες να τα ελέγξουν. 

Την δεύτερη 35 μέρες.  Την Τρίτη ήδη είμαι στη μια βδομάδα. 

6 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

ναι ισχυει τελικα .το παραδειγμα στο ιντερνετ ηταν λαθος. το excel ξεκολλησε και ετρεξε ακριβως τα ιδια μορια.τσαμπα τοσο αγχος απλα τωρα πρεπει να τα ξανακανω παλι απο την αρχη για να παρω 10 μορια ...

εμενα μου τα ειχαν γυρισει πισω 4-5 φορες ...λογω αλλαγης κατηγοριας στα κλιματιστικα οπου ο μηχανικος εβαζε και τα τρια στο ιδιο p ενω το ενα ηταν διαφορετικης κατηγοριας..να φανταστεις το ειχα τσεκαρει το ελεγα στο μηχανικο και αυτοι τα ξαναεστελνα πισω ως εχει..μην ψαχνεις βεβαια μερικες φορες μπορει να εχεις πεσει και σε ελεγκτη που τα ψαχνει αρκετα..τωρα κανω αιτηση για την μητερα μου να δουμε πως θα παει..παντως εαν δεν πας σε  μηχανικο που να γνωριζει αρκετα για το συγκεκριμενο εξοικονομω μπλεκεις πολυ ευκολα..

Επεξ/σία από ANTONIO202
Δημοσ.

παιδια να σας πω ο συμβουλος μου λεει να αφησω την αιτηση ως εχει με 24,5 μορια.το θεμα μου ειναι οτι στο 1 κριτηριο εστω και εαν ειμαι στις επιλαχουσες αιτησεις το πρωτο κριτηριο θα ειναι παντα προβληματικο αφου δεν πιανει καθολου μοναδες.ποια ειναι η γνωμη σας?απο μειωση δαπανων δεν μπορω να παω πανω απο τα 3000 με 3500χιλ και μορια οχι πανω απο 32 με 35 στην καλυτερη.

ευχαριστω 

Δημοσ.

Αν και 24,5 μόρια με 32 ειναι σεβαστή διαφορά δε ξέρω αν και πάλι θα ειναι αρκετά για να εγκριθεί η αίτηση!
Ο δικός μου εχει πει οτι κάτω απο 40 μόρια δε νομίζει οτι θα εγκριθεί αίτηση.
40-50 δύσκολο,50-60 αυξάνονται οι πιθανότητες αρκετά και πάνω απο 60 κατα πάσα πιθανότητα θα εγκριθεί(εγω εχω 67).
Βέβαια εχει σημασία και η περιοχή!

Δημοσ.

εγω ειμαι σε νησι οποτε η βαθμολογια δεν θα ειναι τοσο υψηλη..του εχουν παει αιτησεις με διαφορα ποσα 15,17,20,27 κτλ το θεμα ειναι οτι στο πρωτο κριτηριο ετσι οπως ειναι θα ειναι προβληματικη σε περιπτωση εστω και ισοβαθμιας ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Αν και 24,5 μόρια με 32 ειναι σεβαστή διαφορά δε ξέρω αν και πάλι θα ειναι αρκετά για να εγκριθεί η αίτηση!
Ο δικός μου εχει πει οτι κάτω απο 40 μόρια δε νομίζει οτι θα εγκριθεί αίτηση.
40-50 δύσκολο,50-60 αυξάνονται οι πιθανότητες αρκετά και πάνω απο 60 κατα πάσα πιθανότητα θα εγκριθεί(εγω εχω 67).
Βέβαια εχει σημασία και η περιοχή!

τι φαση ειναι το σπιτι και καταφερες 67 μορια;  γιατι εγω θεωρουσα οτι εχω ελειψεις αλλα ουτε τα 20 δεν περασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...