ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Konstantinio είπε δεν ξερω τι ειναι το τεκμαρτο, να παω μηπως και σε ενα αλο μηχανικο παιζει να εχει κανει κατι λαθος αυτος? Πότε είναι χτισμένο το σπίτι σου; Τι ενεργειακή κατηγορία είναι τώρα; Ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία; αμεα, πολύτεκνοι, μονογονεϊκη οικογένεια. Στα ρωτάω για σου βγάλω εγώ κάποια μόρια. Οσο για το τεκμαρτο είναι ότι αν έχεις πολύ χαμηλό εισόδημα σε φορολογεί με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και όχι τα 300 ευρώ που δήλωσες. Δεν φταίει ο μηχανικός. Φορολογικό είναι το θέμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από ikucic
Konstantinio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ikucic είπε Πότε είναι χτισμένο το σπίτι σου; Τι ενεργειακή κατηγορία είναι τώρα; Ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία; αμεα, πολύτεκνοι, μονογονεϊκη οικογένεια. Στα ρωτάω για σου βγάλω εγώ κάποια μόρια. Ειναι 50+ χρονων ακριβως δεν το θυμαμε Ειμαι κατηγορια Ζ καμια ειδικη κατηγορια δεν εχω Tεκμαρτο εισοδημα ειμαι καπου στα 10000 αν θυμαμε σωστα μπορω να το δω σε καμια ωρα για σιγουρα αν παιζει τοσο ρολο αυτο 6 λεπτά πριν, iml είπε Τεκμαρτό, το αναφέρει το εκκαθαριστικό σου. Δεν έχει να κάνει με μηχανικό. Το λάθος του, αν έχει λάθος, είναι μήπως βάλατε πολλές παρεμβασεις και μεγάλα ποσά. ειναι οι ελαχιστες παρεμβασεις αυτες μου ειπε για να μπορει να κανει την αιτηση! οι τεντες ειναι το εχτρα που δεν παιζουν ρολο μου ειπε!
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Ειναι 50+ χρονων ακριβως δεν το θυμαμε Ειμαι κατηγορια Ζ καμια ειδικη κατηγορια δεν εχω Tεκμαρτο εισοδημα ειμαι καπου στα 10000 αν θυμαμε σωστα μπορω να το δω σε καμια ωρα για σιγουρα αν παιζει τοσο ρολο αυτο ειναι οι ελαχιστες παρεμβασεις αυτες μου ειπε για να μπορει να κανει την αιτηση! οι τεντες ειναι το εχτρα που δεν παιζουν ρολο μου ειπε! Οι τέντες δεν συμβάλουν σχεδόν καθόλου στην εξοικονόμηση. Το α πες το έχεις για να μας πεις την ετήσια προβλεπόμενη εξοικονόμηση ενέργειας που γράφει.
iml Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Ειναι 50+ χρονων ακριβως δεν το θυμαμε Ειμαι κατηγορια Ζ καμια ειδικη κατηγορια δεν εχω Tεκμαρτο εισοδημα ειμαι καπου στα 10000 αν θυμαμε σωστα μπορω να το δω σε καμια ωρα για σιγουρα αν παιζει τοσο ρολο αυτο Αυτό παίζει ρόλο στο ποσοστό επιδότησης. Για κατηγορία, με τις παρεμβάσεις θα πρέπει να ανέβεις 3 (τουλάχιστον) Ανάλογα με τα τετραγωνικά είναι και η max επιδότηση -φέτος τουλαχιστον- , πχ δεν μπορείς με 30τμ διαμέρισμα να βγάλεις κόστος παρεμβάσεων 20χιλιάρικα. Δεν ξέρω τι ακριβως γίνεται με τα μόρια, αλλά επεδίωξε να είσαι μέσα στο όριο Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από iml
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, iml είπε Αυτό παίζει ρόλο στο ποσοστό επιδότησης. Για κατηγορία, με τις παρεμβάσεις θα πρέπει να ανέβεις 3 (τουλάχιστον) Ανάλογα με τα τετραγωνικά είναι και η επιδότηση -φέτος τουλαχιστον- , πχ δεν μπορείς με 30τμ διαμέρισμα να βγάλεις κόστος παρεμβάσεων 20χιλιάρικα. Το εισόδημα παίζει ρόλο και στην επιδότηση και κατά 14% στα συνολικά μόρια. 1
Konstantinio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, iml είπε Αυτό παίζει ρόλο στο ποσοστό επιδότησης. Για κατηγορία, με τις παρεμβάσεις θα πρέπει να ανέβεις 3 (τουλάχιστον) Ανάλογα με τα τετραγωνικά είναι και η επιδότηση -φέτος τουλαχιστον- , πχ δεν μπορείς με 30τμ διαμέρισμα να βγάλεις κόστος παρεμβάσεων 20χιλιάρικα. 3.5 μοναδες ανεβαινω 1 ηλιακοσ 1 αντλια 1 κουφωματα 0.5 θερμοπροσωψη 100τετραγωνικα ειναι το σπιτι να του πρωτεινω να μου βγαλει θερμοπροσωψη και τεντες για να πεσει κιαλο το κοστος?
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Konstantinio είπε 3.5 μοναδες ανεβαινω 1 ηλιακοσ 1 αντλια 1 κουφωματα 0.5 θερμοπροσωψη 100τετραγωνικα ειναι το σπιτι να του πρωτεινω να μου βγαλει θερμοπροσωψη και τεντες για να πεσει κιαλο το κοστος? Τι εννοείς 3,5 ; Ή εξοικονόμηση είναι σε kw . Πχ 220 kw ανά έτος. Αυτό το λέει το α πεα και το έντυπο παρεμβάσεων. Δεν λέω πόσες κατηγορίες ανεβαίνεις Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από ikucic
Konstantinio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, ikucic είπε Τι εννοείς 3,5 ; Ή εξοικονόμηση είναι σε kw . Πχ 220 kw ανά έτος. Αυτό το λέει το α πεα και το έντυπο παρεμβάσεων. Δεν λέω πόσες κατηγορίες ανεβαίνεις Σε κατηγοριες μου τα ειπε εμενα σημερα που μιλησαμε τα kw δεν τα ξερω
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν να σου πω χοντρικά: Αν το σπίτι άνω των 50 ετών: 2,4 μόρια. Υπάρχουσα κατηγορία Ζ: 4 μόρια. Εισόδημα (αν είναι 10000 ένα μέλος νοικοκυριού ) : 9,6 μόρια. Βαθμοημερες (καμία Αθήνα θα είσαι): 1,8 μόρια. Λοιπές κατηγορίες: 0 μόρια Ολα τα παραπάνω είναι 17,8 μόρια χωρίς το Κ1. Το Κ1 με αυτά που είπες χοντρικα θα είναι το λιγότερο 20 μόρια. Αρα 20 που σου είπε αποκλείεται. Θα εχεις πάνω από 37 μόρια. Εχει κάνει πολύ πρόχειρο υπολογισμο. Αλλά σε αυτό που έχει δίκιο είναι στο ότι θα πρέπει να βάλεις 10000 από την τσέπη σου λόγω κόφτη. Γνώμη μου : δεν σε συμφέρει με τίποτα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από ikucic 1
GeG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 κοιταξε να βγαλεις πατζουρια και τεντες και να αλλαξεις τροπο θερμανσης σε λεβητα αεριου με υγραεριο αν δεν περναει φυσικο αεριο και μενεις σε σημειο οπου υπαρχουν προοπτικες να περασει σε καποια χρονια.
Konstantinio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και για τον χρονο σας! Το μεγαλο μου προβλημα οτι πιανω πολυ μικρο ποσοστο στα 100 οποτε και βαση τους υπολογισμους και 37+/100 να παω απο την στιγμη που οπως μου ειπε ο μηχανικος πιστευει τα πανω απο 75/100 μορια θα μπουνε, ξεχναω την ενταξη δυστυχος!
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και για τον χρονο σας! Το μεγαλο μου προβλημα οτι πιανω πολυ μικρο ποσοστο στα 100 οποτε και βαση τους υπολογισμους και 37+/100 να παω απο την στιγμη που οπως μου ειπε ο μηχανικος πιστευει τα πανω απο 75/100 μορια θα μπουνε, ξεχναω την ενταξη δυστυχος! Τα 75 που είπε δεν παίζουν. Εμένα η μάνα μου που είναι "σούπερ" περίπτωση παλιό σπίτι, πολλά τετραγωνικά αρα κόφτης σχετικά μεγάλος, το εισόδημα από σύνταξη χηρείας κάτω από 5000 και αμεα (όλα τα καλά δηλ) πιάνει 68 μόρια. Λογικά θα μπει . Το 75 που σου είπε υπολόγισε το στο 50. Αλλά ναι με 40 μόρια δύσκολο να μπεις. 1
dimitris_sal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι μόρια βγάζετε ρε παιδιά εσείς που έχετε κάνει αίτηση για το καινούριο πρόγραμμα; Ετσι για να έχουμε μια ιδεά που κινούμαστε οσοι εχουμε κάνει αίτηση... Εγω έβγαλα 67,658 και απότι λεει ο μηχανικός μου θα μπώ (λογικά πάντα...καθώς πρώτη φορά γίνεται με μοριοδότηση το πρόγραμμα) Εχω βάλει θερμοπρόσοψη,θερμομόνωση οροφής,τέντες,αντλία θερμότητας και ηλιακό. Οροφή 21000 και τα εξάντλησα με 70% επιδότηση. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από dimitris_sal
ikucic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Τι μόρια βγάζετε ρε παιδιά εσείς που έχετε κάνει αίτηση για το καινούριο πρόγραμμα; Ετσι για να έχουμε μια ιδεά που κινούμαστε οσοι εχουμε κάνει αίτηση... Εγω έβγαλα 67,658 και απότι λεει ο μηχανικός μου θα μπώ (λογικά πάντα...καθώς πρώτη φορά γίνεται με μοριοδότηση το πρόγραμμα) Εχω βάλει θερμοπρόσοψη,θερμομόνωση οροφής,τέντες,αντλία θερμότητας και ηλιακό. Οροφή 21000 και τα εξάντλησα με 70% επιδότηση. Θα μπεις σίγουρα θεωρώ από αυτά που ακούω. Πχ στον μηχανικό που συνεργάζομαι θα περάσουν 20 αιτήσεις. Η ανώτερη στα 70 μόρια.
dimitris_sal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Και εγω έτσι πιστεύω Τα είχα υπολογίσει μόνος μου εξαρχής και τα ειχα βγάλει κοντά στα 65...δεν έπεσα μακρια τελικά! Παλαιότητα,πολλές παρεμβάσεις,εισοδημα,αμεα ...ανέβηκαν τα μόρια! 6500 δάνειο και καθάρισα...να μπαίνανε και τα σώματα του καλοριφέρ στο πρόγραμμα καλά θα ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα