NikolasdaL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, seath36 είπε Εγώ που πήρα Εθνική σήμερα δεν ήξεραν τίποτα προσωπικα οταν εβαλα διαδοχο και πατησα συνεχεια στην υπαγωγη που ειχε να αποδεχτω καποιους ορους μετα την ολοκληρωση της ενεργειας ισως να ειναι της πειραιως μεθοδος.. μεσα σε 2 λεπτα ηρθε αυτοματοποιημενο μηνυμα που ελεγε να επικοινωνησω με το εκαστοτε καταστημα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Παιδια αν ξερει κανεις καμια εμπιστη εταιρεια για αθηνα που να δεχεται το προγραμμα για θερμοπροσοψη ας στειλει ενα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 hour ago, NikolasdaL said: προσωπικα οταν εβαλα διαδοχο και πατησα συνεχεια στην υπαγωγη που ειχε να αποδεχτω καποιους ορους μετα την ολοκληρωση της ενεργειας ισως να ειναι της πειραιως μεθοδος.. μεσα σε 2 λεπτα ηρθε αυτοματοποιημενο μηνυμα που ελεγε να επικοινωνησω με το εκαστοτε καταστημα ! Νομίζω δεν είναι θέμα διαδόχου. Εγώ δεν έχω ορίσει ακόμα διάδοχο αλλά ηρθε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, g_f είπε Νομίζω δεν είναι θέμα διαδόχου. Εγώ δεν έχω ορίσει ακόμα διάδοχο αλλά ηρθε . μιλαω για το σταδιο της υπογραφης στη τραπεζα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 6 minutes ago, NikolasdaL said: μιλαω για το σταδιο της υπογραφης στη τραπεζα . Και εγω το ίδιο λέω. Ούτε διαδόχους ούτε υπαγωγή πάτησα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, g_f είπε Και εγω το ίδιο λέω. Ούτε διαδόχους ούτε υπαγωγή πάτησα ακόμα. υπεγραψες με τι τραπεζα ; κι αν ναι με ποια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 hour ago, NikolasdaL said: υπεγραψες με τι τραπεζα ; κι αν ναι με ποια ; Στην Πειραιώς. Αλλα δεν υπέγραψα ακόμα. Ειδοποίηση ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, g_f είπε Στην Πειραιώς. Αλλα δεν υπέγραψα ακόμα. Ειδοποίηση ήρθε. αυτο λεω κι εγω τεσπα το χασαμε καπου στη πορεια .. μου ρθε αυτο το μαιλ (αυτοματο μηνυμα αμεσως μετα την αποδοχη των όρων της θετικης υπαγωγης ) και εν τελη μου πας οτι δεν ειναι ετοιμη η συμβαση απο παρασκευη δευτερα να ρθειτε να υπογραψετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Επειδή ξεκίνησα τις εργασίες του εξοικονομω και επειδή από τις 24 Μαΐου ισχύει ότι για όσες εργασίες δεν απαιτούνται άδεια ή μικρής κλίμακας (στην περίπτωση μου μόνωση στο δωμα, ΦΒ , αντλία θερμότητας και κλιματιστικά) χρειάζεται μια ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από την πλευρά μου είπα στο μηχανικό να μου βγάλει μια τέτοια βεβαίωση. Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα με την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Μην τρεχω τότε για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, ikucic είπε Επειδή ξεκίνησα τις εργασίες του εξοικονομω και επειδή από τις 24 Μαΐου ισχύει ότι για όσες εργασίες δεν απαιτούνται άδεια ή μικρής κλίμακας (στην περίπτωση μου μόνωση στο δωμα, ΦΒ , αντλία θερμότητας και κλιματιστικά) χρειάζεται μια ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από την πλευρά μου είπα στο μηχανικό να μου βγάλει μια τέτοια βεβαίωση. Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα με την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Μην τρεχω τότε για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχει επιβεβαιωθεί ότι από 01 Ιουλίου, αλλάζει το σύστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχει επιβεβαιωθεί ότι από 01 Ιουλίου, αλλάζει το σύστημα ? Ποιο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ikucic είπε Ποιο σύστημα; Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ για ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ για ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Αυτό δεν το ξέρω.Εγω αυτό που έκανα ήταν να βγάλω ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού ότι οι εργασίες που θα κάνω δεν χρειάζονται άδεια ή ΕΕΜΚ Με βάση αυτό: https://news.b2green.gr/6007/με-ηλεκτρονική-βεβαίωση-μηχανικού-απ Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα και καλή υπομονή με τις εργασίες σας. Υπάρχει κάποιος με αίτηση ειδικής περίπτωσης που να προχώρησε στο στάδιο 6;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris13131313 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Στις 8/6/2021 στις 9:14 ΜΜ, NikolasdaL είπε αυτο λεω κι εγω τεσπα το χασαμε καπου στη πορεια .. μου ρθε αυτο το μαιλ (αυτοματο μηνυμα αμεσως μετα την αποδοχη των όρων της θετικης υπαγωγης ) και εν τελη μου πας οτι δεν ειναι ετοιμη η συμβαση απο παρασκευη δευτερα να ρθειτε να υπογραψετε Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτό το αυτόματο email ήρθε. Όπως επίσης ότι, προχθές, δεν είχε έτοιμες τις συμβάσεις η τρ. Πειραιώς και μας παραπέμπτουν απο Δευτέρα. Αν σήμερα άνοιξε το σύστημά τους και υπέγραψε κανένας ας μας ενημερώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα