GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλά κουράγια να βρείτε εργολάβους Εμενα ήδη δυο μου ρίξαν άκυρο Για ΠΟΙΟ λόγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για ΠΟΙΟ λόγο ? ΓΙΑΤΙ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το ΙΙ-Β για να μας πληρώσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε ΓΙΑΤΙ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το ΙΙ-Β για να μας πληρώσουν ΑΚΟΜΑ, δεν έχει πληρώθει το προηγούμενο ? Σίγουρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Τα ποσα που ειχατε ζητησει, εγκριθηκαν κανονικα η μειωμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Τα ποσα που ειχατε ζητησει, εγκριθηκαν κανονικα η μειωμενα? Κανονικά σε εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Evaggelos1 είπε Τα ποσα που ειχατε ζητησει, εγκριθηκαν κανονικα η μειωμενα? Εξαρτάται. Ειχες περάσει το 1,2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εξαρτάται. Ειχες περάσει το 1,2 ? Δεν καταλαβαινω φιλε μου τι εννοεις. Για παραδειγμα στην αντλια θερμοτητος αντι για 6600, μου εβγαλαν 5700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Δεν καταλαβαινω φιλε μου τι εννοεις. Για παραδειγμα στην αντλια θερμοτητος αντι για 6600, μου εβγαλαν 5700. ΜΟΝΟ στην αντλία θερμότητας έγινε αυτό η σε όλες τις παρεμβάσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΟΝΟ στην αντλία θερμότητας έγινε αυτό η σε όλες τις παρεμβάσεις ? Οχι σε ολες. Και σε αλλους δυο κωδικους. Απλα αναφερω την αντλια που το ποσο ειναι συγκεκριμενο και δεν εξαρταται απο λαθος τετραγωνικα πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Οχι σε ολες. Και σε αλλους δυο κωδικους. Απλα αναφερω την αντλια που το ποσο ειναι συγκεκριμενο και δεν εξαρταται απο λαθος τετραγωνικα πχ. Ωραία. Πόσα είναι τα τετραγωνικά και πόσο το ποσό που αιτήθηκες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Ήρθε κ η πρόσκληση από την τράπεζα για την υπογραφή της σύμβασης δανείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, g_f είπε Ήρθε κ η πρόσκληση από την τράπεζα για την υπογραφή της σύμβασης δανείου. Τι Τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, g_f είπε Ήρθε κ η πρόσκληση από την τράπεζα για την υπογραφή της σύμβασης δανείου. Μόλις τώρα, seath36 είπε Τι Τράπεζα; και μενα ηρθε χθες στη πειραιως πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο στο καταστημα που εχω δηλωση και μου ειπε να παω απο εκει να φερω και τον εγγυητη .. οταν πηγα προεκυψε ενα προβλημα δε τον αφηνε απο τα κεντρικα να κατεβασει τη συμβαση δανειου για υπογραφη .. πηρε τηλεφωνο και τον ειπαν απο παρασκευη δευτερα θα ειναι ετοιμα .. και απ οτι καταλαβα αυτο ειναι καινουριο διοτι στα παλια δεν υπηρχε αυτη η καθυστερηση απ οσο ειπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, NikolasdaL είπε και μενα ηρθε χθες στη πειραιως πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο στο καταστημα που εχω δηλωση και μου ειπε να παω απο εκει να φερω και τον εγγυητη .. οταν πηγα προεκυψε ενα προβλημα δε τον αφηνε απο τα κεντρικα να κατεβασει τη συμβαση δανειου για υπογραφη .. πηρε τηλεφωνο και τον ειπαν απο παρασκευη δευτερα θα ειναι ετοιμα .. και απ οτι καταλαβα αυτο ειναι καινουριο διοτι στα παλια δεν υπηρχε αυτη η καθυστερηση απ οσο ειπε Εγώ που πήρα Εθνική σήμερα δεν ήξεραν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 22 minutes ago, seath36 said: Τι Τράπεζα; Πειραιώς και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα