Προς το περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ' οίκον

TiMoRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, seath36 είπε

Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση.

Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά)

Η υπαγωγή, ποιο νούμερο είναι ?

Το 6 ?

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, seath36 είπε

Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση.

Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά)

Η αίτηση μου αφορά ειδική περίπτωση λόγω μίσθωσης ακινήτου. Ύπάρχει κάποια άλλη τέτοια περίπτωση;;

11 λεπτά πριν, xaris87 είπε

Η αίτηση μου αφορά ειδική περίπτωση λόγω μίσθωσης ακινήτου. Ύπάρχει κάποια άλλη τέτοια περίπτωση;;

Εννοείς κυρία κατοικία του ενοικιαστή ?

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εννοείς κυρία κατοικία του ενοικιαστή ?

Κατά το έτος 2019 η κατοικία ήταν μισθωμένη σε έναν ενοικιαστή. Κατά το έτος 2020 το κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία μου (ιδιοκτήτης). Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ειδική περίπτωση και να έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο η αίτηση του;;

12 λεπτά πριν, xaris87 είπε

Κατά το έτος 2019 η κατοικία ήταν μισθωμένη σε έναν ενοικιαστή. Κατά το έτος 2020 το κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία μου (ιδιοκτήτης). Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ειδική περίπτωση και να έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο η αίτηση του;;

Το 2020, δεν έχει καμία σημασία αφού δεν το δηλώνουμε ακόμα.

Ο ενοικιαστής το δήλωνε ΚΥΡΙΑ κατοικία ?

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το 2020, δεν έχει καμία σημασία αφού δεν το δηλώνουμε ακόμα.

Ο ενοικιαστής το δήλωνε ΚΥΡΙΑ κατοικία ?

Υπήρχε μισθωτήριο και δηλωνόταν από μεριάς του ως κύρια  κατοικία

Μόλις τώρα, xaris87 είπε

Υπήρχε μισθωτήριο και δηλωνόταν από μεριάς του ως κύρια  κατοικία

Τότε, όλα καλά.

Θα περιμένεις.

2 λεπτά πριν, A3TFSI είπε

Τα ίδια ήρθε η έγκριση, κατάσταση 6

Γράφει κάπου, πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το 12 μηνο ?

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τότε, όλα καλά.

Θα περιμένεις.

Γράφει κάπου, πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το 12 μηνο ?

Ναι στις προθεσμίες, εμένα είναι μέχρι τις 7/6/2022

Παιδια ηρθε η υπαγωγη και σε μενα κατασταση 6 με χρηματοδοτηση μεσω πειραιως 😊

3 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε

Ηρθανε παιδια! Βρειτε διαδοχους!!!!!😄

Ποιοι ειναι οι διαδοχοι ; 😅

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Παιδια ηρθε η υπαγωγη και σε μενα κατασταση 6 με χρηματοδοτηση μεσω πειραιως 😊

Ποιοι ειναι οι διαδοχοι ; 😅

Μου το εξήγησε ο Σύμβουλος. Σε περίπτωση, χτύπα ξύλο, ο επόμενος που θα επικαρπωθεί ίσως το αποτελσμα:

"Κατά την αποδοχή της απόφασης υπαγωγής η οποία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος, θα δηλώνεται από τον ωφελούμενο το φυσικό πρόσωπο που στην απευκταία περίπτωση θανάτου του ωφελούμενου, θα αναλάβει ως διάδοχος όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ωφελούμενου έναντι του Προγράμματος. Το πρόσωπο που θα οριστεί από τον Ωφελούμενο ως διάδοχος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο πληροφοριακό σύστημα (δείτε σχετική ανακοίνωση).

- Εάν υπάρχουν συγκύριοι στο ακίνητο στο ακίνητο, ως διάδοχος θα δηλώνεται υποχρεωτικά ένας από τους συγκυρίους (ανεξαρτήτως είδους και ποσοστού εμπράγματου δικαιώματος).

- Εάν δεν υπάρχουν συγκύριοι στο ακίνητο, ως διάδοχος θα πρέπει να δηλωθεί ένας από τους δυνητικούς κληρονόμους στους οποίους θα περιέλθει το ακίνητο σε περίπτωση θανάτου του ωφελούμενου. Εάν ο δυνητικός κληρονόμος είναι ανήλικος/προστατευόμενο τέκνο χωρίς ΑΦΜ, θα πρέπει να δηλωθεί ως διάδοχος ο δυνητικός κηδεμόνας του.

Τυχόν αλλαγή του επιλεγμένου διαδόχου θα γίνεται, κατόπιν αιτήματος του Ωφελούμενου, από το του Δικαιούχο του Προγράμματος (Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε)."

Μην πάνε χαμένα τα χρήματα :)

Επεξ/σία από seath36
  • Like 1

54 λεπτά πριν, seath36 είπε

Μου το εξήγησε ο Σύμβουλος. Σε περίπτωση, χτύπα ξύλο, ο επόμενος που θα επικαρπωθεί ίσως το αποτελσμα:

"Κατά την αποδοχή της απόφασης υπαγωγής η οποία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος, θα δηλώνεται από τον ωφελούμενο το φυσικό πρόσωπο που στην απευκταία περίπτωση θανάτου του ωφελούμενου, θα αναλάβει ως διάδοχος όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ωφελούμενου έναντι του Προγράμματος. Το πρόσωπο που θα οριστεί από τον Ωφελούμενο ως διάδοχος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο πληροφοριακό σύστημα (δείτε σχετική ανακοίνωση).

- Εάν υπάρχουν συγκύριοι στο ακίνητο στο ακίνητο, ως διάδοχος θα δηλώνεται υποχρεωτικά ένας από τους συγκυρίους (ανεξαρτήτως είδους και ποσοστού εμπράγματου δικαιώματος).

- Εάν δεν υπάρχουν συγκύριοι στο ακίνητο, ως διάδοχος θα πρέπει να δηλωθεί ένας από τους δυνητικούς κληρονόμους στους οποίους θα περιέλθει το ακίνητο σε περίπτωση θανάτου του ωφελούμενου. Εάν ο δυνητικός κληρονόμος είναι ανήλικος/προστατευόμενο τέκνο χωρίς ΑΦΜ, θα πρέπει να δηλωθεί ως διάδοχος ο δυνητικός κηδεμόνας του.

Τυχόν αλλαγή του επιλεγμένου διαδόχου θα γίνεται, κατόπιν αιτήματος του Ωφελούμενου, από το του Δικαιούχο του Προγράμματος (Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε)."

Μην πάνε χαμένα τα χρήματα :)

κι εγω κατι τετοιο καταλαβα αλλα δεν ηθελα να το γραψω ετσι μακαβρια.. 😅

μπορω να δηλωσω για διαδοχο των εγγυητη δανειου εφοσον ειναι συγγενεις και κληρονομος ή τον αντικλητο ; 
ή πρεπει να ειναι ξεχωριστω ατομο ;

13 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

κι εγω κατι τετοιο καταλαβα αλλα δεν ηθελα να το γραψω ετσι μακαβρια.. 😅

μπορω να δηλωσω για διαδοχο των εγγυητη δανειου εφοσον ειναι συγγενεις και κληρονομος ή τον αντικλητο ; 
ή πρεπει να ειναι ξεχωριστω ατομο ;

Έγω έβαλα τη σύζυγο ως εγγυήτρια και ως διάδοχο. Οπότε ναι. Ο αντικλητός είναι μόνο για επικοινωνία αν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...