xaris87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Καλη σας μέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει θερμοπρόσοψη με τελική στρώση ακρυλικού σοβά;; Λέγεται ότι είναι πιο εύκολος στην εφαρμογή και το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφο αλλά και ότι είναι πιο ανθεκτικός σε σχέση με τον σιλικονούχο. Γενικά έχω δει διάφορα για τις διαφορές μεταξύ των 2, αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει εφαρμόσει το συγκεκριμένο υλικό. Σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 "Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Εγκρίθηκαν παρεμβάσεις 370,48 εκατ. ευρώ για 13.696 αιτήσεις" https://www.ethnos.gr/ellada/160034_exoikonomo-aytonomo-egkrithikan-parembaseis-37048-ekat-eyro-gia-13696-aitiseis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, seath36 είπε "Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Εγκρίθηκαν παρεμβάσεις 370,48 εκατ. ευρώ για 13.696 αιτήσεις" https://www.ethnos.gr/ellada/160034_exoikonomo-aytonomo-egkrithikan-parembaseis-37048-ekat-eyro-gia-13696-aitiseis Ηρθε σε κανεναν ειδοποιηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bpel86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, seath36 είπε "Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Εγκρίθηκαν παρεμβάσεις 370,48 εκατ. ευρώ για 13.696 αιτήσεις" https://www.ethnos.gr/ellada/160034_exoikonomo-aytonomo-egkrithikan-parembaseis-37048-ekat-eyro-gia-13696-aitiseis Αντε να δούμε.. Δεν έχει έρθει ειδοποίηση σε εμένα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέχρι στιγμής τίποτα ούτε και σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Ούτε και από εμένα τίποτα. Επίσης ίσως χρειαστεί επικοινωνία με την τράπεζα μόλις βγει η ένταξη (και όχι αναμονή να επικοινωνήσει η τράπεζα μαζί σου), δε ξέρω πως το έχουν οργανώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλη σας μέρα!! Γνωρίζουμε μήπως τί γίνεται με τις υπόλοιπες αιτήσεις που δεν υπάχθηκαν την Παρασκευή;; Υπάρχει κάποια ενημέρωση για αυτή τη βδομαδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σας. Έχουμε υπαγωγή. Μόλις ήρθε το email. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ηρθανε παιδια! Βρειτε διαδοχους!!!!!😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, g_f είπε Καλημέρα σας. Έχουμε υπαγωγή. Μόλις ήρθε το email. 😁 Από πότε μέτρα το 12 μηνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Από πότε μέτρα το 12 μηνο ? Απο σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Από σήμερα νομίζω ή το πολύ πολύ από την υπογραφή της δανειακης σύμβασης. Δεν θυμάμαι καλά τι λέει ο οδηγός. Edit: από σήμερα, ήρθε συμπληρωματικά email Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από g_f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, xaris87 είπε Καλη σας μέρα!! Γνωρίζουμε μήπως τί γίνεται με τις υπόλοιπες αιτήσεις που δεν υπάχθηκαν την Παρασκευή;; Υπάρχει κάποια ενημέρωση για αυτή τη βδομαδα;; Είσαι σε κατάσταση 5 ή 5α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, seath36 είπε Είσαι σε κατάσταση 5 ή 5α; Κατάσταση 5 με ίδια κεφάλαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, xaris87 είπε Κατάσταση 5 με ίδια κεφάλαια. Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση. Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα