Προς το περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ' οίκον

TiMoRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, TonyChr91 είπε

Στον «αέρα» η κατασκευαστική θερινή σεζόν του εξοικονομώ 2021! - Εκτός προγράμματος το 90% των φωτοβολταϊκών! - Ανεπάρκεια κεφαλαίων του Εξοικονομώ του 2020!

https://news.b2green.gr/6257/σδμε-3-βόμβες-στο-πρόγραμμα-εξοικονομώ

Αυτό το είχαμε καταλάβει, δυστυχώς...

Έχω κλείσει 2 αιτήσεις ακριβώς 2 μήνες τώρα, και ακόμα στον έλεγχο είμαστε 

Άντε μετά να βρει ο κόσμος εργολάβους με αυτά που γίνονται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 εργα απλήρωτα εχω. Ελεγχος απο 2-4 ημερες, στο μήνα και πάνω. Καθε μηνα ζητάνε απο μια χαζομαρα και την επόμενη ζητάνε κάτι άλλο.

Και γινεται καθαρά επίτηδες επειδη δεν έχουν χρήματα. 

Και η πλάκα ειναι οτι εχω 5 σπίτια να κατασκευάσω, που ευτυχώς δεν εχουν παρει υπαγωγή.

3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

3 εργα απλήρωτα εχω. Ελεγχος απο 2-4 ημερες, στο μήνα και πάνω. Καθε μηνα ζητάνε απο μια χαζομαρα και την επόμενη ζητάνε κάτι άλλο.

Σου λέω, υποβολή 29/03 (2 αιτήσεις), 7/05 ζητάνε επιπλέον δικαιολογητικό (το ίδιο και για τις 2 αιτήσεις), τα ανεβάζω αυθημερόν, και μέχρι και σήμερα καμία απάντηση...

4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σου λέω, υποβολή 29/03 (2 αιτήσεις), 7/05 ζητάνε επιπλέον δικαιολογητικό (το ίδιο και για τις 2 αιτήσεις), τα ανεβάζω αυθημερόν, και μέχρι και σήμερα καμία απάντηση...

υπομονή, μετά απο ένα μήνα θα εχεις απάντηση, για να προσθέσεις κατι ακομη... που θα ειναι οτι ναναι.

3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

υπομονή, μετά απο ένα μήνα θα εχεις απάντηση, για να προσθέσεις κατι ακομη... που θα ειναι οτι ναναι.

Ειλικρινά σου μιλάω χέστηκα για εμένα

Στεναχωριέμαι μόνο για τον έναν εργολάβο, γιατί φτιάξαμε το σπίτι του κουμπάρου μου και ο άνθρωπος βοήθησε πραγματικά, φέρθηκε εξαιρετικά, κάναμε και ένα σωρό δουλειές έξτρα, και ο χριστιανός έχει μπει μέχρι τα μπούνια μέσα

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Ειλικρινά σου μιλάω χέστηκα για εμένα

Στεναχωριέμαι μόνο για τον έναν εργολάβο, γιατί φτιάξαμε το σπίτι του κουμπάρου μου και ο άνθρωπος βοήθησε πραγματικά, φέρθηκε εξαιρετικά, κάναμε και ένα σωρό δουλειές έξτρα, και ο χριστιανός έχει μπει μέχρι τα μπούνια μέσα

Σε καταλαβαίνω και καταλαβαίνω κι αυτόν, γιατι ειμαι στην ιδια θέση.

Και θα απορεί ο κόσμος, που δε θα βρίσκει εργολάβο για τις εργασίες. ΗΔΗ με τις καθστερήσεις στις εκταμιεύσεις, αρκετοί έχουν αλλάξει ρότα.

Κατά ενα συνάδελφο χωμένο εις βάθος στα πολιτικά, ολο αυτό ειναι παιχνιδι για να βγούμε οι μικροί εκτός και να μείνουν οι εργασίες στα μεγάλα γραφεία και οι κατασκευές στις τεχνικες εταιρείες, που τα 15-25.000 ανα αίτηση ειναι ψιχουλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2021 στις 10:01 ΠΜ, ikucic είπε

Κάτι σημαντικό που δεν το ξέρουν και πολλοί.

Αν σου απαντήσουν ότι δεν υπάρχει δυνατοτητα σύνδεσης στο δίκτυο τότε αμέσως θα καταθέσεις αίτημα 5ετους διατήρησης της αίτησης σου. Ετσι αν ανοίξει θα είσαι σε προτεραιότητά. 

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες. Από όλα αυτά όμως αυτό που δεν πιάνω είναι πως αφού όλοι (και αυτοί που έχουμε δηλώσει φβ) πρέπει να κάνουμε όλες τις παρεμβάσεις... Τι συμβαίνει αν δεν πάρουμε έγκριση για netmetering απτην ΔΕΔΔΗΕ;

Επεξ/σία από Sanjuro

2 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες. Από όλα αυτά όμως αυτό που δεν πιάνω είναι πως αφού όλοι (και αυτοί που έχουμε δηλώσει φβ) πρέπει να κάνουμε όλες τις παρεμβάσεις... Τι συμβαίνει αν δεν πάρουμε έγκριση για netmetering απτην ΔΕΔΔΗΕ;

Τα ΦΒ είναι έξτρα παρέμβαση

Θα πρέπει να έχεις πιάσει 3 κατηγορίες χωρίς τα ΦΒ.

Είναι κάτι σαν έξτρα προαιρετική παρέμβαση που σε ανεβάζει στο 2ο σενάριο άλλη μια κατηγορία. 

Αρα και χωρίς ΦΒ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα.

• Like 1

21 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Και γινεται καθαρά επίτηδες επειδη δεν έχουν χρήματα. 

Και η πλάκα ειναι οτι εχω 5 σπίτια να κατασκευάσω, που ευτυχώς δεν εχουν παρει υπαγωγή.

Καλημέρα, τι έξτρα χαρτιά ζητάνε.. Επειδή είναι συγκεκριμένα αυτά που θέλει το πρόγραμμα.. Εκτως εαν δεν είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα στις αιτήσεις.. Όπως διευθύνσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ

2 ώρες πριν, Maknight είπε

Καλημέρα, τι έξτρα χαρτιά ζητάνε.. Επειδή είναι συγκεκριμένα αυτά που θέλει το πρόγραμμα.. Εκτως εαν δεν είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα στις αιτήσεις.. Όπως διευθύνσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ

Εμένα μου ζητήσαν χαρτί που να φαίνονται τα τ.μ., έλεγε π.χ. συμβόλαιο

Σε προηγούμενες αιτήσεις δεν ζητάγαν, εξάλλου η επιφάνεια φαίνεται και από τη ΔΕΗ, και από το Ε9 αλλά και το κυριότερο και από την άδεια

• Like 1

34 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εμένα μου ζητήσαν χαρτί που να φαίνονται τα τ.μ., έλεγε π.χ. συμβόλαιο

Σε προηγούμενες αιτήσεις δεν ζητάγαν, εξάλλου η επιφάνεια φαίνεται και από τη ΔΕΗ, και από το Ε9 αλλά και το κυριότερο και από την άδεια

Στην ΔΕΗ δηλώνεις ότι θέλεις.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Στην ΔΕΗ δηλώνεις ότι θέλεις.

Ε και στην εφορία ότι θέλεις δηλώνεις, ΟΚ 

Υποτίθεται ότι η τριπλέτα που ελέγχαν στο εξοικονομώ είναι ΔΕΗ, εφορία + ΠΕΑ

• Like 1

16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ε και στην εφορία ότι θέλεις δηλώνεις, ΟΚ 

Υποτίθεται ότι η τριπλέτα που ελέγχαν στο εξοικονομώ είναι ΔΕΗ, εφορία + ΠΕΑ

ΝΑΙ.

Σύμφωνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...