doit Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δε νομίζω να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα Με ένα google search κάτι για Σεπτέμβριο είδα https://energypress.gr/news/exoikonomo-aytonomo-prodimosieysi-toy-odigoy-efarmogis-ton-ioynio-ton-septemvrio-anoigei-i Γιατι πιστεύω οτι το νεο εξηκονομω θα παει εκει που υπαρχουν τα 'μεσα' και οχι εκει που πρεπει; εχει να γινει αλισβερίσι στην επαρχεια/................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, doit είπε Γιατι πιστεύω οτι το νεο εξηκονομω θα παει εκει που υπαρχουν τα 'μεσα' και οχι εκει που πρεπει; εχει να γινει αλισβερίσι στην επαρχεια/................ Δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, doit είπε Γιατι πιστεύω οτι το νεο εξηκονομω θα παει εκει που υπαρχουν τα 'μεσα' και οχι εκει που πρεπει; εχει να γινει αλισβερίσι στην επαρχεια/................ Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 καλησπερα εχει εγκριθει σε κανανενα το δανειο ωστε να εχει ξεκινησει τις εργασιες? εγω ακομα στην αναμονη ειμαι μετα απο δευτερη αιτηση με εγγυητη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 2 minutes ago, gogos47 said: καλησπερα εχει εγκριθει σε κανανενα το δανειο ωστε να εχει ξεκινησει τις εργασιες? εγω ακομα στην αναμονη ειμαι μετα απο δευτερη αιτηση με εγγυητη... Εμένα έχει προ-εγκριθεί αλλα οι εργασίες δεν ξεκινάνε ακόμα. Πρώτα θα βγει η απόφαση υπαγωγής, μετα υπογραφή στο δάνειο και μετά έναρξη εργασιών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) σε ποια τραπεζα εκανες αιτηση φιλος και ποσο καιρο σου πηρε να εγκριθει? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από gogos47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doit Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή ? 2 ώρες πριν, ikucic είπε Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς. το νεο πρόγραμμα δεν θα εχει τα παλαια κριτηρια αλλα θα κανουν ολοι αιτηση και θα εγκριθουν καποιες απο ολες. Στο τελευταιο εξεικονομω οποιος προλάβαινε επερνε και εγκριση first come, first served. Εαν βεβαια πληρούσε τα βασικα κριτηρια. Πιστευεται οτι αυτο θα εχει διαφανεια; θα μπορει καποιος να δει γιατι αυτος δεν πηρε και πηρε ο αλλος; Εκει λοιπον πιστευω οτι θα γινει οτι γινοτανε και παλαιοτερα......... ο γνωστος του γνωστου του κομματος, του φιλου, παιρνει και την επιδοτηση, το δανειο, το προγραμμα κλπ. Πειτε μου οτι πρωτη φορα το ακουτε και οτι εδω δεν συμβαινουν αυτα. https://energypress.gr/news/ti-allazei-sto-exoikonomo-aytonomo-ta-nea-kritiria Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από doit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 hour ago, gogos47 said: σε ποια τραπεζα εκανες αιτηση φιλος και ποσο καιρο σου πηρε να εγκριθει? Στην Πειραιώς. 10 μέρες περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 47 λεπτά πριν, doit είπε το νεο πρόγραμμα δεν θα εχει τα παλαια κριτηρια αλλα θα κανουν ολοι αιτηση και θα εγκριθουν καποιες απο ολες. Στο τελευταιο εξεικονομω οποιος προλάβαινε επερνε και εγκριση first come, first served. Εαν βεβαια πληρούσε τα βασικα κριτηρια. Πιστευεται οτι αυτο θα εχει διαφανεια; θα μπορει καποιος να δει γιατι αυτος δεν πηρε και πηρε ο αλλος; Εκει λοιπον πιστευω οτι θα γινει οτι γινοτανε και παλαιοτερα......... ο γνωστος του γνωστου του κομματος, του φιλου, παιρνει και την επιδοτηση, το δανειο, το προγραμμα κλπ. Πειτε μου οτι πρωτη φορα το ακουτε και οτι εδω δεν συμβαινουν αυτα. https://energypress.gr/news/ti-allazei-sto-exoikonomo-aytonomo-ta-nea-kritiria Πάντως στο 1ο εξοικονομώ, που τα βάζαμε σε φάκελο και τα πηγαίναμε, δύο αιτήσεις που είχα κάνει μια χαρά πέρασαν, και όχι, δεν έβαλαν βουλευτή ή τον δήμαρχο μέσο Για εμάς τους μηχανικούς χαράς ευαγγέλια θα είναι μετά το ανέκδοτο που ζήσαμε τον Δεκέμβρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, doit είπε το νεο πρόγραμμα δεν θα εχει τα παλαια κριτηρια αλλα θα κανουν ολοι αιτηση και θα εγκριθουν καποιες απο ολες. Στο τελευταιο εξεικονομω οποιος προλάβαινε επερνε και εγκριση first come, first served. Εαν βεβαια πληρούσε τα βασικα κριτηρια. Πιστευεται οτι αυτο θα εχει διαφανεια; θα μπορει καποιος να δει γιατι αυτος δεν πηρε και πηρε ο αλλος; Εκει λοιπον πιστευω οτι θα γινει οτι γινοτανε και παλαιοτερα......... ο γνωστος του γνωστου του κομματος, του φιλου, παιρνει και την επιδοτηση, το δανειο, το προγραμμα κλπ. Πειτε μου οτι πρωτη φορα το ακουτε και οτι εδω δεν συμβαινουν αυτα. https://energypress.gr/news/ti-allazei-sto-exoikonomo-aytonomo-ta-nea-kritiria ΠΑΛΙ δεν κατάλαβα. Η ουσία είναι ότι ΟΠΩΣ και να γίνει θα υπάρχουν παραπονούμενοι. Όταν υπάρχουν πχ 1000 αιτήσεις και θα εγκριθουν 15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Από την στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένο ποσό κάποιοι δεν θα μπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Ολο το ζήτημα είναι προσφορας και ζήτησης. Προσφέρονται χ Ζητούνται χ επί 100. Αρα πάντα θα έχει παραπονούμενους. Εγώ στο πρώτο εξοικονομω μπήκα κανονικά χωρίς μέσον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Στις 13/5/2021 στις 2:14 ΜΜ, ikucic είπε Εγώ στο help desk ρώτησα και με παρέπεμψε στο ΤΕΕ. Εστειλα και εκεί μέιλ και περιμένω. Το σίγουρο είναι ότι όταν κάνεις αυτονόμηση χρειάζεται ΕΕΜΚ. Στειλε μέιλ [email protected] Στο ΤΤΕ να το σιγουρεψεις Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση του ΤΤΕ για την περίπτωση μου: εγκατάσταση Α/Θ σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης σε ήδη αυτόνομο διαμέρισμα (όχι πολυκατοικία) Η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας εμπίπτει στο άρθρο 30 του νόμου 4495/2017 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα (περίπτωση η) και εξαιρείται από την απαίτηση έκδοσης έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας. Με εκτίμηση. -- Γραφείο υποστήριξης ΕΚΟ ΙΙ [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, ikucic είπε Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση του ΤΤΕ για την περίπτωση μου: εγκατάσταση Α/Θ σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης σε ήδη αυτόνομο διαμέρισμα (όχι πολυκατοικία) Η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας εμπίπτει στο άρθρο 30 του νόμου 4495/2017 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα (περίπτωση η) και εξαιρείται από την απαίτηση έκδοσης έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας. Με εκτίμηση. -- Γραφείο υποστήριξης ΕΚΟ ΙΙ [email protected] Και σε εμένα απάντησαν πριν λίγο το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε είμαστε ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, ikucic είπε : εγκατάσταση Α/Θ σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης σε ήδη αυτόνομο διαμέρισμα (όχι πολυκατοικία) Τι εννοείς ήδη αυτόνομο διαμέρισμα (όχι πολυκατοικία) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα