kosdor06 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, ikucic είπε μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να εγκαταστήσεις; σώματα καλοριφέρ έχεις; σωλήνες που πάνε στα σώματα; Αν δεν έχεις τα παραπάνω τότε το πρόγραμμα δεν τα καλύπτει. Αντικατάσταση- αναβάθμιση θέρμανσης κάνει επί υφιστάμενης εγκατάστασης. Πχ βγάζεις τον παλιό καυστήρα και βάζεις νέο ΦΑ ή μια αντλία θερμότητας. Να στο εξηγήσω και διαφορετικά. Σου λέει το πρόγραμμα: μπορείς να βάλεις ηλιακό. ΟΚ. Αν δεν έχεις εγκατάσταση υδραυλική στο σπίτι (σωλήνες ύδρευσης, βρύσες, αποχετεύσεις κλπ) δεν σου χρηματοδοτεί κάτι τέτοιο. τώρα πως θερμαίνεται το σπίτι; (με κλιματισμό, με τζάκι ...). γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω. Το σπίτι τώρα θερμαίνεται με κλιματιστικά. Δεν έχει άλλη θέρμανση Θέλω να εγκαταστήσω αντλία θερμότητας και το δίκτυο σωληνώσεων από την αντλία εως τα σώματα καλοριφέρ. Επειδή έψαξα τον οδηγό του προγράμματος δεν ισχύουν αυτά που λέει για νέο σύστημα θέρμανσης και τις εργασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 10:33 ΜΜ, ikucic είπε σημειώνω ότι μεταχρονολογημένη επιταγή δεν υπάρχει τεχνικά ή όπως την εννοούν οι περισσότερα λανθασμένα. κάθε επιταγή είναι πληρωτέα άμεσα αφού κοπεί ότι ημερομηνία και να λέει (αρκεί να μην έχει παλιά ημερομηνία και έχει "λήξει"). αν θες να πληρώσεις μετά με συναλλαγματική Μεταχρονολογημένη επιταγή λέγεται η επιταγή στην οποία σημειώνεται ως χρονολογία έκδοσης μεταγενέστερη από την πραγματική. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να παραταθεί η οκταήμερη προθεσμία εμφανίσεως της επιταγής, αφού αυτή θα ξεκινάει απ 'την αναγραφόμενη ημερομηνία έκδοσης. Αυτός που μεταφέρει (κομιστής) την επιταγή έχει το δικαίωμα να εμφανίσει την επιταγή ακόμα και πριν την αναληθή ημερομηνία που αναγράφεται. Αν η επιταγή είναι ακάλυπτη, ισχύουν όσα και για τις ακάλυπτες επιταγές. Αυτό φαίνεται λίγο σκληρό για τον εκδότη, ωστόσο στην πράξη δεν συνηθίζεται, καθώς ο εξαρχής ο λόγος ύπαρξης της επιταγής είναι η παροχή πίστωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ρητή νομοθετική πρόβλεψη για τις μεταχρονολογημένες επιταγές. πηγή: https://www.lawspot.gr/ τραπεζικα ετσι ειναι αλλα στο εμποριο η ημερομηνια ειναι συμφωνια κυριων......δε μπορει να δινω επιταγη 10 ημερων και συ να πηγαινεις να την εισπραξεις σημερα,γιατι αν δεν εχει υπολοιπο που πρεπει να εχει ετσι και αλλιως,σφραγιζεται.... αν ηταν ολοι να πηγαιναν πριν την ημερομηνια που εχει συμφωνηθει καταλαβαινουμε ολοι τι θα γινοταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, kosdor06 είπε Το σπίτι τώρα θερμαίνεται με κλιματιστικά. Δεν έχει άλλη θέρμανση Θέλω να εγκαταστήσω αντλία θερμότητας και το δίκτυο σωληνώσεων από την αντλία εως τα σώματα καλοριφέρ. Επειδή έψαξα τον οδηγό του προγράμματος δεν ισχύουν αυτά που λέει για νέο σύστημα θέρμανσης και τις εργασίες; κάνε ερώτηση στο [email protected] θα σου απαντήσουν πολύ γρήγορα . οι σωλήνες είναι μέσα έχεις δίκιο! τα καλοριφέρ όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Είμαι στο 03.α ειδική περίπτωση αίτησης. Ξέρει κανείς πόσο θα περιμένουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kostasbm είπε τραπεζικα ετσι ειναι αλλα στο εμποριο η ημερομηνια ειναι συμφωνια κυριων......δε μπορει να δινω επιταγη 10 ημερων και συ να πηγαινεις να την εισπραξεις σημερα,γιατι αν δεν εχει υπολοιπο που πρεπει να εχει ετσι και αλλιως,σφραγιζεται.... αν ηταν ολοι να πηγαιναν πριν την ημερομηνια που εχει συμφωνηθει καταλαβαινουμε ολοι τι θα γινοταν... Έτσι όπως τα λες...Βασικά αν πάει κανείς στην τράπεζα, να εισπράξει μεταχρονολογημένη συναλλαγή, επειδή είναι αντίθετο στα συναλλακτικά ήθη θα του το αρνηθούν. Αν επιμείνει, το πιο πιθανό είναι να του πουν μιλήστε με τον διευθυντή, και ο διευθυντής το πιο πιθανό είναι να του αρνηθεί και να του πει αν επιμένει, φώναξέ μου τον εισαγγελέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Στην παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν, ο μηχανικός είχε βάλει για τέντες ένα ποσό 2250 περίπου ευρώ. Ο "τεντάς" που ήρθε και μέτρησε για να μου βγάλει προσφορά, μου είπε ότι για τα τετραγωνικά αυτά το μέγιστο που μπορεί να καλύψει το πρόγραμμα είναι 1600 περίπου ευρώ. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ίσως ο μηχανικός μέτρησε και σημεία που δεν θα μπει τέντα ή έβαλε μεγαλύτερο ύψος αν κατάλαβα καλά και μου είπε ότι καλύτερα από το να έχει βάλει λιγότερα. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα 1600 που μου είπε εκείνος είναι το ποσό που βαίνει από τα μέτρα των τεντών που θέλουμε να βάλουμε πραγματικά ενώ ο μηχανικός υπολόγισε περισσότερες ας πούμε περισσότερες τέντες. Κατάλαβα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, kax54638 είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Στην παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν, ο μηχανικός είχε βάλει για τέντες ένα ποσό 2250 περίπου ευρώ. Ο "τεντάς" που ήρθε και μέτρησε για να μου βγάλει προσφορά, μου είπε ότι για τα τετραγωνικά αυτά το μέγιστο που μπορεί να καλύψει το πρόγραμμα είναι 1600 περίπου ευρώ. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ίσως ο μηχανικός μέτρησε και σημεία που δεν θα μπει τέντα ή έβαλε μεγαλύτερο ύψος αν κατάλαβα καλά και μου είπε ότι καλύτερα από το να έχει βάλει λιγότερα. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα 1600 που μου είπε εκείνος είναι το ποσό που βαίνει από τα μέτρα των τεντών που θέλουμε να βάλουμε πραγματικά ενώ ο μηχανικός υπολόγισε περισσότερες ας πούμε περισσότερες τέντες. Κατάλαβα καλά; Μιλά με το μηχανικό να σου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μιλά με το μηχανικό να σου πει. Θα μιλήσω φυσικά αλλά επειδή είναι "πρωτάρης" στο εξοικονομώ ήθελα να ξέρω και εγώ περίπου τι γίνεται. Και φυσικά δεν θέλω να κάνουμε κάτι παράνομο. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από kax54638 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, kax54638 είπε Θα μιλήσω φυσικά αλλά επειδή είναι "πρωτάρης" στο εξοικονομώ ήθελα να ξέρω και εγώ περίπου τι γίνεται. Και φυσικά δεν θέλω να κάνουμε κάτι παράνομο. Το θέμα είναι ότι ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε δεδομένα για να κρίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Sorry λίγο που επιμένω. Ψάχνω λίγο το θέμα των τεντών. Εγώ δεν έχω βάλει ούτε θερμομόνωση, ούτε αντικατάσταση κουφωμάτων (είναι ήδη καινούρια). Μόνο τέντες, ηλιακό, αντλία θερμότητας και κλιματιστικό. Ωστόσο βλέπω πως αναφέρεται πως οι τέντες είναι συμπληρωματικά στα κουφώματα και την θερμομόνωση. Σε εμένα δηλαδή πως εγκρίθηκε; Έγινε κάποιο λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, kax54638 είπε Sorry λίγο που επιμένω. Ψάχνω λίγο το θέμα των τεντών. Εγώ δεν έχω βάλει ούτε θερμομόνωση, ούτε αντικατάσταση κουφωμάτων (είναι ήδη καινούρια). Μόνο τέντες, ηλιακό, αντλία θερμότητας και κλιματιστικό. Ωστόσο βλέπω πως αναφέρεται πως οι τέντες είναι συμπληρωματικά στα κουφώματα και την θερμομόνωση. Σε εμένα δηλαδή πως εγκρίθηκε; Έγινε κάποιο λάθος; Δεν είναι θέμα λάθους, ουσιαστικά τώρα εξετάζουν τα τυπικά κομμάτια, δεν "ξεψαχνίζουν" το έντυπο παρεμβάσεων, αυτό θα γίνει κατόπιν εορτής Στο εξοικονομώ ΙΙ, οι τέντες έμπαιναν μόνο σε συνδυασμό με θερμομόνωση ή / και αλλαγή κουφωμάτων Σε αυτό από ότι βλέπω, δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν είναι θέμα λάθους, ουσιαστικά τώρα εξετάζουν τα τυπικά κομμάτια, δεν "ξεψαχνίζουν" το έντυπο παρεμβάσεων, αυτό θα γίνει κατόπιν εορτής Στο εξοικονομώ ΙΙ, οι τέντες έμπαιναν μόνο σε συνδυασμό με θερμομόνωση ή / και αλλαγή κουφωμάτων Σε αυτό από ότι βλέπω, δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός Ευχαριστώ πολύ. Κοιτούσα το παλιότερο έντυπο όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 hours ago, kax54638 said: Sorry λίγο που επιμένω. Ψάχνω λίγο το θέμα των τεντών. Εγώ δεν έχω βάλει ούτε θερμομόνωση, ούτε αντικατάσταση κουφωμάτων (είναι ήδη καινούρια). Μόνο τέντες, ηλιακό, αντλία θερμότητας και κλιματιστικό. Ωστόσο βλέπω πως αναφέρεται πως οι τέντες είναι συμπληρωματικά στα κουφώματα και την θερμομόνωση. Σε εμένα δηλαδή πως εγκρίθηκε; Έγινε κάποιο λάθος; Στη θέση σου πιο πολύ θα ανησυχούσα ότι όντως η κατοικία θα ανέβει 3 κατηγορίες. Χωρίς βέβαια να έχω στοιχεία της κατοικίας και ουτε μηχανικός είμαι. Απλα οι παρεμβάσεις μου φαίνονται κάπως "αδύναμες " για 3 κατηγορίες. Μιλα με μηχανικό να βεβαιώσεις μην βρεθείς εκτεθειμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, g_f είπε Στη θέση σου πιο πολύ θα ανησυχούσα ότι όντως η κατοικία θα ανέβει 3 κατηγορίες. Χωρίς βέβαια να έχω στοιχεία της κατοικίας και ουτε μηχανικός είμαι. Απλα οι παρεμβάσεις μου φαίνονται κάπως "αδύναμες " για 3 κατηγορίες. Μιλα με μηχανικό να βεβαιώσεις μην βρεθείς εκτεθειμένος. Αν δεν είχε σύστημα θέρμανσης και πας σε αντλία ανεβαίνεις αρκετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 36 λεπτά πριν, Makkkk είπε https://xristika.gr/exoikonomo-katoikon-2021-neo-programma-pos-tha-parete-40-epidotisi/ Πολύ διαφορετικό το νέο εξοικονομώ εάν ισχύουν.. Και μικρή επιδότηση από ότι βλέπω.. Φόρο ελάφρυνση είναι το 40 τις 100 δεν είναι επιδότηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα