divnick Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, και εγώ που μπήκα σήμερα είναι στο στάδιο 5α. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει άμεσα στο στάδιο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Makkkk είπε Είμαι σε επαφή με αρκετούς, ολοι είναι σε 5α. Δεν έμαθα κάποιος να μπήκε.. Οπότε, αυτό που καταλαβαίνω είναι, ότι στην συνάντηση, έδωσαν το οκ ως επιτροπή για το συνολικό πακέτο των 12κατι χιλιάδων αιτήσεων, και απλά περιμένουμε απο το σύστημα να ενημερωθούμε.. Αυτό είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manuel25 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 και εγώ μπήκα τώρα και είναι στο στάδιο 5.α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Βγήκαν οι υπαγωγες ! Καντε έλεγχο και αποδοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, ikucic είπε Βγήκαν οι υπαγωγες ! για τις αιτησεις χωρις δανειο να φανταστω .. αντε με το καλο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jniki10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, ikucic είπε Βγήκαν οι υπαγωγες ! Καντε έλεγχο και αποδοχή Εμένα εχει μεινει στο 5α (χωρις δανειο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Λογικά θα γίνονται τμηματικά Εμένα ήρθε μέιλ Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, ikucic είπε Λογικά θα γίνονται τμηματικά Εμένα ήρθε μέιλ περιοχη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 ήπειρος (πρώτη περιφέρεια χρονικά στις αιτήσεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Και εμένα ήρθε η απόφαση ένταξης. Ανατολική Μακεδονία και Θράκη χωρίς δάνειο. Πρέπει να μπω να κάνω κάτι τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, Makkkk είπε Από Αθήνα, τίποτα.. Αναμονή.. Μπαίνεις, τσεκάρεις εάν είναι εντάξει τα ποσά κλπ και πατάς αποδοχή. Για αυτούς που κάνουν αποδοχή, ο 1 χρόνος διορία ξεκινά από τώρα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Για αυτούς που κάνουν αποδοχή, ο 1 χρόνος διορία ξεκινά από τώρα ? απο τη στιγμη που θα μπει η αιτηση υλοποιηση παρεμβασεων ! αν εγκριθει καποιος με δανειοδοτηση ας ενημερωσει .. λογικα εδωσαν μερικες υπαγωγες στις αιτησεις ανευ δανειου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Makkkk είπε ελέγξτε και εσεις.. η μια αίτηση στην αττική, με ίδια κεφάλαια, υπάχθηκε.. σταλθηκε καποιο mail να φανταστω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Αττική, μόλις πριν πέντε λεπτά υπαγωγή ( με ίδια κεφαλαία) 11 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε σταλθηκε καποιο mail να φανταστω ; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Το πρόγραμμα πληρώνει τον προμηθευτή η τον ωφελουμενο και τα δίνει στον προμηθευτή (τραπεζικά) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα