Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις ανέβασα τα δικαιολογιτικά που μου ζήτησε (νομιμοποιητικά έγγραφα, δεη,) στη συνέχεια επέλεξα για δάνειο ανέβασα επιπλέον δικαιολογιτικά. Και τώρα βλέπω ότι έχω κάποια καρτέλα που λέει στοιχεία δανείου κτλ όπου πρέπει να συμπληρώσω στοιχεία ενεχομενου, επαγγελματικά στοιχεία, οικονομικά στοιχεία κτλ. Αυτά τα συμπληρώνω κανονικά σωστά ;

Άσχετη ερώτηση....Οικονομικό έτος 2020 σώστα θυμάμαι έτσι ; Πάντα μπερδεύω οικονομικό έτος με φορολογικό έτος...

Ερώτηση νο2....: Όταν ηγαίνεις στο συνοπτική εικόνα λέει στο αποτέλεσμα προέγκρισης δανείου τον αριθμό IBAN. αυτό που το δηλώνουμε ;

Ερώτηση νο3... : Εγγυητή πρέπει να βάλουμε υποχρεωτικά ;

Έχω συμπληρώσει την καρτέλα Στοιχεία Δανείου (δεν μου έβγαλε κάποιο πράσινο τικ) και πάνω πάνω που λέει τα βήματα με έχει στο 4 Ενεργή αίτηση για λήψη δανείου. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;

IBAN Δε δήλωσα πουθενά, ίσως αργότερα μετά την ανάρτηση κτλ

Εγγυητής δε μπαίνει υποχρεωτικά. Εγώ δεν έβαλα αρχικά, εθνική ύστερα από δύο ημέρες ζήτηση εγγυητή, έβαλα και εγκρίθηκε το δάνειο την ίδια ημέρα. Απλώς ο εγγυητής μπαίνει με τα δικά του στοιχεία για να εγκρίνει (δέχεται να είναι εγγυητής)

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Παιδια θελει σε ολους εγγυητη? 

εξαρταται απο την πιστοληπτικη σου. Αν εχεις εκκαθαριστικο 100,000 και 0 υπολοιπα σε δανεια/καρτες οχι. Αν εχεις εκαθαριστικο 12,000 και χρωστας σ'οποιον μιλαει Ελληνικα, ναι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

εξαρταται απο την πιστοληπτικη σου. Αν εχεις εκκαθαριστικο 100,000 και 0 υπολοιπα σε δανεια/καρτες οχι. Αν εχεις εκαθαριστικο 12,000 και χρωστας σ'οποιον μιλαει Ελληνικα, ναι.

Δεν γίνεται δηλ να δηλώνεις 100.000 και πάλι να χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά;;  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikucic είπε

Δεν γίνεται δηλ να δηλώνεις 100.000 και πάλι να χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά;;  

φυσικα και γινεται, του εβαλα απλα τις δυο σχετικα ακραιες περιπτωσεις που αντιστοιχα δεν χρειαζεται, και χρειαζεται εγγυητης.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Εχει υπογραψει κανεις στη τραπεζα τη δανειοδοτηση .. ή αυτο θα γινει τον αλλο μηνα με την υπαγωγη ; 

Έχει αναφερθεί. Μετά την υπαγωγή. Θεωρητικά, ελέγχονται τα διάφορα έγγραφα και δίνεται η έγκριση και απόφαση υπαγωγής. Αν δεν υπάρχει υπαγωγή, δεν έχει νόημα να υπογράψεις σύμβαση με την τράπεζα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανέβασα σήμερα τα δικαιολογητικά που ζητούσε (οικοδομική άδεια και λογαριασμό ΔΕΗ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι παρατήρησα οτι αριστερά στο tab "δικαιολογητικά" δεν μπήκε το πράσσινο tick που έχουν τα υπόλοιπα παρά μόνο δεν εμφανίζεται ο κόκκινος αριθμός 2 που εμφανιζόταν πρίν. Επίσης στο tab προθεσμίες εξακολουθεί να υπάρχει το κόκκινο 1. Είμαι οκ? Τέλος επειδή θα χρειαστώ και δάνειο...τα σχετικά δικαιολογητικά ζητούνται τις επόμενες ημέρες? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, g_f είπε

Καλησπέρα. Ανέβασα σήμερα τα δικαιολογητικά που ζητούσε (οικοδομική άδεια και λογαριασμό ΔΕΗ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι παρατήρησα οτι αριστερά στο tab "δικαιολογητικά" δεν μπήκε το πράσσινο tick που έχουν τα υπόλοιπα παρά μόνο δεν εμφανίζεται ο κόκκινος αριθμός 2 που εμφανιζόταν πρίν. Επίσης στο tab προθεσμίες εξακολουθεί να υπάρχει το κόκκινο 1. Είμαι οκ? Τέλος επειδή θα χρειαστώ και δάνειο...τα σχετικά δικαιολογητικά ζητούνται τις επόμενες ημέρες? 

Κοίτα στο προθεσμίες.

Λογικά έχει ανανεωθεί και ο χρόνος για την υποβολή των καινούργιων δικαιολογητικών για το δάνειο.

Ας απαντήσει με σιγουριά κάποιος που θα ενταχτεί με δάνειο, αν έχει πράσινο tick στα δικαιολογητικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Extoller said:

Κοίτα στο προθεσμίες.

Λογικά έχει ανανεωθεί και ο χρόνος για την υποβολή των καινούργιων δικαιολογητικών για το δάνειο.

Ας απαντήσει με σιγουριά κάποιος που θα ενταχτεί με δάνειο, αν έχει πράσινο tick στα δικαιολογητικά.

Μπα, καμια ανανέωση . Αιτηση σε κατάσταση υποβολής δικαιολογητικών λέει και προθεσμία υποβολής 1/4/21.

Επεξ/σία από g_f
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g_f είπε

Μπα, καμια ανανέωση . Αιτηση σε κατάσταση υποβολής δικαιολογητικών λέει και προθεσμία υποβολής 1/4/21.

Ανέβασε εδώ αν μπορείς ένα screenshot από τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά.

Επεξ/σία από Extoller
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, g_f είπε

Screenshot_20210322-222318_Chrome.jpg

Αν μπορείς ανέβασε και ένα screenshot από τα δικαιολογητικά

Κανονικά στο κατάσταση προθεσμίας έπρεπε να γράφει ‘’ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ’’ και όχι ‘’ΕΝΕΡΓΗ’’

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Extoller said:

Αν μπορείς ανέβασε και ένα screenshot από τα δικαιολογητικά

Απο το "ενεργή " στο " εχει κλείσει" έπρεπε να περάσει άμεσα?  

Screenshot_20210322-230128_Chrome.jpg

Επεξ/σία από g_f

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...