Προς το περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ' οίκον

TiMoRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ; 

εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου

οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)

43 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου

οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)

Καταλαβα δηλαδη αμα πας στη τραπεζα και υπογραψεις δε ξεκινας τις παρεμβασεις εχει μελλον ακομα 😑

Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους.

• Like 3

2 ώρες πριν, Gataros είπε

Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους.

Ετσι μου είπε και ο δικός μου.

Από την αρχή μου είχε πει:

Επιπλέον δικαιολογητικά αρχές μαρτη

Υπαγωγή αρχές Απριλίου 

Μάλλον το βλέπω να πιάνει 2 στα 2.

17 ώρες πριν, fredd0 είπε

Αφού γίνει η προέκριση πρώτα δε βγαίνει απόφαση υπαγωγής και μετά υπογραφή σύμβασης για δάνειο;

Και σε εμένα δύο ημέρες για έλεγχο από Εθνική, ζήτησαν εγγυητές και ύστερα εντός της ημέρας ήρθε η προεγκριση. Γενικώς πολύ γρήγορα

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

9 λεπτά πριν, george_008 είπε

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

Η τράπεζα δίνει δάνειο το 70% της συμμετοχής ΣΟΥ ?

Έχω καταλάβει καλά ?

Αν έχω καταλάβει αφού γίνει η υπαγωγή, μπορείς να αιτηθείς να πάρεις το 70 % του δανείου ώστε να δώσεις προκαταβολές. Το υπόλοιπο του δανείου θα δοθεί στα συνεργεία μετά το πέρας των εργασιών μαζί με τα χρήματα της επιδότησης 

13 λεπτά πριν, john1987 είπε

Γνωρίζετε εάν θα βγει νέο πρόγραμμα εξοικονόμώ τους επόμενους μήνες;

https://www.naftemporiki.gr/story/1694114/al-sdoukou-nea-programmata-eksoikonomo-tha-prokiruxthoun-mesa-sto-2021 δεν υπαρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα τουλάχιστον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...