Maknight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η απόφαση υπαγωγής, πότε θα βγει είναι το θέμα.. Η τράπεζα όντως προχωράει.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από Maknight
NikolasdaL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ;
fredd0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ; εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)
NikolasdaL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, fredd0 είπε εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους) Καταλαβα δηλαδη αμα πας στη τραπεζα και υπογραψεις δε ξεκινας τις παρεμβασεις εχει μελλον ακομα 😑
Gataros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους. 3
ikucic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Gataros είπε Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους. Ετσι μου είπε και ο δικός μου. Από την αρχή μου είχε πει: Επιπλέον δικαιολογητικά αρχές μαρτη Υπαγωγή αρχές Απριλίου Μάλλον το βλέπω να πιάνει 2 στα 2.
seath36 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, fredd0 είπε εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους) Αφού γίνει η προέκριση πρώτα δε βγαίνει απόφαση υπαγωγής και μετά υπογραφή σύμβασης για δάνειο; Και σε εμένα δύο ημέρες για έλεγχο από Εθνική, ζήτησαν εγγυητές και ύστερα εντός της ημέρας ήρθε η προεγκριση. Γενικώς πολύ γρήγορα
Gataros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Η Εθνική πάει γρήγορα. Σε αντίθεση περίπτωση η Alpha Bank, η αίτηση για δάνειο θείου μου έγινε Πέμπτη 04/03 και ακόμα περιμένει απάντηση.
george_008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή
GREGORYMO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, george_008 είπε Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή Η τράπεζα δίνει δάνειο το 70% της συμμετοχής ΣΟΥ ? Έχω καταλάβει καλά ?
george_008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Αν έχω καταλάβει αφού γίνει η υπαγωγή, μπορείς να αιτηθείς να πάρεις το 70 % του δανείου ώστε να δώσεις προκαταβολές. Το υπόλοιπο του δανείου θα δοθεί στα συνεργεία μετά το πέρας των εργασιών μαζί με τα χρήματα της επιδότησης
kostask91 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Λάθος κατάλαβα! 😄 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από kostask91
john1987 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Γνωρίζετε εάν θα βγει νέο πρόγραμμα εξοικονόμώ τους επόμενους μήνες;
NikolasdaL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, john1987 είπε Γνωρίζετε εάν θα βγει νέο πρόγραμμα εξοικονόμώ τους επόμενους μήνες; https://www.naftemporiki.gr/story/1694114/al-sdoukou-nea-programmata-eksoikonomo-tha-prokiruxthoun-mesa-sto-2021 δεν υπαρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα