Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απόφαση υπαγωγής, πότε θα βγει είναι το θέμα.. 

Η τράπεζα όντως προχωράει.. 

Επεξ/σία από Maknight
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

Και μενα 2 εργασιμες εκανε για ελεγχο δικαιολογητικων και εγγυητων και βρισκεται στο σταθιο οικονομικης προεγκρισης .. η τραπεζα επιτοπου δινει εγκριση δηλαδη και κολλαει αλλου η αιτηση για υλοποιηση παρεμβασεων ; 

εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου

οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εσενα, με βαση το bold, η τραπεζα δεν εχει δοσει προεγκριση ακομα. Οταν θα δωσει θα εχεις μηνυμα που θα λεει Αποτελεσμα οικ. προεγκρισης: προεγκριση αιτησης δανειου

οταν βγει αυτο θα σε καλεσει η τραπεζα (εσενα και τους οποιους εγγυητες) να υπογραψεις το δανειο, οταν γινει αυτο θα παει η αιτηση για αποφαση υπαγωγης οπου γινεται ο ελεγχος και βγαινει η υπαγωγη (η απορριπτεται για συγκεκριμενους λογους)

Καταλαβα δηλαδη αμα πας στη τραπεζα και υπογραψεις δε ξεκινας τις παρεμβασεις εχει μελλον ακομα 😑

Δημοσ.

Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gataros είπε

Σε επικοινωνία με τον μηχανικό μου, η εκτίμηση του είναι ότι η απόφαση υπαγωγής δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Απρίλιο και θα γίνει μαζικά, αφού μαζευτούν αρκετές αιτήσεις έως το τέλος Μαρτίου από τους ενδιαφερομένους.

Ετσι μου είπε και ο δικός μου.

Από την αρχή μου είχε πει:

Επιπλέον δικαιολογητικά αρχές μαρτη

Υπαγωγή αρχές Απριλίου 

Μάλλον το βλέπω να πιάνει 2 στα 2.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, fredd0 είπε

Αφού γίνει η προέκριση πρώτα δε βγαίνει απόφαση υπαγωγής και μετά υπογραφή σύμβασης για δάνειο;

Και σε εμένα δύο ημέρες για έλεγχο από Εθνική, ζήτησαν εγγυητές και ύστερα εντός της ημέρας ήρθε η προεγκριση. Γενικώς πολύ γρήγορα

Δημοσ.

Η Εθνική πάει γρήγορα.

Σε αντίθεση περίπτωση η Alpha Bank, η αίτηση για δάνειο θείου μου έγινε Πέμπτη 04/03 και ακόμα περιμένει απάντηση.

Δημοσ.

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, george_008 είπε

Πρώτα γίνεται η υπαγωγή και μετα σε καλούν για υπογραφή δανείου. Δεν γίνεται να σου δώσει το δάνειο η τράπεζα χωρίς να ξέρει ότι έχει γίνει υπαγωγή 

Η τράπεζα δίνει δάνειο το 70% της συμμετοχής ΣΟΥ ?

Έχω καταλάβει καλά ?

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει αφού γίνει η υπαγωγή, μπορείς να αιτηθείς να πάρεις το 70 % του δανείου ώστε να δώσεις προκαταβολές. Το υπόλοιπο του δανείου θα δοθεί στα συνεργεία μετά το πέρας των εργασιών μαζί με τα χρήματα της επιδότησης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...