Maknight Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, meletis_m είπε Βάλε οτι έχεις απο νομιμοποιητικό έγγραφο . Σάρωσε τα όλα μαζι σε ένα αρχείο pdf . Θέλει υπομονή . Έχω 2 ίδιες περιπτώσεις και ως σύμβουλος έργου περιμένω Σε πρώτη φάση αφού προχωρήσει ο έλεγχος της αίτησης λογ/σμο ΔΕΗ και οτιδήποτε υπάρχει απο νομιμοποιητικό έγγραφο ( οικ.άδεια, ναυθαιρέτων ή νόμος τρίτση του 83). Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς έστειλα μόνο την τακτοποίηση και την ΔΕΗ. Αλλά η τακτοποίηση αναφέρει μέσα όλα τα στοιχεία.. Ελπίζω μην περιμένω κάνα μήνα και μου στείλουν μήνυμα να ανεβάσω νόμο Τρίτση και περιμένω και άλλον μήνα.. Από παλαιότερα εξοικονομώ, πόσο χρόνο πρέπει να περιμένουμε για αποφαση υπαγωγής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, Maknight είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς έστειλα μόνο την τακτοποίηση και την ΔΕΗ. Αλλά η τακτοποίηση αναφέρει μέσα όλα τα στοιχεία.. Ελπίζω μην περιμένω κάνα μήνα και μου στείλουν μήνυμα να ανεβάσω νόμο Τρίτση και περιμένω και άλλον μήνα.. Από παλαιότερα εξοικονομώ, πόσο χρόνο πρέπει να περιμένουμε για αποφαση υπαγωγής? Τουλάχιστον 2 εβδομάδες ± Όταν ξανά ανοίξει η πλατφόρμα , Βάλτα στα πρόσθετα δικαιολογητικά . Δεν νομίζω να έχεις θέμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Έχω ένα pdf με την νομιμοποίηση κάποιων παραβάσεων καθώς και την άδεια του 1977, σε 2 pdf. Τα κάνω ένα αρχείο pdf και τα βάζω μαζί? Ή αρκεί μόνο η νομιμοποίηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, oasisAthens είπε Έχω ένα pdf με την νομιμοποίηση κάποιων παραβάσεων καθώς και την άδεια του 1977, σε 2 pdf. Τα κάνω ένα αρχείο pdf και τα βάζω μαζί? Ή αρκεί μόνο η νομιμοποίηση? Να βάλεις όλα τα έγγραφα σε ένα pdf . Ότι άδεια υπάρχει που αφορά το ακίνητο το οποίο θα ενταχθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα κι από εμένα. Σαν έγγραφο για την νομιμοποίηση του ακινήτου αρκεί η τεχνική έκθεση του Ν4495/2017 του μηχανικού η απαιτείται και κάποιο έγγραφο από δημόσια υπηρεσία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, george_008 είπε Καλησπέρα κι από εμένα. Σαν έγγραφο για την νομιμοποίηση του ακινήτου αρκεί η τεχνική έκθεση του Ν4495/2017 του μηχανικού η απαιτείται και κάποιο έγγραφο από δημόσια υπηρεσία; Όλο το 5 σελιδο θα βάλεις , που γράφει ότι υπαχθηκε στη ρύθμιση αυθαίρετων . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTONIO202 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Γεια σας διαμερισμα σε πολυκατοικια για αλλαγη κουφωματων οταν ξανανοιξει το εξοικονομω κανει αιτηση ως πολυκατοικια η ως μεμονομενο διαμερισμα ποιο ειναι το αωστο;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε Γεια σας διαμερισμα σε πολυκατοικια για αλλαγη κουφωματων οταν ξανανοιξει το εξοικονομω κανει αιτηση ως πολυκατοικια η ως μεμονομενο διαμερισμα ποιο ειναι το αωστο;ευχαριστω Κατά αρχήν το αλλαγή κουφωμάτων δεν πάει ΜΟΝΟ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Το "σωστο" ειναι να μιλησεις με τους υπολοιπους (σε καποια ΓΣ ισως) και να πεις ενδιαφερομαι για εξοικονομω, ενδιαφερεστε και εσεις; Αν σου πουν οχι, κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, αν ενδιαφερονται και οι αλλοι κανετε ως πολυκατοικια. Σε καθε περιπτωση (ειτε κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, ειτε ως πολυκατοικια) φερνεις/ετε μηχανικο/ενεργειακο επιθεωρητη να δει το ακινητο και να σας πει τι πρεπει να γινει. Αφενως πρεπει να τακτοποιηθουν οι οποιες αυθαιρεσιες, αφετερου το προγραμμα απαιτει ανοδο κατα 3 ενεργειακες κατηγοριες. Αλλαγη κουφωματων μονο δεν καλυπτει αυτον το στοχο/ορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTONIO202 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, fredd0 είπε Το "σωστο" ειναι να μιλησεις με τους υπολοιπους (σε καποια ΓΣ ισως) και να πεις ενδιαφερομαι για εξοικονομω, ενδιαφερεστε και εσεις; Αν σου πουν οχι, κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, αν ενδιαφερονται και οι αλλοι κανετε ως πολυκατοικια. Σε καθε περιπτωση (ειτε κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, ειτε ως πολυκατοικια) φερνεις/ετε μηχανικο/ενεργειακο επιθεωρητη να δει το ακινητο και να σας πει τι πρεπει να γινει. Αφενως πρεπει να τακτοποιηθουν οι οποιες αυθαιρεσιες, αφετερου το προγραμμα απαιτει ανοδο κατα 3 ενεργειακες κατηγοριες. Αλλαγη κουφωματων μονο δεν καλυπτει αυτον το στοχο/ορο. Ναι οκ ενα παραδειγμα εδωσα καθως θα γινουν και αλλες εργασιες.ευχαριστω ωστε να δω τελικα αν θελει και καποιος αλλος η να γινει μονο ατομικα.ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκτός από λογαριασμό ΔΕΗ και οικοδομή άδεια, σε αυτή την φάση πρέπει να ανέβουν κι άλλα δικαιολογητικά; Σε ένα άρθρο ένας μηχανικός ανέφερε ότι ανεβάζουμε σε αυτήν την φάση στοιχεία ταυτοποίησης ε1 ε9 κτηματολόγιο και κάτι ακόμα αν θυμάμαι καλά. Σωστό είναι αυτό ή ανεβάζω ότι μου ζητάει; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από george_008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 οτι σου ζηταει ανεβαζεις, τιποτα αλλο. Εκτος αν κανεις αιτηση για δανειο, οποτε σου ζηταει κι αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Κάτοψη τομή τοπογραφικό κάλυψη οικοπέδου ??? Προφανώς και όχι. Αδεια και λογαριασμό μόνο. Αυτά που λέει ο μηχανικός είναι απ ότι καταλαβαίνω για το επόμενο εξοικονομω. την κάτοψη θα την θέλει μάλλον για να βγάλει το ΠΕΑ. Κάτι αλλά που γράφει δεν καταλαβαίνω που θα τα χρειαστεί ακριβώς. Σου λέει... Ας βάλω εγώ και ... Εχει ο θεος Εχει και κάτι "νέα" έντυπα που τώρα τα μαθαίνουμε όπως Εκκαθαριστικό Ε1 και εκκαθαριστικό Ε2. ΥΓ Τα στοιχεία ΤΑΠ τα έχει και ο λογαριασμός έναντι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/oikonomia/story/256483/exoikonomo-aytonomo-anoigei-i-platforma-poia-ta-dikaiologitika αυτό ήταν το άρθρο κι εμένα δεν μου φάνηκαν και πολύ λογικά αυτά που έγραφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, george_008 είπε https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/oikonomia/story/256483/exoikonomo-aytonomo-anoigei-i-platforma-poia-ta-dikaiologitika αυτό ήταν το άρθρο κι εμένα δεν μου φάνηκαν και πολύ λογικά αυτά που έγραφε Αλλο ένα απαράδεκτο ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής που αναδημοσιευει ειδησεογραφικό site και το μόνο που προκαλεί είναι σύγχυση με τις ασυναρτησίες που αναφέρει. Τι να πει κανείς για τις ειδησιογραφικες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των μεγάλων καναλιών... Η μόνη πραγματική ενημέρωση που παρεχουν είναι τι ώρα είναι. Ολα τα άλλα (συνταξιοδοτικα, φορολογικά, μισθολογικά, τεχνικά) προχειρα και συχνά ανακριβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα