fredd0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, liakosx είπε Νοέμβριο ? γμτ Και η δικιά μου σε κατηγορία ειδικής περίπτωσης είναι. Δεν μπορούσα να δω γιατί, αλλά τώρα που ανοίξανε και είδα την αίτηση, το λάθος μου ήταν στο πεδίο για την βραχυχρόνια μίσθωση, όπου κατα λάθος έβαλα 'Ναι' 😟. Ξέρει κανεις τι θα μου ζητήσουν ? Θα σου ζητησουν τη δηλωση στο παραρτημα ΧΙ εδω -> https://exoikonomo2020.gov.gr/odegos [Παράρτημα XΙ: Υπεύθυνη Δήλωση για ενισχύσεις βάσει καθεστώτος de minimis (.doc)] Δε στελνεις ενα εμαιλ στο Helpdesk [ [email protected] ] να τους πεις συγκεκριμενα οτι επελεξες βραχυχρονια μισθωση απο σφαλμα να σε καθοδηγησουν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Subzerog7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, fredd0 είπε δε θελω να σε στεναχωρησω, και μη το παρεις ως δεδομενο, αλλα στο προηγουμενο εξοικονομω αιτησεις που εγιναν Μαρτιο και μπηκαν σε κατηγορια "ειδικης περιπτωσης" ελεγχθηκαν ... Νοεμβριο. Ελπιζω αυτη τη φορα να κινηθουν πιο γρηγορα κατάλαβα. καλοκαίρι του 22 θα ξεκινήσουμε δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε αναμονή απάντησης από την τράπεζα, είδωμεν. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Gataros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Gataros είπε Σε αναμονή απάντησης από την τράπεζα, είδωμεν. Τα κατεθεσες ολα δηλωσες τραπεζα και απλα περιμενεις εγκριση ; Σου ηρθε καποιο εξτρα email σημερα που ανοιξε το προγραμμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Παιδιά όταν ζητάει τίτλο ιδιοκτησίας τι βάζουμε; Σκαναρισμένο όλο το "βιβλιαράκι" του συμβολαιογράφου της γονικής παροχής (στην δικιά μου περίπτωση); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε Τα κατεθεσες ολα δηλωσες τραπεζα και απλα περιμενεις εγκριση ; Σου ηρθε καποιο εξτρα email σημερα που ανοιξε το προγραμμα ; Η τράπεζα είχε δηλωθεί από την αρχική αίτηση, απλώς ανέβασα τα δικαιολογητικά που ζητούν + τα δικαιολογητικά του εγγυητή (στη δικιά μου περίπτωση). Όχι κανένα mail δεν ήρθε, μόνος μπήκα στη πλατφόρμα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Gataros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Gataros είπε Η τράπεζα είχε δηλωθεί από την αρχική αίτηση, απλώς ανέβασα τα δικαιολογητικά που ζητούν + τα δικαιολογητικά του εγγυητή (στη δικιά μου περίπτωση). Όχι κανένα mail δεν ήρθε, μόνος μπήκα στη πλατφόρμα. Τελεια να μιλησω με τη μηχανικο γιατι περιμενα mail .. ξερεις ποσες εργασιμες κανει η τραπεζα να εγκρινει το δανιο; Απο καποιο κοινο γνωστο ισως στο περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Maknight είπε Καλημέρα σας.. Και εγώ έχω μια απορία.. Τώρα που είναι να ανεβάσουμε τα δικαιολογητικά, χρειάζεται τον λογαριασμό της ΔΕΗ, και νομιμοποιητικο έγγραφο. Μόνο η τακτοποίηση του σπιτιού φτάνει? Επειδή άδεια δεν υπάρχει, μόνο χαρτιά από τον νόμο Τρίτση του '83. Χρειάζονται και αυτά? Ή αρκεί η τακτοποίηση? Ευχαριστω Βάλε οτι έχεις απο νομιμοποιητικό έγγραφο . Σάρωσε τα όλα μαζι σε ένα αρχείο pdf . 4 ώρες πριν, Subzerog7 είπε Με τις ειδικές περιπτώσεις τι γίνεται ? Εμάς πότε θα μας τσεκάρουν για να προχωρήσουμε? Θέλει υπομονή . Έχω 2 ίδιες περιπτώσεις και ως σύμβουλος έργου περιμένω 4 ώρες πριν, liakosx είπε Νοέμβριο ? γμτ Και η δικιά μου σε κατηγορία ειδικής περίπτωσης είναι. Δεν μπορούσα να δω γιατί, αλλά τώρα που ανοίξανε και είδα την αίτηση, το λάθος μου ήταν στο πεδίο για την βραχυχρόνια μίσθωση, όπου κατα λάθος έβαλα 'Ναι' 😟. Ξέρει κανεις τι θα μου ζητήσουν ? Σε πρώτη φάση αφού προχωρήσει ο έλεγχος της αίτησης λογ/σμο ΔΕΗ και οτιδήποτε υπάρχει απο νομιμοποιητικό έγγραφο ( οικ.άδεια, ναυθαιρέτων ή νόμος τρίτση του 83). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, Gataros είπε Η τράπεζα είχε δηλωθεί από την αρχική αίτηση, απλώς ανέβασα τα δικαιολογητικά που ζητούν + τα δικαιολογητικά του εγγυητή (στη δικιά μου περίπτωση). Όχι κανένα mail δεν ήρθε, μόνος μπήκα στη πλατφόρμα. XMM Πως ανεβασες τα δικαιολογητικα εγγυητη, η συνδεση ως εγγυητης δεν ειναι ενεργη ακομα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, fredd0 είπε XMM Πως ανεβασες τα δικαιολογητικα εγγυητη, η συνδεση ως εγγυητης δεν ειναι ενεργη ακομα ... Ενώ έχεις δηλώσει στο σύστημα το ΑΦΜ του εγγυητή, πηγαίνεις πάνω στην επιλογή '' Τα sites μου'' και πατάς στην επιλογή Εγγυητές. Εκεί θα δεις μια εγγραφή όπου πατάς πάνω στο hyperlink. Από εκεί περνάς όλα τα δικαιολογητικά αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasdaL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, fredd0 είπε XMM Πως ανεβασες τα δικαιολογητικα εγγυητη, η συνδεση ως εγγυητης δεν ειναι ενεργη ακομα ... Εγγυητη ειναι υποχρεωτικο να δηλωσεις ανεξαρτητως περιουσιακων στοιχειων ; ή βοηθαει στη πιο γρηγορη εγκριση .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, NikolasdaL είπε Εγγυητη ειναι υποχρεωτικο να δηλωσεις ανεξαρτητως περιουσιακων στοιχειων ; ή βοηθαει στη πιο γρηγορη εγκριση .. Αν ισχύει ότι στο προηγούμενο εξοικονομώ, η μάνα μου είχε κάνει αίτηση (75 χρονών) και δεν είχε βάλει εγγυητή και ζήτησαν εγγυητή από την τράπεζα (κάποιο νεότερο). Οπότε νομίζω θα ζητήσει η τράπεζα αν χρειαστεί. Δε γνωρίζω αν είχε βάλει από την αρχή αν θα ήταν γρηγορότερη η διαδικασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει εγγυητής. Όταν όμως ο οφελούμενος είναι μεγάλης ηλικίας, οι τράπεζες ζητούν εγγυητή για να μην έχουν θέματα σε περίπτωση που ο οφειλέτης απεβιώσει. Όταν δούλευα σε τράπεζα, θυμάμαι πως στη λήξη του δανείου ο οφειλέτης δεν θα έπρεπε γενικά να ξεπερνάει τα 72 έτη, αλλιώς μετά θέλαμε εγγυητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 56 λεπτά πριν, seath36 είπε Αν ισχύει ότι στο προηγούμενο εξοικονομώ, η μάνα μου είχε κάνει αίτηση (75 χρονών) και δεν είχε βάλει εγγυητή και ζήτησαν εγγυητή από την τράπεζα (κάποιο νεότερο). Οπότε νομίζω θα ζητήσει η τράπεζα αν χρειαστεί. Δε γνωρίζω αν είχε βάλει από την αρχή αν θα ήταν γρηγορότερη η διαδικασία Το 75 είναι απαγορευτικό. Το γράφει ο οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seath36 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το 75 είναι απαγορευτικό. Το γράφει ο οδηγός. Ό,τι να΄ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα