Προς το περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ' οίκον

TiMoRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το επόμενο που λογικά ανοίγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να ξέρω ... Και όσο αναφορά για τους τυφλους τοίχους εννοώ αυτους που δεν έχουν μπαλκόνια τους κοινόχρηστους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Angela09 είπε

Για το επόμενο που λογικά ανοίγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να ξέρω ... Και όσο αναφορά για τους τυφλους τοίχους εννοώ αυτους που δεν έχουν μπαλκόνια τους κοινόχρηστους

Σου έγραψα, στην αρχή.

Ότι ισχύει για τις υπόλοιπες δαπάνες που αποφασίζει η πολυκατοικία κατά πλειοψηφία, ισχύει και εδώ.

Το πρόγραμμα έχει κάποια επιδότηση και τα υπόλοιπα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες πιθανόν βάση χιλιοστών.

Και τι χαρτιά θέλουμε αμα μπει η πολυκατοικία;... Είναι δυσκολη διαδικασία ;

Αμα θέλω να κάνω μόνη μ την ταρατσα τι χαρτιά θέλω από το συνολο ; 

Γιατί είναι κοινόχρηστο

2 λεπτά πριν, Angela09 είπε

Και τι χαρτιά θέλουμε αμα μπει η πολυκατοικία;... Είναι δυσκολη διαδικασία ;

Αμα θέλω να κάνω μόνη μ την ταρατσα τι χαρτιά θέλω από το συνολο ; 

Γιατί είναι κοινόχρηστο

Μονή σου, δεν γίνεται.

Θα χρειαστεί ενεργειακο πιστοποιητικό κατ αρχήν.

Αν δεν θέλω μπορουν σαν πολυκατοικία να κάνουν μέχρι το δευτερο όροφο κι εγώ να μην συμμετέχω??.... Στο κάτω κάτω δικαιωμα μ είναι, δεν είμαι σε οικονομική ευχέρεια σπουδάζω τα παιδια μ... Πως μπορώ να κινηθώ? 

Τι χαρτιά χρειάζονται για αυτές τις περιπτωσεις ξέρεις?? Θέλει να παμε σε ΚΕΠ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Angela09 είπε

Αν δεν θέλω μπορουν σαν πολυκατοικία να κάνουν μέχρι το δευτερο όροφο κι εγώ να μην συμμετέχω??.... Στο κάτω κάτω δικαιωμα μ είναι, δεν είμαι σε οικονομική ευχέρεια σπουδάζω τα παιδια μ... Πως μπορώ να κινηθώ? 

Τι χαρτιά χρειάζονται για αυτές τις περιπτωσεις ξέρεις?? Θέλει να παμε σε ΚΕΠ? 

Όταν λέμε για πολυκατοικία, μιλάμε για ολόκληρη.

Πόσα διαμερίσματα είναι ?

ΟΛΟΙ οι άλλοι θέλουν σίγουρα ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Μάλιστα κατάλαβα παλί εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρυπα ως συνήθως θα τα βάλουν με τα τετραγωνικά γτ έτσι τους βολευει και γω θα πληεωσω τα σπασμένα... Τεσπα... Πάντως δεν είναι σωστό, ο καθένας πρέπει να σέβεται τον άλλον!! Όπως τους σεβάστηκαν κι εμείςαλλωστε, αλλά τι πςριμενεις από τόσο χαμηλό επίπεδο 

Δεν μ απάντησες σε όλα τα ερωτήματα μ

24 λεπτά πριν, Angela09 είπε

Μάλιστα κατάλαβα παλί εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρυπα ως συνήθως θα τα βάλουν με τα τετραγωνικά γτ έτσι τους βολευει και γω θα πληεωσω τα σπασμένα... Τεσπα... Πάντως δεν είναι σωστό, ο καθένας πρέπει να σέβεται τον άλλον!! Όπως τους σεβάστηκαν κι εμείςαλλωστε, αλλά τι πςριμενεις από τόσο χαμηλό επίπεδο 

Δεν μ απάντησες σε όλα τα ερωτήματα μ

ΤΙ θες να μάθεις ?

22 ώρες πριν, Angela09 είπε

Τι διαδικασία αν ξέρεις... Τι χαρτιά χρειάζονται... Είναι ευκολη υπόθεση όλο αυτό γτ ακουω διάφορα

Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου αλλά τα ερωτήματα σου είναι λίγο άσχετα μεταξύ τους. Δεν είναι θέμα χαρτιών είναι θέμα μηχανικού.  Πρέπει να ρωτήσεις μηχανικό ενεργειακό επιθεωρητή 

Αυριο που ανοιγει το προγραμμα γνωριζει καποιος αν θα ανοιξει για 30 μερες για ολους και μετα θα προχωρησει στις παρεμβασεις ή μολις καταθεσεις δικαιολογητικα και ελεγχθουν πχ μετα απο καποιες εργασιμες συνεχιζεις ανεξαρτητα απο τους αλλους.. ; 

Καλημέρα σας.. Και εγώ έχω μια απορία.. 

Τώρα που είναι να ανεβάσουμε τα δικαιολογητικά, χρειάζεται τον λογαριασμό της ΔΕΗ, και νομιμοποιητικο έγγραφο. 

Μόνο η τακτοποίηση του σπιτιού φτάνει? 

Επειδή άδεια δεν υπάρχει, μόνο χαρτιά από τον νόμο Τρίτση του '83.

Χρειάζονται και αυτά? Ή αρκεί η τακτοποίηση? 

Ευχαριστω 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε

Με τις ειδικές περιπτώσεις τι γίνεται ? Εμάς πότε θα μας τσεκάρουν για να προχωρήσουμε?

δε θελω να σε στεναχωρησω, και μη το παρεις ως δεδομενο, αλλα στο προηγουμενο εξοικονομω αιτησεις που εγιναν Μαρτιο και μπηκαν σε κατηγορια "ειδικης περιπτωσης" ελεγχθηκαν ... Νοεμβριο.

Ελπιζω αυτη τη φορα να κινηθουν πιο γρηγορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fredd0 είπε

δε θελω να σε στεναχωρησω, και μη το παρεις ως δεδομενο, αλλα στο προηγουμενο εξοικονομω αιτησεις που εγιναν Μαρτιο και μπηκαν σε κατηγορια "ειδικης περιπτωσης" ελεγχθηκαν ... Νοεμβριο.

Ελπιζω αυτη τη φορα να κινηθουν πιο γρηγορα

Νοέμβριο ? γμτ Και η δικιά μου σε κατηγορία ειδικής περίπτωσης είναι. Δεν μπορούσα να δω γιατί, αλλά τώρα που ανοίξανε και είδα την αίτηση, το λάθος μου ήταν στο πεδίο για την βραχυχρόνια μίσθωση, όπου κατα λάθος έβαλα 'Ναι' 😟.

Ξέρει κανεις τι θα μου ζητήσουν ?

Επεξ/σία από liakosx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...