Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mynam3 είπε Σε περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου που δεν παίρνει βεβαίωση αποδοχών, τι γίνεται στο βήμα που την ζητάει? Υπόθεση κάνω: Αντίγραφο από την πράξη κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας (αν έχεις e-banking). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από natural_sgf
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Νομίζω δεν ζήτησε ποτέ και πουθενά βεβαίωση αποδοχών. Τα ποσά που παίρνει κάποιος πρέπει να συμφωνούν με το Ε1 της εφορίας, όχι με τις 10 δουλειές / ενοίκια / τόκους κλπ που μπορεί να έχει ο καθένας ξεχωριστά
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 μεχρι στιγμης αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: η μητερα μου που ειναι συνταξιοχος, την βαζω σαν συνταξιουχο αλλα ζηταει να συμπληρωσω και τα υπολοιπα... δεν ξερω τι να βαλω και φοβαμαι μην βαζω βλακειες
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, tornado είπε μεχρι στιγμης αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: η μητερα μου που ειναι συνταξιοχος, την βαζω σαν συνταξιουχο αλλα ζηταει να συμπληρωσω και τα υπολοιπα... δεν ξερω τι να βαλω και φοβαμαι μην βαζω βλακειες Και εμείς στο γραφείο , έχουμε καταντήσει λογιστές. Κακώς που ανέλαβα 5 περιπτώσεις. Δουλειές του ποδαριού , επέμενε με το τηλέφωνο στο Help Desk { 210-3000877 (ώρες λειτουργίας 09:00 – 17:00}. Δές και στο Taxisnet , μήπως τα βρείς.
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) μα τι να βρω ? τι τηλεφωνο εργασιας εχει η μανα μου που ειναι συνταξιουχος?🤷 εκτος αν βαζεις μηδενικα ετσι εικονικα, αλλα το κανονικο ειναι οτι αμα επιλεγεις συνταξιουχος τα υπολοιπα επρεπε να γκριζαρουν Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από tornado
tornado Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 επανερχομαι για να δω εντυπωσεις πως προχωρανε και οι υπολοιποι, η τραπεζα πειραιως παει με ρυθμους χελωνας, ενω η εθνικη παραδοξως εχει γινει απιστευτα γρηγορη, απανταει ακομα και την επομενη μερα. Προς το παρον η μια μου αιτηση εφτασε στο νο 5, εχει παει κανεις παραπανω?
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε επανερχομαι για να δω εντυπωσεις πως προχωρανε και οι υπολοιποι, η τραπεζα πειραιως παει με ρυθμους χελωνας, ενω η εθνικη παραδοξως εχει γινει απιστευτα γρηγορη, απανταει ακομα και την επομενη μερα. Προς το παρον η μια μου αιτηση εφτασε στο νο 5, εχει παει κανεις παραπανω? Χωρίς χρήση τράπεζας, είμαι στο #5 και εγω
tornado Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 και τωρα περιμενουμε το υπουργειο να πει το οκ η κατι αλλο?
jimdem582 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Κι εγώ στάδιο 5 με ίδια κεφάλαια. Ρώτησα το υπουργείο και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα. Όταν περάσει η αίτηση από επιτροπή τότε θα μπορούμε να προχωρήσουμε. Μέχρι τότε υπομονή...
tornado Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 οποτε καλο καλοκαιρι, θα τα ξαναπουμε σεπτεμβρη
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 μάλλον... είχαν δώσει 40+ μέρες προθεσμία για αυτό το step...
Xander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλημέρα. Εγκρίθηκε κανενός η αίτηση; αν ναι ας πει και την περιφέρεια στην οποία ανήκει το ακίνητο. Εγώ είμαι Αττική και δεν εγκρίθηκε ακόμα η αίτηση μου http://greenagenda.gr/νέο-εξοικονομώ-πράσινο-για-τους-πρώ/
tornado Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 εγω ειμαι ακομα σε αναμονη, ισως απο δευτερα δουμε φως.
tornado Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 τι διαολο, 13000 αιτησεις εγκριθηκαν, κανενας απο εδω μεσα? 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα