Προς το περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ' οίκον

TiMoRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει γίνει κάποιο λάθος με την υποδιαστολή σε ένα πεδίο π.χ. έγραψε κάποιος 20 αντί 2000 που αφορά όμως μόνο τα ΤΜ/ΤΕΜΑΧΙΑ της εν λόγω παρέμβασης, αλλά το ποσό (σε €) για την εν λόγω δαπάνη είναι σωστό (όπως σωστά είναι όλα την ίδια στιγμή και στο έντυπο παρεμβάσεων που έχει ανέβει αναγράφονται όλα σωστά), πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με την λάθος συμπλήρωση ενός πεδίου στον πίνακα παρεμβάσεων (μετατόπιση της υποδιαστολής κατά 2 ψηφία που οδηγεί σε παράλογο αριθμό τ.μ.) ;

Έχει κάποιος εμπειρία από αυτό; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από glenngould
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tommygre είπε

11 λεπτα αυτη που περασα εγω σημερα με 8 παρεμβασεις και 3 συγκυριους και ενοικιαστη. Το σημερα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το τι συνεβη προχτες για την Κεντρικη Μακεδονια. 

Οποιος ειχε δουλεψει το ντεμο η εβλεπε τα βιντεο στο youtube με καταχωρησεις απο αλλους χρηστες και μαθαινοβτας καλα τα στοιχεια του δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα. 

Ακομη δεν μπορω να πιστεψω την αδικια και την υπερφορτωση απο ενα σωρο εξωγενεις παραγοντες για την Κ. Μ. 

Ο server του gov(εξοικονομω, εμβολιο, εκπαιδευση, εξουσιοδοτησεις κλπ) ειναι στην Αμερικη και δεν μπορω να χωνεψω για υπερφορτωση με 17.000 αιτησεις. 

Θα σου ρθει email, λογικα μεσα στον μηνα. Τι αγχωνεσαι, παει περασες, συγχαρητηρια και να πιασουν τοπο. 

Πές μου σε παρακαλώ, τι εκανες και σου πήρε τοσο λίγο χρόνο; Αφού το κάθε loading έκανε, κατά μέσο όρο, 10 δευτερόλεπτα. Δηλαδή σε σύγκριση με κάποιον με 1 ιδιοκτησία και 4 παρεμβάσεις θα πρέπει να καθυστέρησες (((2×4)+(4×3))×10)÷60 = 3,5 λεπτά.

Εγώ με ίσα στοιχεία (3 συνιδιοκτησίες και 8 παρεμβάσεις) έκανα 17 λεπτα και υποβλήθηκε με κατάσταση 03.ε. Και όλα με paste (ctrl+v).

Επεξ/σία από Dimitris13131313

Σε 12 λεπτά την πέρασα με μόνο 5 παρεμβάσεις και πλήρη κυριότητα. Στην κατάσταση υποβολής μου έβγαλε 03.α Ειδική περίπτωση αίτησης. Τι εννοεί ο ποιητής ?

οτι η αιτηση σου χρειαζεται επανελεγχο (γιατι πχ υπαρχει διαφορα στα τετραγωνικα κοκ). Εσυ δεν εχεις κατι να κανεις, οτι ειναι να γινει θα γινει απο το υπουργειο.

2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

οτι η αιτηση σου χρειαζεται επανελεγχο (γιατι πχ υπαρχει διαφορα στα τετραγωνικα κοκ). Εσυ δεν εχεις κατι να κανεις, οτι ειναι να γινει θα γινει απο το υπουργειο.

Στο 20λεπτο μου ήρθε το ακόλουθο mail

"Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία καταχώρησης, αυτοματοποιημένων ηλεκτρονικών ελέγχων μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής αιτήσεων και ελέγχου τυπικής (αριθμητικής) πληρότητας των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών έχει ολοκληρωθεί.

Η αίτησή σας έχει υποβληθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου."

και ειδικη περιπτωση σημαινει οτι η αιτηση πρεπει να ελεγχθει και απο ανθρωπο

πας στον οδηγο (https://exoikonomo2020.gov.gr/documents/10182/146747/ΟΔΗΓΟΣ+Ε-A_2020+1η+Τροπ..pdf) και διαβαζεις παραγραφο 5.3

• Like 1

Μου ήρθε αυτό το mail...

Η αίτησή σας έχει υποβληθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Στα «Παραγόμενα Έγγραφα» της αίτησής σας, στην καρτέλα «Συνοπτική Εικόνα», μπορείτε να βρείτε το Έντυπο Αίτησης που έχει παραχθεί.

Για να μπεις όμως στη συνοπτική εικόνα πρέπει να σε αφήσει να μπεις στην αίτηση... Σε άλλους αφήνει να μπουνε άραγε? Εμένα μόνο κουμπί ακύρωσης έχει....

Βα υποθέσω ότι θα μπορέσω να μπω μετά από μερικές μέρες?

2 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Συγχαρητήρια που πρόλαβες.. 

Από κει και πέρα κλειδώνει η εφαρμογή και θα ξανανοίξει για εσένα, λογικά, από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά.. 

Μέχρι τότε απλά περιγράφεις στους οικείους σου το άγχος που τράβηξες... 

Άστα να πάνε..... Το πανελλήνιες είναι λίγο.... Βασικά τελείωσα και ακόμα ένιωθα λες και με κυνηγούσαν κάποιοι να με δείρουν.... Πραγματικά είχα άγχος του στυλ με το που πατάς το κουμπί εαν λέει απορρίπτεται θα έβγαινε κάποιος και έλεγε "Χασαν, αυτόν απ@υτωσετον"... Τι να πω....Συγχαρητήρια σε όλους που πέρασαν και καλή δύναμη και τύχη για την επόμενη φορά στους υπόλοιπους...

Κατάλαβα άρα είναι φυσιολογικό να μην μπορώ να το δω.... Απλώς μου έκανε εντύπωση ότι μέχρι να βγω μπορούσα να περιηγηθώ κανονικά και να εκτυπώσω αυτά που μου έλεγε, ότι φαινόταν τα επιπλέον δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκόμισω κτλ. Αλλά τώρα niet, τίποτα... Αλλά αφού είναι φυσιολογικό οκ....

11 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Μου ήρθε αυτό το mail...

Η αίτησή σας έχει υποβληθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Στα «Παραγόμενα Έγγραφα» της αίτησής σας, στην καρτέλα «Συνοπτική Εικόνα», μπορείτε να βρείτε το Έντυπο Αίτησης που έχει παραχθεί.

Για να μπεις όμως στη συνοπτική εικόνα πρέπει να σε αφήσει να μπεις στην αίτηση... Σε άλλους αφήνει να μπουνε άραγε? Εμένα μόνο κουμπί ακύρωσης έχει....

Βα υποθέσω ότι θα μπορέσω να μπω μετά από μερικές μέρες?

εχεις ρωτησει το ιδιο πραγμα 48 φορες, σου ειπαν ετσι γινεται σε ολους. Φτανει. Θα μπορεις να ξαναμπεις οταν ξανανοιξει το συστημα για να υποβαλεις τα απαραιτητα δικαιολογητικα (ΔΕΗ, Αδεια, Τακτοποιηση κλπ). Θα ενημερωθεις με email οταν ερθει εκεινη η ωρα.

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, fredd0 είπε

εχεις ρωτησει το ιδιο πραγμα 48 φορες, σου ειπαν ετσι γινεται σε ολους. Φτανει. Θα μπορεις να ξαναμπεις οταν ξανανοιξει το συστημα για να υποβαλεις τα απαραιτητα δικαιολογητικα (ΔΕΗ, Αδεια, Τακτοποιηση κλπ). Θα ενημερωθεις με email οταν ερθει εκεινη η ωρα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και συγνώμη εαν κούρασα, απλώς είναι κάτι καινούργιο για εμένα και ελπίζω να καταλαβαίνετε το άγχος μου. Η ερώτηση η τελευταία επαναλήφθηκε επειδή εαν είδες μου ήρθε ένα mail που έλεγε ότι μπορώ να μπω σε κάποια menu τα οποία δεν μπορούσα και πίστευα μήπως οφειλωταν στο γεγονός ότι επέλεξα σύμβουλο έργου.

Αλήθεια, όταν επιλέγεις σύμβουλο έργου μπορεί και ο σύμβουλος και ο οφελουμενος να έχει πρόσβαση στην αίτηση?

ναι προσβαση και ενημερωση (ειδοποιησεις για δικαιολογητικα) εχουν και ο δικαιουχος και ο συμβουλος. Μεταβολες στην αιτηση (αν για οποιοδηποτε λογο γινουν) μπορει να κανει μονο ο δικαιουχος.

• Thanks 1

Αλήθεια παίζει ρόλο και η σύνδεση του ίντερνετ / ταχύτητα υπολογιστή; Γιατί σε μένα που είμαι στην Αθήνα, με αρκετά μεγάλη ταχήτυτα, δεν άργησε ποτέ το loading. Σε φίλο μου επίσης στην Αθήνα κάθε loading αργούσε και έμεινε έξω για 1 λεπτό! Απλα για την ιστορία το ρωτάω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμια σχεση δεν εχει ... δε μεταφερεις ογκο δεδομενων για να σε περιοριζει η οποια ταχυτητα ιντερνετ, μερικα bytes μεταφερεις.

Επεξ/σία από fredd0

Πιστεύω όμως ότι ίσως παίζει την δεδομένη χρονική στιγμή τι "αιτήσεις" για απάντηση υπάρχει από τον server. Πχ σήμερα που μιλούσα με τον μηχανικό μου εκείνου του κόλλησε σε 2 περιπτώσεις στο loading με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει ούτε μια... Σε εμένα έβλεπα ότι υπάρχει μερικές φορές κολλήματα στο loading αλλά πάνω που έλεγα την πατήσαμε (από τον φόβο μου κυρίως μήπως γίνει) ξεκολλουσε ήταν δευτερόλεπτα αλλά σε εμένα φανταζαν λεπτά (μην πω ώρες).

Συν το να πω κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιους γιατί εγώ σκαλωσα εκεί (κακώς αλλά σκαλωσα). Εαν είσαι παντρεμένος και το σπίτι είναι στην σύζυγο και κάνετε μαζί δήλωση τότε εκεί που λέει για υπόχρεος για την άντληση των οικονομικών στοιχείων επιλέγετε όχι, γιατί αλλιώς δεν παίρνει τα οικονομικά στοιχεία. (ξαναλέω κακώς κόλλησα αλλά κόλλησα, το γράφω γιατί όταν κολλήσει κάποιος εκείνη τη στιγμή ψιλομαυριζουν όλα :))

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, oasisAthens said:

Πιστεύω όμως ότι ίσως παίζει την δεδομένη χρονική στιγμή τι "αιτήσεις" για απάντηση υπάρχει από τον server. Πχ σήμερα που μιλούσα με τον μηχανικό μου εκείνου του κόλλησε σε 2 περιπτώσεις στο loading με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει ούτε μια... Σε εμένα έβλεπα ότι υπάρχει μερικές φορές κολλήματα στο loading αλλά πάνω που έλεγα την πατήσαμε (από τον φόβο μου κυρίως μήπως γίνει) ξεκολλουσε ήταν δευτερόλεπτα αλλά σε εμένα φανταζαν λεπτά (μην πω ώρες).

Συν το να πω κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιους γιατί εγώ σκαλωσα εκεί (κακώς αλλά σκαλωσα). Εαν είσαι παντρεμένος και το σπίτι είναι στην σύζυγο και κάνετε μαζί δήλωση τότε εκεί που λέει για υπόχρεος για την άντληση των οικονομικών στοιχείων επιλέγετε όχι, γιατί αλλιώς δεν παίρνει τα οικονομικά στοιχεία. (ξαναλέω κακώς κόλλησα αλλά κόλλησα, το γράφω γιατί όταν κολλήσει κάποιος εκείνη τη στιγμή ψιλομαυριζουν όλα :))

Πάντως σε βλέπω το ζεις ακόμη ... δεν χαλάρωσες  😋 ... Δεν τολμάω να πάρω τηλ σε όσους δεν πέρασαν την αίτηση σήμερα! 

Επεξ/σία από cambo99
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...