AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, το ξέρω αλλά προκύπτουν ΑΛΛΑ κρυφά έξοδα ? Μόνο, κάποιος που το έχει πάρει σε προηγούμενο κύκλο, ξέρει. Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα 12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, το ξέρω αλλά προκύπτουν ΑΛΛΑ κρυφά έξοδα ? Μόνο, κάποιος που το έχει πάρει σε προηγούμενο κύκλο, ξέρει. Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα Ευχαριστώ
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ευχαριστώ Παρακαλώ 🙂 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το πρόγραμμα δικαιολογεί την ΙΔΙΑ τιμή για air condition, 9αρι και 12αρι ? Αφού σε ενδιαφέρει τόσο, γιατί δε διαβάζεις τον οδηγό ; 3
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Παρακαλώ 🙂 Αφού σε ενδιαφέρει τόσο, γιατί δε διαβάζεις τον οδηγό ; Ο μηχανικός, μου το έχει βάλει ΙΔΙΑ τιμή. Για αυτό απορώ.
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο μηχανικός, μου το έχει βάλει ΙΔΙΑ τιμή. Για αυτό απορώ. ΣΩΣΤΑ έχει κάνει
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε ΣΩΣΤΑ έχει κάνει Τότε, γιατί να μην βάλω όλα 12αρια ? ΥΓ. Τον ρώτησα. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Για αυτό ρωτάω μια 2' γνώμη.
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τότε, γιατί να μην βάλω όλα 12αρια ? ΥΓ. Τον ρώτησα. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Για αυτό ρωτάω μια 2' γνώμη. Aν δε χρειάζεται ο χώρος 12άρι, γιατί να βάλεις κάτι πιο ακριβό ; Αν μιλάμε για δωμάτιο 3x3 ας πούμε, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Aν δε χρειάζεται ο χώρος 12άρι, γιατί να βάλεις κάτι πιο ακριβό ; Αν μιλάμε για δωμάτιο 3x3 ας πούμε, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος Έχεις δίκιο 1
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Για δάνειο, πρέπει να αποφασίσουμε κατά την υποβολή της αίτησης η μπορούμε και μετά ?
WhitePixel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα την Δευτέρα θα προσπαθήσω να περάσω μια αίτηση από ότι έχω καταλάβει είναι μεγάλο θέμα ότι το σύστημα κολλάει στο loading για αρκετή ώρα .Αυτοί που έχετε περάσει σε άλλες περιφέρειες έχετε κάποιο τιπ για το τι να κάνω όταν θα κολλάει (πχ να κάνω refresh ;) απλώς έχω ακούσει από πολλούς ότι όταν κάνανε refresh τους πετούσε έξω και έπρεπε να κάνουν login ξανά η ότι ενώ είχανε κάνει αποθήκευση τελικά μετά από refresh τα έχανε .Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη .
JohnnySilverhand Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, WhitePixel είπε τι να κάνω όταν θα κολλάει; την προσευχη σου 2
leukonas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μπορώ να δώ κάπου ποιές περιοχές είναι επιλέξιμες και εαν έχει μέινει κεφάλαιο διαθέσιμο (εκτός και εαν δεν ισχύει αυτό πλέον)?
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα Όχι δεν έχει, ούτε έξοδα για φάκελο ούτε τίποτα Δηλαδή, παίρνω πχ 10.000€ και τους γυρίζω στην 4ετια (μηνα-μηνα) 10.008€ ?
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, παίρνω πχ 10.000€ και τους γυρίζω στην 4ετια (μηνα-μηνα) 10.008€ ? Δε ξέρω τώρα τι είναι αυτά τα 8 ευρώ που σου έχουν κολλήσει, σου λέω δεν έχει έξοδα και δεν έχει τόκους το δάνει του εξοικονομώ, έχει πάρει ο κουμπάρος μου (από το ΙΙβ) και δεν είχε
kax54638 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, WhitePixel είπε Καλησπέρα την Δευτέρα θα προσπαθήσω να περάσω μια αίτηση από ότι έχω καταλάβει είναι μεγάλο θέμα ότι το σύστημα κολλάει στο loading για αρκετή ώρα .Αυτοί που έχετε περάσει σε άλλες περιφέρειες έχετε κάποιο τιπ για το τι να κάνω όταν θα κολλάει (πχ να κάνω refresh απλώς έχω ακούσει από πολλούς ότι όταν κάνανε refresh τους πετούσε έξω και έπρεπε να κάνουν login ξανά η ότι ενώ είχανε κάνει αποθήκευση τελικά μετά από refresh τα έχανε .Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη . Σε εμένα στο μόνο σημείο που κόλλησε ήταν στην εισαγωγή των παρεμβάσεων σε μια από αυτές που φόρτωνε για μερικά λεπτά. Προσωπικά περίμενα κανα 2 λεπτά και πάτησα refresh οπότε ξαναφόρτωσε η σελίδα και είχαν χαθεί μόνο οι παρεμβάσεις οπότε τις έβαλα ξανά και τις πήρε αμέσως. Να μην σε πάρω όμως και στον λαιμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα