Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Finn είπε

Όσοι ολοκληρώσατε μπορείτε να μου πείτε τι status βγάζει; Ολοκλήρωση καταχώρησης ή κάτι παρόμοιο;

image.png.51ca845fe8cf3b771d24471cebbcc8ff.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Πολύ σωστά, το έκτρωμα που δεσμευτηκε η τωρινη κυβερνηση να αλλαξει, οχι μονο το αφησε ιδιο αλλα αφησε και ανοικτη κερκοπορτα να περάσουν botακια αιτήσεις.

Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο πρόγραμμα θα έχει μοριοδοτική λογική και δε θα πατάει στο μοντέλο first come first serve.

Ότι σύστημα και να επιλεχθεί, ΑΔΙΚΟ θα είναι.

Δημοσ.

Εμένα με πέταξε έξω (δλδ ήθελε ξανα login) πέντε φορές, εκεί που έκανε το Loading...

Και αυτό ξεκίνησε απο τις 10:05 - 10:06 έως και τις 10:40.

Έτυχε και σε άλλους αυτό;

8 λεπτά πριν, Amlet είπε

Τα ειχες περασει ολα και εκανες 3 λεπτα? Σοβαρα τωρα?

Όχι, προφανώς, αυτό που φαίνεται στο πινακάκι 10:02:53 είναι τι ώρα έγινε η αρχική καταχώρηση της αίτησής του.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Amlet είπε

τα bot που λέγαμε :D

16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ότι σύστημα και να επιλεχθεί, ΑΔΙΚΟ θα είναι.

Η μοριοδότηση πχ γιατι να είναι άδικη ? Δικαίωμα συμμετοχής μόνο για την κύρια κατοικία? Να μπλοκάρουν τα γ@#$bot? 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Η μοριοδότηση πχ γιατι να είναι άδικη ? Δικαίωμα συμμετοχής μόνο για την κύρια κατοικία? Να μπλοκάρουν τα γ@#$bot? 

Αυτο δεν χρειαζεται Εισαγγελικη Παρεμβαση? Πχ τωρα λεω εγω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dimitris13131313 είπε

Εμένα με πέταξε έξω (δλδ ήθελε ξανα login) πέντε φορές, εκεί που έκανε το Loading...

Όχι, προφανώς, αυτό που φαίνεται στο πινακάκι 10:02:53 είναι τι ώρα έγινε η αρχική καταχώρηση της αίτησής του.

Ε καλά . Και εγώ έκανα κατά τη διάρκεια της εισαγωγής 4-5 φορές login, 2 φορές πέρασα όλες τις παρεμβάσεις κλπ

30 λεπτά πριν, Amlet είπε

4 λεπτά πριν, Amlet είπε

Αυτο δεν χρειαζεται Εισαγγελικη Παρεμβαση? Πχ τωρα λεω εγω

Πάλι ψάχνουμε φαντάσματα? Σου είπαν πιο πάνω, η ώρα που γράφει είναι η ώρα που ξεκίνησε να κάνει την αίτηση. Όχι η ώρα ολοκλήρωσης.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Τι εννοείς ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ???

Ρίξε καμία ιδέα !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ε καλά . Και εγώ έκανα κατά τη διάρκεια της εισαγωγής 4-5 φορές login, 2 φορές πέρασα όλες τις παρεμβάσεις κλπ

Πάλι ψάχνουμε φαντάσματα? Σου είπαν πιο πάνω, η ώρα που γράφει είναι η ώρα που ξεκίνησε να κάνει την αίτηση. Όχι η ώρα ολοκλήρωσης.

Ενταξει , γιατι λεει Ολοκλήρωση καταχώρησης Αιτησης,  κανω λαθος.

Επεξ/σία από Amlet
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ???

Τι να εννοώ  μοριοδότηση αραγε? Οτι τα κριτήρια που σου ζητούσε να συμπληρώσεις δλδ εισόδημα-οικ.κατάσταση κτλ να αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο αριθμό μορίων .Απο εκει και πέρα  το πρόγραμμα να αφορά ΜΟΝΟ την κύρια κατοικία και να μην έχει δικαίωμα υπαγωγής κάποιος που έχει μπεί σε προηγούμενα αντίστοιχα  προγράμματα.Τι σημαίνει το 'όποιος πρόλαβε' ? Δλδ εγώ που είμαι στο όρια και το δικαιούμαι τσιμα τσιμα να πάρω κονδύλια επειδή είμαι πιο γρήγορος/έχω  καλύτερο ιντερνετ/είμαι τυχερός και δεν κόλλησε το σύστημα ενώ εσύ που έχεις 3 παιδιά πολύ χαμηλότερο ειδόδημα κτλ να μείνεις απο έξω... Δικαιο ε?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Τι να εννοώ  μοριοδότηση αραγε? Οτι τα κριτήρια που σου ζητούσε να συμπληρώσεις δλδ εισόδημα-οικ.κατάσταση κτλ να αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο αριθμό μορίων .Απο εκει και πέρα  το πρόγραμμα να αφορά ΜΟΝΟ την κύρια κατοικία και να μην έχει δικαίωμα υπαγωγής κάποιος που έχει μπεί σε προηγούμενα αντίστοιχα  προγράμματα.Τι σημαίνει το 'όποιος πρόλαβε' ? Δλδ εγώ που είμαι στο όρια και το δικαιούμαι τσιμα τσιμα να πάρω κονδύλια επειδή είμαι πιο γρήγορος/έχω  καλύτερο ιντερνετ/είμαι τυχερός και δεν κόλλησε το σύστημα ενώ εσύ που έχεις 3 παιδιά πολύ χαμηλότερο ειδόδημα κτλ να μείνεις απο έξω... Δικαιο ε?

Μα σου έγραψα: δίκαιο δεν είναι αλλά και κανένα σύστημα δεν θα είναι !!!

Γιατί, πολύ απλά όταν κάνουν αίτηση 100 και τα διαθέσιμα χρήματα είναι για 10, τι θες να γίνει !

Μα, την ΚΥΡΙΑ κατοικία αφορά !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Και γιατι να ειναι "πιο δικαιο" να παρεις εσυ με 3 παιδια χρήματα (κ πχ μενεις σε οικια του 95) και οχι "εγω που μενω σε ενα αχουρι του '79 και δεν εχω παιδια"; Δεν ειναι ουτε η μοριοδοτηση απαραίτητα η λύση... Το πιο σώφρον ίσως θα ήταν ενα συστημα ανοιχτο για καιρό και οποτε ερχονται χρήματα να μπαινουν και άλλοι (αντι να γινεται αγώνας δρόμου και μαιμουδιες με μποτακια)...

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μα σου έγραψα: δίκαιο δεν είναι αλλά και κανένα σύστημα δεν θα είναι !!!

Γιατί, πολύ απλά όταν κάνουν αίτηση 100 και τα διαθέσιμα χρήματα είναι για 10, τι θες να γίνει !

ετσι ακριβως, δικαιο δε θα ειναι κανενα, το δικαιο του ενός ειναι άδικο για καποιον άλλο...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 5
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dimitris13131313 είπε

Eπιβεβαιώνω και εγώ, στη δικιά μου αίτηση (Πελοπόννησος) στην αρχική οθόνη λέει 10:02, αλλά η αίτηση για υποβολή έγινε 10:23.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...