Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν απαγορευεται, αλλα ξερεις εξ αρχης οτι εισαι πανω πανω στη λιστα προς ελεγχο (δηλαδη θα σου χτυπησουν κανονικα την πορτα και θα ελεγξουν καθε παρεμβαση που τιμολογησες)

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Δεν απαγορευεται, αλλα ξερεις εξ αρχης οτι εισαι πανω πανω στη λιστα προς ελεγχο (δηλαδη θα σου χτυπησουν κανονικα την πορτα και θα ελεγξουν καθε παρεμβαση που τιμολογησες)

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Αφού όλα θα γίνουν νόμιμα και όπως τα λέει το πρόγραμμα, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Εκτως εαν ψάχνουν τρόπο να μας κοψουν..

Αν και νόμιζα ότι για το 5% που θα ελεγχθούν, είναι εντελώς τυχαία η επιλογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χρονοδιακοπτης που αναφερει το αρθρο, απλα δεν θα επιτρεπει να πατησεις το κουμπι "Υποβολή" πριν πχ. περασουν 15 λεπτά (υποθετικο το 15'). Αυτη η μεθοδος οντως αχρηστευει τα σκριπτ που συμπληρωναν ολα τα πεδια σε δευτερολεπτα και στη συνεχεια πατουσαν την "Υποβολή".
Όμως πιθανο να δημιουργησει αλλες ανισοτητες ή αδικίες. Χρηστες πχ. που οντως ηταν γρηγοροι χωρις σκριπτ θα αναγκαζονται να περιμενουν το 15λεπτο. Επισης αλλη αδικια ειναι ότι, οποιος αργησει να μπει στην πλατφορμα και τα λεπτά περνούν, μενει παντα πισω απο τους προηγουμενους με βαση την χρονικη ταριφα που θα ορισει το υπουργειο. Ο αληθινος αγωνας δρομου (χρονου) θα ειναι να μπεις στην πλατφορμα και να αρχισεις την αιτηση ακριβως στις 10:00πμ που ανοιγει.

Επεξ/σία από nickmanak
  • Like 1
Δημοσ.

5 λεπτα ελαχιστος χρονος υποβολης αιτησης

και ψιλοαλλαγες στο hookup με buildingcet και ααδε

αυτες ειναι οι αλλαγες

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Αν είναι έτσι θα ζητάνε τους κωδικούς των πελατών τα γραφεία για να μπαίνουν ως διαφορετικοί χρήστες. :)

Δεν τους ζητάμε καν, μόνοι τους τους δίνουν. 

Δευτέρα 25/1 ανοίγει η Ανατολική Μακεδονία. Να δούμε τι θα γίνει με την "αναβαθμισμένη" πλατφόρμα. 

17 ώρες πριν, Maknight είπε

Αν και νόμιζα ότι για το 5% που θα ελεγχθούν, είναι εντελώς τυχαία η επιλογή. 

Δειγματοληπτικά θα γίνει ο έλεγχος, αλλά σε περιπτώσεις που κάτι είναι ύποπτο ο ελεγκτής θα το αναφέρει. Αν θέλεις να είσαι 100% καλυμένος να στείλεις email για να έχεις γραπτή την απάντηση τους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απάντηση.. 

Μία ακόμη ερώτηση, όσον αφορά την Θερμοπροσοψη, επειδή θέλει και κάποια ένσημα, ποιος τα πληρώνει? Ο εργολάβος ή εγώ? Είναι δηλ στην τιμή του εργολάβου? Στα  80τμ περίπου πόσα απαιτούνται? Και περίπου το κόστος.. 

Επίσης η τιμή που δίνει ο εργολάβος, περιλαμβάνει και το βάψιμο της θερμοπροσοψης? Ή μόνο το στοκαρισμα της θερμοπροσοψης που είναι άσπρο?

Τι καλύπτεται από το πρόγραμμα? 

Επεξ/σία από Maknight
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Προφανώς ο εργολάβος δεν θα σου δώσει τιμή 55€ το τετραγωνικό που καλύπτει το πρόγραμμα. 

Τα ένσημα τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης αλλά καλύπτονται από το πρόγραμμα μέχρι τα 55€ το τετραγωνικό. 

Πόσο, δηλαδή, πάει το τετραγωνικο ?

Δημοσ.

Με πήραν τηλ από ένα γραφείο που είχα αφήσει τα στοιχεία μου για ενδιαφέρον στο εξοικονομώ και μου έκανε εντύπωση αυτή η κίνηση τους.Εχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Makkkk είπε

30-35€ περίπου συν ΦΠΑ, ανάλογα την δουλειά (εργασία και υλικά) για νορμάλ καταστάσεις. Τρόπος μέτρησης σεντόνι. 

Τι θα πει: σεντόνι ?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι θα πει: σεντόνι ?

σεντονι = μετρηση με τα ανοιγματα μεσα. Αν πχ ενας τοιχος ειναι 25τμ τουβλα κλπ και εχει 2τμ παραθυρο το σεντονι = μονωση 27τμ (προφανως το παραθυρο δε θα κλεισει με μονωση)

αλλιως μετρας τοιχο + λαμπαδες (τις εσοχες του παραθυρου)

συνηθως οι μονοσαδες/σοφατζιδες/μπογιατζιδες κλπ μετρανε σεντονι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εν τέλει γνωρίζει κάποιος εάν το εξοικονομώ για την Θερμοπροσοψη εάν καλύπτει και το βάψιμο του τοίχου ή είναι έξτρα? Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Συνολικά τα τετραγωνικά της επιφάνειας, χωρίς να αφαιρείς τα παράθυρα και τις πόρτες.. 

Εαν συμφωνήσεις μέτρηση χωρίς σεντόνι (αφαιρώντας τετραγωνικά παραθύρων και πορτών), τότε μετράς τις ακμές τρέχων μέτρο. 

Αυτό υπέθεσα και εγώ.

Όμως τα ανοίγματα αυτά (πόρτες, παράθυρα), δεν δημιουργούν extra δουλειά ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό υπέθεσα και εγώ.

Όμως τα ανοίγματα αυτά (πόρτες, παράθυρα), δεν δημιουργούν extra δουλειά ?

εξτρα δουλεια-λιγοτερα υλικα

5 λεπτά πριν, Maknight είπε

Εν τέλει γνωρίζει κάποιος εάν το εξοικονομώ για την Θερμοπροσοψη εάν καλύπτει και το βάψιμο του τοίχου ή είναι έξτρα? Ευχαριστώ 

οχι, αλλα τα τελικα επιχρισματα δεν ειναι απαραιτητα ασπρα, ολα παιρνουν χρωστικες, ολοκληρη βενταλια, οχι 5 τσιμεντοχρωματα

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Για αυτό χρεώνονται οι γωνίες, που έχουν extra δουλειά.. 

Πρώτα η θερμοπροσωψη και μετά τα κουφώματα η το αντίστροφο ?

24 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εξτρα δουλεια-λιγοτερα υλικα

οχι, αλλα τα τελικα επιχρισματα δεν ειναι απαραιτητα ασπρα, ολα παιρνουν χρωστικες, ολοκληρη βενταλια, οχι 5 τσιμεντοχρωματα

Πρώτα η θερμοπροσωψη και μετά τα κουφώματα η το αντίστροφο ?

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση εαν γνωρίζει κάποιος... στο σημείο που αναφέρει : "Ο ταμιευτήρας ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) είναι ενσωματωμένος στο σύστημα θέρμανσης " Τι επιλέγουμε ; Εγώ δεν θα κάνω κάποια αλλαγή στο σύστημα θέρμανσης (έχω ήδη αέριο) ούτε θα βάλω ηλιακό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...