Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Όχι δεν έχω βγάλει. Πρώτα βγάζω ΠΕΑ?

Επίσης παίζει κατά 99.99999999% να έχεις και αυθαιρεσίες, επομένως επισκέψου πρώτα ένα μηχανικό να σε ενημερώσει σχετικά.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά ακόμα μια ερώτηση. Το έτος οικοδομικής μου άδειας είναι 1977 , έγινε τακτοποίηση στην οποία  φαίνεται το έτος 1977 σωστά και τώρα παρατήρησα ότι λογικά κάποια μ@λακί@ έκανε ο λογιστής και ενώ τα τετραγωνικά φαίνονται σωστά (και τακτοποιημένα) στο Ε9 το έτος αδείας φαίνεται 1975... Λέτε να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

στο Ε9 το έτος αδείας φαίνεται 1975... Λέτε να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ;

Καλύτερα να πεις να στο αλλάξει, δε χάλασε και ο κόσμος

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Σε βλέπω ρωτάς και δε σε εχω ρωτήσει το βασικό. ΠΕΑ έχεις; Πότε το έβγαλες; Τι σενάριο βελτίωσης έχει; Έντυπο παρεμβάσεων έχεις; Είναι σωστά συμπληρωμένο;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...καινούργιο Technopolitan 2021 θα γίνει...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...καινούργιο Technopolitan 2021 θα γίνει...

ΧΑΧΑ

Δε μαζεύονται οι άλλοι οι αλήτες (ξέρεις ποιοι :P)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια γνώση ή ιδέα για το πότε θα ζητηθεί η υποβολή των επιπρόσθετων δικαιολογητικών; Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υποβολή όλων των τύπων αιτήσεων σε όλες τις περιφέρειες; Όταν ανοιξει και πάλι η πλατφόρμα, πόσος χρονος εκτιμάτε ότι θα δοθεί για την ανάρτηση των δικαιολογητικών;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TonyChr91 είπε

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια γνώση ή ιδέα για το πότε θα ζητηθεί η υποβολή των επιπρόσθετων δικαιολογητικών; Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υποβολή όλων των τύπων αιτήσεων σε όλες τις περιφέρειες; Όταν ανοιξει και πάλι η πλατφόρμα, πόσος χρονος εκτιμάτε ότι θα δοθεί για την ανάρτηση των δικαιολογητικών;

Μαρτιο

Δημοσ.

Το demo λειτουργησε πρωτη φορα φετος, μια βδομαδα πριν αρχισουν οι αιτησεις. Το αν θα ξανανοιξει στον επομενο κυκλο αμφιβαλλω αν το ξερει καποιος

Δημοσ.
6 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά ακόμα μια ερώτηση. Το έτος οικοδομικής μου άδειας είναι 1977 , έγινε τακτοποίηση στην οποία  φαίνεται το έτος 1977 σωστά και τώρα παρατήρησα ότι λογικά κάποια μ@λακί@ έκανε ο λογιστής και ενώ τα τετραγωνικά φαίνονται σωστά (και τακτοποιημένα) στο Ε9 το έτος αδείας φαίνεται 1975... Λέτε να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ;

δΙορθωσε το (αν και δεν θα έχεις θέμα) .

3 λεπτά υπόθεση είναι χωρίς πρόστιμα και λοιπές επιβαρύνσεις. Εκτός την αμοιβή του λογιστή αν δεν το κάνεις μόνος σου.

Βέβαια αν το έχει κάνει λάθος κανονικα δεν θα πρέπει να πληρώσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2021 στις 6:55 ΜΜ, ikucic είπε

Βέβαια αν το έχει κάνει λάθος κανονικα δεν θα πρέπει να πληρώσεις 

Περισσότερο χρόνο μας παίρνει να ψάχνουμε και να διορθώνουμε τα λάθη των λογιστών από την ενεργειακή μελέτη και το έντυπο Παρεμβάσεων. 

Σε μια πελάτισσα το σπίτι που το είχε για Εξοικονομώ το είχε ΜΗ ηλεκτροδοτούμενο στο Ε9 και ηλεκτροδοτούμενο στο Ε1 με τον αριθμό παροχής.

Επεξ/σία από becoming_I
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Περισσότερο χρόνο μας παίρνει να ψάχνουμε και να διορθώνουμε τα λάθη των λογιστών από την ενεργειακή μελέτη και το έντυπο Παρεμβάσεων. 

Σε μια πελάτισσα το σπίτι που το είχε για Εξοικονομώ το είχε ΜΗ ηλεκτροδοτούμενο στο Ε9 και ηλεκτροδοτούμενο στο Ε1 με τον αριθμό παροχής.

Ωραία.

ΓΝΙΤΩΝΕ ΕΝΦΙΑ !!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ωραία.

ΓΝΙΤΩΝΕ ΕΝΦΙΑ !!

μια ερωτηση το εξοικονομω βασει ποιας φορολογικης δηλωσης βασιζεται?οικονομικο ετος 2019??το ακινητο που εχω το δηλωνα κενο...με κομμενο ρευμα..δικαιωμαι να συμμετασχω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...