Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ikucic είπε

απ ότι ξέρω μπορείς

πως θα δηλώσει ότι τη χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικία για προγενέστερη περίοδο της απόκτησης ;

μόνο με δωρεάν παραχώρηση η οποία πρέπει να φαίνεται στο δικό του Ε1 και στο Ε2 αυτού που κάνει τη δωρεάν παραχώρηση 

άρα μόνο με τροποιητικές Ε1 

νομίζω θέλει ΥΔ ότι απλά τη χρησιμοποιεί τώρα και φυσικά να τη δηλώσει την άνοιξη ως κύρια κατοικία στο νεό ε1 

51. Ποιά δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν κατά την καταχώρηση αίτησης και ποια κατά την φάση υποβολής δικαιολογητικών;

- Για την πρόσφατη απόκτηση ακινήτου (μετά τις 31/12/2019),

α) Ο τίτλος ιδιοκτησίας

β) Το πιστοποιητικό μεταγραφής από το αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή το πιστοποιητικό καταχώρησής του στα κτηματολογικά φύλλα του οικείου Κτηματολογικού Γραφείου.

γ) Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/1986 του αιτούντος (Παράρτημα ΙΧ), όπου δηλώνεται ότι το ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί ως κύρια κατοικία είτε από τον ίδιο είτε από τρίτο πρόσωπο, δηλώνοντας επίσης το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ του προσώπου αυτού.

άρα μπορείς αν έχεις όλες τις πάνω διαδικαστικές διατυπώσεις. που λογικά θα τις έχεις 

βασική ερώτηση: ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ;

Ναι φίλε μου. Ηλεκτροδοτείται. Ευχαριστώ πολύ. 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δεν προτίθεται όσο είναι σε εξέλιξη αυτός ο κύκλος του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» να προχωρήσει σε αλλαγές στα κριτήρια και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Ωστόσο ερευνά τον τρόπο τεχνικών παρεμβάσεων στην πλατφόρμα ώστε να είναι πιο δίκαιη και διευρυμένη η αποδοχή αιτήσεων.

https://www.b2green.gr/el/post/86898/exoikonomo-poies-tha-einai-oi-allages-sto-pliroforiako-systima-ti-tha-ginei-me-ta-eidika-logismika

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sanjuro είπε

το κράτος έχει συνέχεια

πριν 2 βδομάδες το ίδιο υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση που με λίγα λόγια έλεγε ότι τα λογισμικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν είναι παράνομα γιατί δεν έχουν επέμβει στην εφαρμογή του υπουργείου

τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι θα κάνουν κάτι ;;;;

σοβαρά το πιστεύετε ;;;; και ειδικά με την ίδια κυβέρνηση (να πω ότι είχε εκλογές και άλλαξε και θέλουν να βγάλουν άπλητα της προηγούμενης οκ  αλλά εδώ έχουμε ίδια κυβέρνηση!)

εγώ ανήκω στο υπουργείο παιδείας.

όταν αλλάζει υπουργός ζητά συνάντηση με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ και λέει ότι θα μελετήσει τις προτάσεις κ.α.

ε λοιπόν το ίδιο έκανε και ο Σκρέκας...

πατροπαράδοτη συνάντηση με ΤΕΕ και υποσχέσεις για δικαιότερη πλατφόρμα ως προς τα μικρομεσαία τεχνικά γραφεία.

το θέμα όπως το παρουσιάζουν είναι πιασάρικο για τα fora αλλά μετά από 2 μήνες ελάτε να μου πείτε αν θα κάνουν κάτι τουλάχιστον για το πρόγραμμα που τρέχει.

για το επόμενο μπορεί!

και μεταξύ μας το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μείνει ανοιχτή μόνιμα (ή έστω για ένα διάστημα) η πλατφόρμα και να εντάσσονται λίγες λίγες οι κατοικίες εξετάζοντας ένα σύνολο κριτηρίων , προτεραιοτήτων κ.α. εκεί θα υπάρξει "ουρά" και να μου το θυμάστε και τότε θα λένε κάποιοι ότι ο τάδε έχει "δόντι" στο υπουργείο και μπήκε νωρίτερα.

το θέμα φίλοι μου είναι ότι στο πρόγραμμα δυνητικά θέλουν να μπουν 2.000.000 κατοικίες και τα κεφάλαια είναι πολύ λιγότερα.

Επεξ/σία από ikucic
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ikucic είπε

τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι θα κάνουν κάτι ;;;;

θα βαλουν captcha. Ετοιμασου για ποστ μυδρους για οσους δε μπορουσαν να ξεχωρισουν τα αμερικανικα φαναρια και τα αμερικανικα λεωφορεια στις φωτο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, fredd0 είπε

θα βαλουν captcha. Ετοιμασου για ποστ μυδρους για οσους δε μπορουσαν να ξεχωρισουν τα αμερικανικα φαναρια και τα αμερικανικα λεωφορεια στις φωτο

πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει την πλατφόρμα να κλείνει αργότερα;

πιστεύεις ότι αυτό θα "χτυπήσει" αποφασιστικά την ευχέρεια κάποιων μεγάλων γραφείων να "σκουπίζουν" την αγορά;

προφανώς ο "ειδικός" που θα έχει προπονήσει το μεγάλο γραφείο θα είναι πιο γρήγορος στο captcha από εμένα τον κοινό θνητό της πληροφορικής 

για μένα κάτι δίκαιο θα ήταν:

όσοι έχουν ήδη βγάλει ΠΕΑ (σχεδόν τριπλάσιοι από τις αιτήσεις που θα ικανοποιηθούν) να μπουν κατά προτεραίοτητα στο επόμενο πρόγραμμα αλλά να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος

ας ελέγξουν τουλάχιστον το 10% των ΠΕΑ πριν ακόμη ενταχθούν να δούμε αν είναι οκ

διότι αν ελεγχθούν θα δείτε ότι πάνω από τα μισά ΠΕΑ και κατ΄ επέκταση πάνω από τις μισές αιτήσεις έχουν θέμα αξιοπιστίας (και μάλιστα χοντρά πολλές από αυτές)

εδώ στο φόρουμ ακούσαμε ότι για μία παρέμβαση (ΦΑ) ο σύμβουλος έργου σκόπευε να χτίσει το γεφύρι της Άρτας...

νομίζετε είναι η μόνη περίπτωση;; ε όχι βέβαια

να ρίξουν και καμιά ποινή σε κανά μηχανικό που θέλει να τα φάει με εργολάβους και προμηθευτές

(σε λίγο για αυτές τις δουλειές θα χρησιμεύσουν οι απόφοιτοι κολεγίων με δικαίωμα υπογραφής- φθηνά και καλά !!!!)

αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι θεωρίες και αμπελοφιλοσοφίες και δεν πρόκειται να το κάνουν

(ΥΓ εγώ, φίλοι μου, και η οικογένειά μου έχουμε καεί από απαράδεκτο μηχανικό που μας έκανε ουσιαστικά άκυρη τακτοποίηση πείθοντας την υπέργηρη και σχεδόν αναλφάβητη μητέρα μου (πριν 9 χρόνια) ότι είναι όλα οκ).

από τότε συνεργάζομαι μόνο με έναν μηχανικό που είναι απίστευτα σχολαστικός και επαγγελματίας και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα μου κάνουν καμιά αυτοψία και θα τρέχω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα !

Επεξ/σία από ikucic
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ikucic είπε

πιστεύεις ότι αυτό θα "χτυπήσει" αποφασιστικά την ευχέρεια κάποιων μεγάλων γραφείων να "σκουπίζουν" την αγορά;

προφανώς ο "ειδικός" που θα έχει προπονήσει το μεγάλο γραφείο θα είναι πιο γρήγορος στο captcha από εμένα τον κοινό θνητό της πληροφορικής 

Το εχω ξαναπει μεχρι του σημειου που ισως γινομαι κουραστικος. Ο μονος τροπος για να κλεισει αργοτερα η πλατφορμα ειναι η προσφορα (κεφαλαιων) να ειναι μεγαλυτερη απο τη ζητηση. Να υπαρχει δηλαδη μικροτερο ενδιαφερον, η τιτανοτεραστιο μπατζετ που να υπερκαλυπτει τη ζητηση. Η διαφορα αυτου απο το προηγουμενο εξοικονομω ειναι 10% παραπανω επιδοτηση, αρα στη "μεση" αιτηση 2500 ευρω δωρο απο το κρατος (μεχρι μεγιστο 5000 ευρω αφου ανεβηκε και ο μεγιστος προυπολογισμος). Προφανεστατα αυτο ειναι αρκετο κινητρο για να κανει ολους να τρεχουν να μπουν.

Τωρα αν τα "μεγαλα" γραφεια εχουν 50 υπολογιστες για να περνανε 50 αιτησεις ταυτοχρονα με σκριπτακι  και το "μεσαιο" γραφειο παλευει να περασει μια με υπολογιστη δεκαετιας... ε σορρυ για τα γαλλικα αλλα χεστηκα. Το θεμα ειναι να μην υπαρχει backdoor που σου επιτρεπτει να περνας οτι θες. Αν πρεπει να περιμενεις να φορτωσει το ΠΕΑ οπως σε ολους και να επαληθευτουν τα στοιχεια απο την ΑΑΔΕ οπως σε ολους, χεστηκα αν καποιος παταει κουμπι και περιμενει να συμπληρωθει η φορμα, και καποιος αλλος  κανει απλα copy/paste. H διαφορα χρονου δεν ειναι οσο μεγαλη οσο νομιζετε, η μεγαλες καθυστερησεις ειναι η διασυνδεσεις με buildingcert και ααδε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ikucic είπε

Ναι ο τρόπος είναι σωστός και αποδοτικός με τα captcha και δεν μπορεί να παρακαμφθεί με λογισμικό.

Τώρα αν κάποιος είναι πιο γρήγορος και πιο καλά προετοιμασμένος από τον άλλο, that's life. 

Αν αλλάξει μελλοντικά ο τρόπος που λειτουργεί το πρόγραμμα, είναι άλλο θέμα και απαιτεί άπειρο χρόνο.

Για εμένα το καλύτερο είναι να βάζει ο καθένας τη δικιά του δήλωση εντός 30 λεπτών. Όποιος την βάλει να μπαινει στο πρόγραμμα. Έτσι να μπαίνει μια δήλωση / υπολογιστή. 

Τώρα αν κάποιοι θέλουν υποκειμενικά κριτήρια ένταξης βάσει βαθμολόγησης ή αλλαγή του προγράμματος είναι άλλο θέμα. 

Κάποια στιγμή πάντως σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούν όλες οι παραγωγικές ηλικίες να μάθουν 5 πράγματα στον τομέα της πληροφορικής, είτε τους αρέσει είτε όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ναι ο τρόπος είναι σωστός και αποδοτικός με τα captcha και δεν μπορεί να παρακαμφθεί με λογισμικό.

Τώρα αν κάποιος είναι πιο γρήγορος και πιο καλά προετοιμασμένος από τον άλλο, that's life. 

Αν αλλάξει μελλοντικά ο τρόπος που λειτουργεί το πρόγραμμα, είναι άλλο θέμα και απαιτεί άπειρο χρόνο.

Για εμένα το καλύτερο είναι να βάζει ο καθένας τη δικιά του δήλωση εντός 30 λεπτών. Όποιος την βάλει να μπαινει στο πρόγραμμα. Έτσι να μπαίνει μια δήλωση / υπολογιστή. 

Τώρα αν κάποιοι θέλουν υποκειμενικά κριτήρια ένταξης βάσει βαθμολόγησης ή αλλαγή του προγράμματος είναι άλλο θέμα. 

Κάποια στιγμή πάντως σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούν όλες οι παραγωγικές ηλικίες να μάθουν 5 πράγματα στον τομέα της πληροφορικής, είτε τους αρέσει είτε όχι. 

και αν ένα σπίτι ανήκει σε μη παραγωγική ηλικία ; να μείνει a priori απ' έξω;

ξέρετε είμαστε χώρα γερόντων (και όλη η δυτική ΕΕ μαζί)

πάντως αν πράγματι το captcha βοηθήσει και βέβαια να το κάνουν 

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ikucic είπε

και αν ένα σπίτι ανήκει σε μη παραγωγική ηλικία ; να μείνει a priori απ' έξω;

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα το δίνουν σε επαγγελματίες να το εισάγουν. Όχι όμως να έρχεται ο καθένας κάτω των 30 και να λεει δεν ξέρω απο κομπιουτερς!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα το δίνουν σε επαγγελματίες να το εισάγουν. Όχι όμως να έρχεται ο καθένας κάτω των 30 και να λεει δεν ξέρω απο κομπιουτερς!!!

εμείς στην περιοχή μας πάντως έχουμε πολλά παιδιά που είναι αγρότες και εργάτες (οικοδομή, μονώσεις) και τεχνικοί επαγγελματίες (π.χ συνεργεία αυτοκινήτων ) .

συγνώμη αλλά επειδή είναι κάτω των 30 και ξέρουν από Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να περνούν αίτηση στο εξοικονομώ κάτω από 10 λεπτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ikucic είπε

εμείς στην περιοχή μας πάντως έχουμε πολλά παιδιά που είναι αγρότες και εργάτες (οικοδομή, μονώσεις) και τεχνικοί επαγγελματίες (π.χ συνεργεία αυτοκινήτων ) .

συγνώμη αλλά επειδή είναι κάτω των 30 και ξέρουν από Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να περνούν αίτηση στο εξοικονομώ κάτω από 10 λεπτά

Όταν σου έχει δώσει Demo 1 εβδομάδα ανοιχτό να προπονηθείς όσο θες, πόση ώρα απαιτείται...?

Είναι δύσκολο να αφιερώσει κάποιος δηλαδή 3 ώρες απο το χρόνο του για να έχει κέρδος κάμποσες 10άδες χιλιάδες €? Αν δούλευε αυτές τις 3 ώρες θα τα έβγαζε πιο γρήγορα?

Αυτά βλέπουν πολλά τεχνικά γραφεία και ζητάνε 100άδες € προμήθεια...

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση... ο αριθμός παροχής είναι της μορφής  Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ σύνολο 12 ψηφία. Εμείς βάζουμε τα 8 μαζεμένα σωστά ; Αυτά δλδ : Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ .

Τί έχετε βάλει εσείς ;

Επεξ/σία από oasisAthens
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά μια ερώτηση... ο αριθμός παροχής είναι της μορφής  Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ σύνολο 12 ψηφία. Εμείς βάζουμε τα 8 μαζεμένα σωστά ; Αυτά δλδ : Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ .

Δες το καλύτερα από το Ε9 γιατί απο εκεί γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων.

Σε ότι αφορά το captcha ναι θα κάνει τη διαφορά και επειδή είμαι πολιτικός μηχανικός και σέβομαι τους πελάτες μου, θα μισθώσω κόσμο να περνάει 1 αίτηση ανα υπολογιστή και σε 2-3 πελάτες θα τους δείξω πως να τα περάσουν μόνοι τους. 

Σε ότι αφορά τις τακτοποιήσεις εφόσον μεταξυ της μετρούμενης επιφάνειας , Ο.Α. και Ε9 έχουμε άνω των 7 τ.μ. απόκλιση η τακτοποίηση πρέπει να γίνει πριν την αίτηση. Ειδάλλως μπορεί να γίνει μετά και να είναι περαιωμένη πριν την τελική εκταμίευση. 

Καλή πρακτική είναι να έχετε όλα τα στοιχεία σε ένα Excelάκι και φυσικά να είναι πρώτη κατοικία στο Ε1, ηλεκτροδοτούμενο στο Ε9 (να φαίνεται ο αριθμός παροχής) και αν είναι περισσότεροι του ενός ιδιοκτήτες να γνωρίζετε το ποσοστό, ΑΦΜ και ΑΤΑΚ τους. 

Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαστε.

Επεξ/σία από becoming_I
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oasisAthens είπε

Τί έχετε βάλει εσείς ;

όχι τα 12 ψηφία

ούτε και 8

νομίζω 9 είναι (όπως π.χ 7-99447489 02)

θα γραφτεί το 799447489 όχι η παύλα , όχι τα τελευταία που αφορούν τις αλλαγές ονομάτων. (01 ή 02 ή 03 κ.ο.κ)

όπως είπε ο φίλος becoming_I από πάνω δηλ όπως είναι στο Ε9 

1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Δες το καλύτερα από το Ε9 γιατί απο εκεί γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων.

Σε ότι αφορά το captcha ναι θα κάνει τη διαφορά και επειδή είμαι πολιτικός μηχανικός και σέβομαι τους πελάτες μου, θα μισθώσω κόσμο να περνάει 1 αίτηση ανα υπολογιστή και σε 2-3 πελάτες θα τους δείξω πως να τα περάσουν μόνοι τους. 

Σε ότι αφορά τις τακτοποιήσεις εφόσον μεταξυ της μετρούμενης επιφάνειας , Ο.Α. και Ε9 έχουμε άνω των 7 τ.μ. απόκλιση η τακτοποίηση πρέπει να γίνει πριν την αίτηση. Ειδάλλως μπορεί να γίνει μετά και να είναι περαιωμένη πριν την τελική εκταμίευση. 

Καλή πρακτική είναι να έχετε όλα τα στοιχεία σε ένα Excelάκι και φυσικά να είναι πρώτη κατοικία στο Ε1, ηλεκτροδοτούμενο στο Ε9 (να φαίνεται ο αριθμός παροχής) και αν είναι περισσότεροι του ενός ιδιοκτήτες να γνωρίζετε το ποσοστό, ΑΦΜ και ΑΤΑΚ τους. 

Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαστε.

ελπίζω πράγματι να έχεις δίκιο με αυτό

απλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο θα κάνει και το εξής:

εμένα πχ θα με πάει 3 λεπτά πίσω μέχρι να επιβεβαίωσω τι βλέπω στους χαρακτήρες

(σημειώνω ότι εγώ Ήπειρο έκανα την αίτηση φουλ συμπληρωμένη 11 λεπτά και το σπίτι πέρασε 

η γυναίκα μου έκανε την αίτηση της μάνας μου το σπίτι και έκανε 15 λεπτά και δεν πέρασε

θα μπορούσα να κάνω και λιγότερο αλλά τα κοιτούσα 100 φορές, απλά ήταν η αρχή και δεν ξέραμε τι χαμός θα επακολουθούσε)

τους κομπιουτεράκιδες άντε να τους πάει και αυτούς 3 λεπτά πίσω ,

όμως τα σκριπτάκια τους πάλι θα τα εφαρμόσουν (γιατί δεν είναι ούτε παράνομα, αλλά και να ήταν πως θα τους έπιαναν)

άρα πάλι θα έχουν πλεονέκτημα....

και κάτι δεν αφορά εσένα φίλε becoming_I

επειδή  διαβάζω σε διάφορα fora απίστευτες μπούρδες (συγνώμη πραγματικά για τη λέξη αλλά έχω αγανακτήσει), ότι είναι παράνομο από έναν ip να μπαίνουν περισσότερες από μία αιτήσεις και άλλα τέτοια .

και ότι θα ακυρωθεί η όλη διαδικασία μέχρι τώρα γιατί έγινε παράκαμψη του λογισμικού του υπουργείου.

(σκριπτάκια έπαιξαν, αυτόματες συμπληρώσεις έγιναν, όπως και μαζική επίθεση από τη δεύτερη μέρα λειτουργίας όλων μα όλων στο ανέβασμα του ΠΕΑ ... και έτσι η πλειονότητα μέσα στο πρώτο 5λεπτο κόλλησε στο ΠΕΑ - από το οποίο φαίνεται ότι προδεσμευέει προϋπολογισμό πριν κλειδώσει με την καταγραφή της πρότασης παρεμβάσεων)

σας πληροφορώ ότι τα παραπάνω μπορεί ως ένα σημείο να ήταν αθέμιτος (υπό την ουσιαστική έννοια και όχι τη νομική) ανταγωνισμός όμως οφείλουμε να γνωρίζουμε  ότι:

πιο παράνομο (υπό την στενή νομική έννοια) είναι χωρίς εξουσιοδότηση (όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας των κωδικών taxis ) να κάνει ο οποιοσδήποτε αίτηση με κωδικούς  taxis άλλου ατόμου (ακόμη και η γυναίκα μου που έκανε για την "αγαπημένη" πεθερά της) .

τι θέλω να πω με απλά ελληνικά:

όποιο τεχνικό γραφείο προσφεύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει τα βασικά:

1. οι αιτήσεις είναι του ωφελούμενου (πάει και τελείωσε, αυτό αναγράφεται τόσο στην σελίδα 5 του οδηγού όσο φυσικά και στην σελίδα της ΑΑΔΕ περί χρήσης κωδικών)

2. στο στάδιο των αιτήσεων δεν μπορεί να στοιχειοθετεί έννομο συμφέρον των τεχνικών γραφείων. Πρωτίστως και μόνο  το έννομο συμφέρον αφορά έναν ή περισσότερους ωφελούμενους.

3. οι ωφελούμενοι μπορούν να προσφύγουν για έννομο συμφέρον . Μηχανικοί και τεχνικά γραφεία όχι.

4. το ΤΕΕ ως αρμόδιο επιμελητήριο θα μπορούσε να προσφύγει αλλά και πάλι θα ήταν μια προσφυγή περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα και όχι καταφανώς ενδικοφανής.

διαβάζω αλλού για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και άλλα τέτοια ... ήμαρτον ας σοβαρευτούν κάποιοι που λένε ότι έχουν και πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΑΣ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΕΑ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΕΑ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ")

ΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ Η ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821)

και μετά ας έρθει η δίωξη ηλεκτρονικού και το τμήμα ηθών και ο Μασούσος Μανουσάκης

καληνύχτα

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ikucic είπε

όμως τα σκριπτάκια τους πάλι θα τα εφαρμόσουν (γιατί δεν είναι ούτε παράνομα, αλλά και να ήταν πως θα τους έπιαναν)

Υπάρχει το captcha V3 της google που δεν εμφανίζει τίποτα και καταλαβαίνει από τον τρόπο που περιηγείται ο χρήστης στη σελίδα αν είναι bot ή οχι. 

Το scriptάκι έκανε ένα συνδυασμό ενός chrome add-on και του selenium plugin για python

Δείτε το σε δράση 

Για όποιον θέλει να δει περί τίνος πρόκειται ας δει και εδω 

και εδώ 

Το τι κάνει κάθε συνάδελφος με το ΠΕΑ που βγάζει είναι δική του υπόθεση. Εγώ κάνω κανονική μελέτη μαζί με τις τεχνικές οδηγίες του ΤΕΕ γιατί έτσι πρέπει να γίνεται. Τα μαιμου μπορεί να κάνουν backfire όταν πάει να βγει το Β ΠΕΑ τη στιγμή που φέτος πρέπει υποχρεωτικά να το βγάζει άλλος μηχανικός. 

Το ΤΕΕ είναι θεατής στα γεγονότα, μην περιμένετε από εκεί χαΐρι. Η μόνη μας ελπίδα είναι ο νέος υπουργός ο Σκρέκας που είναι μηχανικός και μπορεί έστω και λίγο να νιώσει. Το γίδι ο Χατζηδακης ούτε παράταση στα αυθαίρετα κατηγοριας 5 δεν έδωσε και έμεινει αρκετός κόσμος απέξω από το πρόγραμμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...