AZANZA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας,εχω ενα διαμερισμα που το εχω κλειστο εδω και χρονια και θα ηθελα να ενταχθω στο εξοικονομω κτ'οικον και θα ζητουσα τις συμβουλες σας.για θερμανση εχει θερμοσυσσωτευτες και θα τους αλλαξω με εγκατασταση φυσικου αεριου.επισης θελω να αλλαξω τα κουφωματα αφου το διαμερισμα εχει τα μαμισια εδω και 40 χρονια..εχει επισης ενα παλιο κλιματιστικο..ισως θα συνεφερε να το αλλαξω με καινουργιο inverter?Ηλιακο θερμοσυφωνα εχει..μπορω να αλλαξω και πατωματα ή δεν προβλεπεται? Επισης,για να μην με πιασουν κωτσο ο μηχανικος και οι μαστορες καθως το ολο προγραμμα επιδωτιται τι θα πρεπει να προσεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Makkkk είπε Για αρχή, βασικό είναι να χρησιμοποιείται ως πρώτη κατοικία την τελευταία 3ετια, με έτος αναφοράς το 2019, (για το επόμενο εξοικονομώ λογικά του 2020) και να είναι ηλεκτροδοτουμενο, να πληρώνεις κανονικά λογαριασμό ΔΕΗ. Τα πατωματα δεν επιδοτούνται, μόνο εάν είσαι ίσως 1ος όροφος και έχεις πυλωτή χωρίς μονωση. Εκεί μπορεί να μονωθει η πυλωτή.. Εαν είσαι οκ με τα παραπάνω, το σπίτι πρέπει να ανέβει 3 κατηγορίες. Οπότε αρχίζεις με έναν μηχανικό που θα βγάλει το 1ο ΠΕΑ για εξοικονομώ (περιπου 250€, ανάλογα τα τετραγωνικά). Αυτός θα δει τι κατηγορία είσαι, και θα σου προτείνει τις παρεμβάσεις που χρειάζεσαι για να ανέβει 3 κατηγορίες.. Εαν μπεις στο πρόγραμμα φέτος ή τα επόμενα χρόνια, το ΠΕΑ θα το πληρωθεις αρκεί να έχεις απόδειξη και την απόδειξη κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του μηχανικού με αιτιολογία για το εξοικονομώ.. Μάλιστααααα ωραίο προγραμματακι.. Είναι που είναι αδιαρρηκτη η διαδικασία και δίκαιη... Ξέρω τα βασικά από πληροφορική όμως έχω ένα ερώτημα: Που βλέπετε το παράνομο σε αυτό? Μη μου πείτε αθέμιτος ανταγωνισμός λόγω ταχύτητας. Συμφωνώ ότι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα είναι άθλιος. Αλλά ρωταω καλοπροαίρετα Που είναι το παράνομο? Εχουμε παρέμβαση πάνω στην πλατφόρμα ή απλα τρόπο αμέσως γρήγορης συμπλήρωσης? Δεν δικαιολογώ κάποιον αλλά ρωτώ αν πράγματι στοιχειοθετείται παρανομία. Επίσης ούτε ΠΕΑ βλέπω να έχει ανέβει ούτε πρόταση παρεμβάσεων ούτε παρεμβάσεις ούτε στα επόμενα στάδια έχει ... Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιος έκανε προπόνηση και πειραματισμούς στο demo. Το αν έκανε κάτι παράνομο δεν μπορώ να το κρίνω. Σίγουρα όχι από αυτο το βίντεο. 14 λεπτά πριν, ikucic είπε Ξέρω τα βασικά από πληροφορική όμως έχω ένα ερώτημα: Που βλέπετε το παράνομο σε αυτό? Μη μου πείτε αθέμιτος ανταγωνισμός λόγω ταχύτητας. Συμφωνώ ότι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα είναι άθλιος. Αλλά ρωταω καλοπροαίρετα Που είναι το παράνομο? Εχουμε παρέμβαση πάνω στην πλατφόρμα ή απλα τρόπο αμέσως γρήγορης συμπλήρωσης? Δεν δικαιολογώ κάποιον αλλά ρωτώ αν πράγματι στοιχειοθετείται παρανομία. Επίσης ούτε ΠΕΑ βλέπω να έχει ανέβει ούτε πρόταση παρεμβάσεων ούτε παρεμβάσεις ούτε στα επόμενα στάδια έχει ... Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιος έκανε προπόνηση και πειραματισμούς στο demo. Το αν έκανε κάτι παράνομο δεν μπορώ να το κρίνω. Σίγουρα όχι από αυτο το βίντεο. Επισης βλέπω ότι κάθε πεδίο συμπληρώνεται βήμα βήμα (ταχύτατα βεβαια , σαν γρήγορη κίνηση μου φαίνεται) και δεν βλέπω αυτόματη συμπλήρωση όλης ή τμήματος κάθε καρτέλας . Απ την άλλη αν υπάρχει οργάνωμενη παρανομία κατά παραγγελία μεγάλων τεχνικών γραφείων θα την έβγαζαν στο διαδίκτυο?? Εγώ πχ ξέρω ότι μεγάλο τεχνικό γραφείο της Περιφέρειας νοίκιασε ένα ολόκληρο ίντερνετ καφέ και έβαλε μέσα κόσμο να περάσει μια αίτηση ο καθένας. Αθέμιτο και αυτό αλλά παράνομο? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tommygre είπε Για οσους αναρωτιουνται σχετικα με την παραταση λογω αλλαγης Υπουργου. https://streamable.com/twdw6w Και τι κακό είναι αυτό? Και οι περισσότεροι που μπήκαν χρησιμοποίησαν το copy paste αντί να πληκτρολογούν ένα ένα τα γράμματα, να κοπούν και αυτοί? Ούτε πρόσβαση στην βάση έχει, ούτε παραβίαση του συστήματος Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από Xdanger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ikucic είπε Ξέρω τα βασικά από πληροφορική όμως έχω ένα ερώτημα: Που βλέπετε το παράνομο σε αυτό? Μη μου πείτε αθέμιτος ανταγωνισμός λόγω ταχύτητας. Συμφωνώ ότι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα είναι άθλιος. Αλλά ρωταω καλοπροαίρετα Που είναι το παράνομο? Εχουμε παρέμβαση πάνω στην πλατφόρμα ή απλα τρόπο αμέσως γρήγορης συμπλήρωσης? Δεν δικαιολογώ κάποιον αλλά ρωτώ αν πράγματι στοιχειοθετείται παρανομία. Επίσης ούτε ΠΕΑ βλέπω να έχει ανέβει ούτε πρόταση παρεμβάσεων ούτε παρεμβάσεις ούτε στα επόμενα στάδια έχει ... Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιος έκανε προπόνηση και πειραματισμούς στο demo. Το αν έκανε κάτι παράνομο δεν μπορώ να το κρίνω. Σίγουρα όχι από αυτο το βίντεο. Επισης βλέπω ότι κάθε πεδίο συμπληρώνεται βήμα βήμα (ταχύτατα βεβαια , σαν γρήγορη κίνηση μου φαίνεται) και δεν βλέπω αυτόματη συμπλήρωση όλης ή τμήματος κάθε καρτέλας . Απ την άλλη αν υπάρχει οργάνωμενη παρανομία κατά παραγγελία μεγάλων τεχνικών γραφείων θα την έβγαζαν στο διαδίκτυο?? Εγώ πχ ξέρω ότι μεγάλο τεχνικό γραφείο της Περιφέρειας νοίκιασε ένα ολόκληρο ίντερνετ καφέ και έβαλε μέσα κόσμο να περάσει μια αίτηση ο καθένας. Αθέμιτο και αυτό αλλά παράνομο? Επειδη δουλευα χρονια σε netcafe, ποσα ατομα λες να εβαλε ενας συμβουλος; 40-50-60 το πολυ σου λεω. Με το software αυτο που οπως βλεπεις καταχωρει σε 30 δευτερολεπτα ολα τα στοιχεια πλην του πεα και των ποαων των παρεμβασεων, μπορεσαν να καταχωρηθουν εκατονταδες αιτησεις σε 5-10 λεπτα οταν μονο το 20% των ωφελουμενων καταφεραν να περασουν εστω μια αιτηση. Αμφιαβητεις δηλαδη οτι δεν υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος????? Για ποιο λογο οι πρωτες περιφερειες δηλαδη κολλουσαν στην αντληση του ΠΕΑ και μετα απο 20 λεπτα συνεχους refresh τρωγαν ακυρο οι 8 στις 10 λογω εξαντλησης χρημάτων? 5 λεπτά πριν, Xdanger είπε Και τι κακό είναι αυτό? Και οι περισσότεροι που μπήκαν χρησιμοποίησαν το copy paste αντί να πληκτρολογούν ένα ένα τα γράμματα, να κοπούν και αυτοί? Ούτε πρόσβαση στην βάση έχει, ούτε παραβίαση του συστήματος Ωραια αν ειναι ετσι αδελφε που ειναι υο κακο και δεν υπαρχει το script διαθεσιμο στην σελιδα του ΕΚΟ για χρηση?? Αν ειναι ετσι να το εχουμε ολοι και να "αγωνιστουμε" επι ισοις οροις, αφου δεν ειναι κακο.... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από Tommygre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tommygre είπε Επειδη δουλευα χρονια σε netcafe, ποσα ατομα λες να εβαλε ενας συμβουλος; 40-50-60 το πολυ σου λεω. Με το software αυτο που οπως βλεπεις καταχωρει σε 30 δευτερολεπτα ολα τα στοιχεια πλην του πεα και των ποαων των παρεμβασεων, μπορεσαν να καταχωρηθουν εκατονταδες αιτησεις σε 5-10 λεπτα οταν μονο το 20% των ωφελουμενων καταφεραν να περασουν εστω μια αιτηση. Αμφιαβητεις δηλαδη οτι δεν υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος????? Για ποιο λογο οι πρωτες περιφερειες δηλαδη κολλουσαν στην αντληση του ΠΕΑ και μετα απο 20 λεπτα συνεχους refresh τρωγαν ακυρο οι 8 στις 10 λογω εξαντλησης χρημάτων? Φροντίζω να γράφω αναλυτικά για να μην παρεξηγούμαι ... Αλλά παρεξηγουμαι Αθέμιτο είναι, παράνομο που ακριβώς είναι?? Θα ήθελα να μου πείτε συγκεκριμένα. Ολο το σύστημα που ζούμε είναι άδικο. Αλλά το έχουν ντύσει όμορφα να φαίνεται δίκαιο... Και τώρα πέρα από τις φιλοσοφίες ας πάμε επί του πρακτέου. Η δήλωση είναι ευθύνη αποκλειστική και ονομαστική του αιτούντος Κανενός μηχανικού ακόμη και με εξουσιοδότηση (δεν προβλέπεται) Ωραία βλέπουν στο υπουργείο ότι ένας έχει περάσει αίτηση σε 2 λεπτά Αν δεν έχει πειράξει το σύστημα του υπουργείου πως θα τον θεωρήσουν παράνομο ?? Θα του κάνουν τεστ ατομικά για το αν θα την ξαναπεράσει σε 2 λεπτά?? Σας είπα αφήστε τι θεωρώ εγώ (αν είναι αθέμιτος τρόπος που μπορεί να είναι). Πείτε μου το παράνομο της ιστορίας Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Tommygre είπε Επειδη δουλευα χρονια σε netcafe, ποσα ατομα λες να εβαλε ενας συμβουλος; 40-50-60 το πολυ σου λεω. Με το software αυτο που οπως βλεπεις καταχωρει σε 30 δευτερολεπτα ολα τα στοιχεια πλην του πεα και των ποαων των παρεμβασεων, μπορεσαν να καταχωρηθουν εκατονταδες αιτησεις σε 5-10 λεπτα οταν μονο το 20% των ωφελουμενων καταφεραν να περασουν εστω μια αιτηση. Αμφιαβητεις δηλαδη οτι δεν υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος????? Για ποιο λογο οι πρωτες περιφερειες δηλαδη κολλουσαν στην αντληση του ΠΕΑ και μετα απο 20 λεπτα συνεχους refresh τρωγαν ακυρο οι 8 στις 10 λογω εξαντλησης χρημάτων? Ωραια αν ειναι ετσι αδελφε που ειναι υο κακο και δεν υπαρχει το script διαθεσιμο στην σελιδα του ΕΚΟ για χρηση?? Αν ειναι ετσι να το εχουμε ολοι και να "αγωνιστουμε" επι ισοις οροις, αφου δεν ειναι κακο.... Αθέμιτος ανταγωνισμός υπάρχει και ανάμεσα στον μηχανικό που κάνει 5 δευτερόλεπτα να πληκτρολογήσει το κάθε γράμμα αφού πρώτα πάρει φόρα και φτάσει το δάχτυλο πάνω από το κεφάλι του πριν το πατήσει και ανάμεσα σε ένα πιτσιρίκι που δεν έχει βγάλει το λύκειο αλλά πάει το copy paste μαρούλι? Δεν είναι επίσημο script για να βγει στην οποιαδήποτε σελίδα, οποίος έχει κάποιες γνώσεις προγραμματισμού μπορεί να το φτιάξει εύκολα. Οπότε πολύ απλά είναι θέμα γνώσεων όπως και στην περίπτωση του μηχανικού και με το πιτσιρίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Η γνωστη ατακα του οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δηλαδη θα τρελαθουμε εντελως με τη λογικη σας. Ειναι δηλαδη σαν να μου λετε οτι σε διαγωνισμο ταχυτητας ο ενας ριναι φυσικος αθλητης(copy paste) και ο αλλος αθλητης με χρηση αναβολικων (python script) . Δεν υπάρχει αθεμιτος ανταγωνισμος δηλαδη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, ikucic είπε Φροντίζω να γράφω αναλυτικά για να μην παρεξηγούμαι ... Αλλά παρεξηγουμαι Αθέμιτο είναι, παράνομο που ακριβώς είναι?? Θα ήθελα να μου πείτε συγκεκριμένα. Ολο το σύστημα που ζούμε είναι άδικο. Αλλά το έχουν ντύσει όμορφα να φαίνεται δίκαιο... Και τώρα πέρα από τις φιλοσοφίες ας πάμε επί του πρακτέου. Η δήλωση είναι ευθύνη αποκλειστική και ονομαστική του αιτούντος Κανενός μηχανικού ακόμη και με εξουσιοδότηση (δεν προβλέπεται) Ωραία βλέπουν στο υπουργείο ότι ένας έχει περάσει αίτηση σε 2 λεπτά Αν δεν έχει πειράξει το σύστημα του υπουργείου πως θα τον θεωρήσουν παράνομο ?? Θα του κάνουν τεστ ατομικά για το αν θα την ξαναπεράσει σε 2 λεπτά?? Σας είπα αφήστε τι θεωρώ εγώ (αν είναι αθέμιτος τρόπος που μπορεί να είναι). Πείτε μου το παράνομο της ιστορίας Επισης αυτά που ακούω περί αθέμιτου ανταγωνισμού προφανώς δεν ισχύουν διότι η όλη ιστορία δεν επαφίεται στο νόμο περί ανταγωνισμού, αθέμιτων πρακτικών κ.α. Το υπουργείο σου λέει: όποιος είναι πιο γρήγορος είναι οκ. (Ξαναλέω δεν το υποστηρίζω αλλά δεν μπορώ να κάνω νομικού τύπου υποθέσεις που δεν πατάνε σε νομικό θέμα αλλά ηθικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποιο γρήγορος με το χερι οχι με επεμβαση και χρηση τριτων προγραμμάτων τα οποια μαλιστα πουλήθηκαν επι χρημασι στη μαυρη αγορα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Ε σορρυ ρε παιδια, μαμακια μου που ανεθεσα συμβουλο εργου Πολιτικο Μηχανικο και οχι software developer, εχετε δικιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikucic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Tommygre είπε Δηλαδη θα τρελαθουμε εντελως με τη λογικη σας. Ειναι δηλαδη σαν να μου λετε οτι σε διαγωνισμο ταχυτητας ο ενας ριναι φυσικος αθλητης(copy paste) και ο αλλος αθλητης με χρηση αναβολικων (python script) . Δεν υπάρχει αθεμιτος ανταγωνισμος δηλαδη.... Δεν το ξέρω το python script μπορείτε να μου πείτε. Είναι παράνομο?? Δεύτερον έστω ότι είναι παράνομο μπορεί το υπουργείο να εντοπίσει αν κάποιος το χρησιμοποίησε. Αν όχι πως θα το κρινει. Με τις ταχύτητες 3 λεπτά πριν, Tommygre είπε Ε σορρυ ρε παιδια, μαμακια μου που ανεθεσα συμβουλο εργου Πολιτικο Μηχανικο και οχι software developer, εχετε δικιο. Προφανώς δε λέω αυτό. Ρωτώ εδώ και 10 λεπτά που είναι το παράνομο βάσει νομοθεσίας και δεν μου απαντάει κανείς. Γιατί για να ακυρωθεί κάτι πρέπει να είναι παράνομο (με βάση τους νόμους τους) και όχι απλά ανήθικο. Από ανηθικότητα ειμαστε δυστυχώς φουλ ! Αλλά οι νόμοι τους πάντα φροντίζουν τους ανηθικους 3 λεπτά πριν, ikucic είπε Δεν το ξέρω το python script μπορείτε να μου πείτε. Είναι παράνομο?? Δεύτερον έστω ότι είναι παράνομο μπορεί το υπουργείο να εντοπίσει αν κάποιος το χρησιμοποίησε. Αν όχι πως θα το κρινει. Με τις ταχύτητες Προφανώς δε λέω αυτό. Ρωτώ εδώ και 10 λεπτά που είναι το παράνομο βάσει νομοθεσίας και δεν μου απαντάει κανείς. Γιατί για να ακυρωθεί κάτι πρέπει να είναι παράνομο (με βάση τους νόμους τους) και όχι απλά ανήθικο. Από ανηθικότητα ειμαστε δυστυχώς φουλ ! Αλλά οι νόμοι τους πάντα φροντίζουν τους ανηθικους Και στο έγραψα και αλλού Ο νόμος τους δεν λέει πήγαινε σε σύμβουλο έργου για να σου περάσει την αίτηση Σου λέει κάνε την μόνο σου ! Ακόμη και αν είσαι 80 χρονών με αρχή ανιας σαν τη μάνα μου που της έκανα εγώ την αίτηση και δεν μπήκε για 3 λεπτά Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από ikucic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Makkkk είπε Για αρχή, βασικό είναι να χρησιμοποιείται ως πρώτη κατοικία την τελευταία 3ετια, με έτος αναφοράς το 2019, (για το επόμενο εξοικονομώ λογικά του 2020) Αυτό γιατί; Στον οδηγό λέει πως αν κατά το έτος αναφοράς δεν υπήρχε εμπράγματο δικαίωμα επικαρπίας ή πλήρους κυριότητας του ακινήτου και έχει αποκτηθεί πρόσφατα, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνον ο πλήρης κύριος ή ο επικαρπωτής. Όχι δηλαδή ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν. Κατάλαβα κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Το σκριπτ απο μονο του δεν ειναι παρανομο.Το υπουργειο κανει τον κουφο και μάλιστα σε μια ανακοίνωση που διαβασα καπου εδωσε βαση στο γεγονός οτι η πλατφόρμα δεν μπορει να χακαριστει και οτι αν καποιος μπει παρανομα χωρις τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη συνεχεια με τις διασταυρώσεις που θα γινουν θα πεταχτει ετσι και αλλιως εξω.Το αυτονοητο δηλαδη .Με το θεμα της αυτόματης συμπληρωσης ουτε νοιάστηκε ουτε πηρε θεση σαν να μην υπήρξε ενα πραγμα. Γιατι προφανώς αν το αναγνώριζε θα τιναζόταν όλως ο διαγωνισμός στον αερα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 αυτα ειναι σαχλαμαρες ... να κοψουμε και τον αλλο που μπηκε στο demo και ειχε ολα τα πεδια στο autocomplete... το προβλημα ειναι αν υπαρχει προγραμμα που επικοινωνει με τη βαση παρακαμπτωντας τον browser και περναει 50 αιτησεις μαζι. 1 αιτηση ανα ΥΗ με η χωρις σκριπτ δεν ειναι προβλημα, το ιδιο μπορεις να επιτυχεις και με autocomplete. Το script δε κοβεται, οπως δε κοβεται το autocomplete, το copy paste, ο γρηγορος vs τον αργο πληκτρολογητη κοκ. Αλλα λογικα θα σας βαλουν ενα αντιμποτ, και μετα θα γκρινιαζετε οτι του ενα του μπηκε βρες τα φαναρια και του αλλου απλα τικ χιαρ του κοντινιου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα