fredd0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 αν δεν εχεις ενταχτει στο προγραμμα το πεα (και η λιστα παρεμβασεων) αλλαζουν ... υπαρχει δυνατοτητα τροποποιησης στο building cert, απλα πρεπει να γινει απο τον ιδιο μηχανικο,που το εξεδωσε, δε μπορεις να παρεις αλλον να το αλλαξει 1
lak10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, oyk152 είπε Ειναι θεμα γιατι δεσμευεις ποσο. Ενα κομα ειναι απο 1000 σε 10.000 η το αναποδο εχουν ελενξει την αιτηση απο περυσι τον Απριλιο επιπλεον σου εφκρινει συγκεκριμενο ποσο οτι και να δηλωσεις
meletis_m Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αυτο χρεωνεται εξτρα? Εμένα τήν ακριβώς ίδια διαδικασία την έκανε σε δικαιούχους του β κυκλου εξοικονομω που δεν είχαν ενταχθεί . Δέν τους χρέωσε επιπλέον ,αλλα για το μηχανικό έχει δουλειά , γιατί χρειάζεται ξανά να υπολογίσει . 3
ikucic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αυτο χρεωνεται εξτρα? αν θέλει μπορεί να σου ζητήσει. παροχή υπηρεσιών θα κάνει. ανάλογα τη σχέση που έχετε.
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, lak10 είπε εχουν ελενξει την αιτηση απο περυσι τον Απριλιο επιπλεον σου εφκρινει συγκεκριμενο ποσο οτι και να δηλωσεις Δεν κατάλαβα τι λάθος έκανες τελικά το οποίο δεν ένοιαξε κανέναν τόσο καιρό και φοβάσαι μήπως τους νοιάζει τώρα;;
lak10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε Δεν κατάλαβα τι λάθος έκανες τελικά το οποίο δεν ένοιαξε κανέναν τόσο καιρό και φοβάσαι μήπως τους νοιάζει τώρα;; καποιο κομα στα ποσα στον πινακα παρεμβασεων
aleo13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 ρε παιδια τι απατη ειναι αυτη ανοιξε για μια ωρα και τελος τα λεφτα για αττικη?? γιατι ολες οι αιτησεις περασανε και τελιωσαν τα λεφτα?
fredd0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, aleo13 είπε ρε παιδια τι απατη ειναι αυτη ανοιξε για μια ωρα και τελος τα λεφτα για αττικη?? γιατι ολες οι αιτησεις περασανε και τελιωσαν τα λεφτα? τι σου φαινεται παραξενο? το οτι τα λεφτα δεν ειναι ατελειωτα, η οτι αφου το κρατος κανει "δωρο" *μεχρι* 42,500 ευρω για αναβαθμιση κτιριων ο κοσμος πλακωσε να κανει αιτηση να προλαβει
Subzerog7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, aleo13 είπε ρε παιδια τι απατη ειναι αυτη ανοιξε για μια ωρα και τελος τα λεφτα για αττικη?? γιατι ολες οι αιτησεις περασανε και τελιωσαν τα λεφτα? Και που άντεξε 50 λεπτά είναι θαύμα. Εμένα με έβαλε ο ΠΜ να κάνω training σε 10' να έχω τελειώσει μετά από αυτό που έγινε στην Ήπειρο. Εν ολίγοις.... Καραγκιοζιλίκι. Άστο ανοιχτό για πάντα με κριτήρια. Προτεραιότητα χαμηλόμισθοι με ενεργειακή κατηγορία Ζ μετά Η κλπ. όχι αυτός που βγάζει 50.000 τον χρόνο και δεν δηλώνει τπτ να θέλει 75% επιδότηση και να μην αφήσει τον γέρο ή την γριά με ένα αλουμίνιο της προκοπής ή μια μόνωση ταράτσας από πάνω τους. Τι να πω..... Πραγματικά. Εγώ μπήκα αλλά το πρόγραμμα και η όλη διαδικασία είναι τέρμα ηλίθια. 5 1
aleo13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε τι σου φαινεται παραξενο? το οτι τα λεφτα δεν ειναι ατελειωτα, η οτι αφου το κρατος κανει "δωρο" *μεχρι* 42,500 ευρω για αναβαθμιση κτιριων ο κοσμος πλακωσε να κανει αιτηση να προλαβει μου φαινεται παραξενο πως ξερουν οτι θα περασουν ολες οι αιτησεις και κλεισανε το συστημα!! αν πχ 10.000 αιτησεις ηταν το ταβανι και εγιναν, αν καποιες δεν περασουν θα ξανανοιξουν το συστημα? αυτο δεν καταλαβαινω
fredd0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, aleo13 είπε μου φαινεται παραξενο πως ξερουν οτι θα περασουν ολες οι αιτησεις και κλεισανε το συστημα!! αν πχ 10.000 αιτησεις ηταν το ταβανι και εγιναν, αν καποιες δεν περασουν θα ξανανοιξουν το συστημα? αυτο δεν καταλαβαινω το συστημα κλεινει οταν τελειωσουν τα λεφτα.Μολις περαστει η αιτηση που δεσμευει το τελευταιο ευρω, κλεινει. Αν εσυ πατησεις υποβολη 1 δευτερολεπτο μετα, σου λεει σορρυ τρελλο αγορι αλλα τα λεφτα τελειωσαν. Δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη ... 3
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε Προτεραιότητα χαμηλόμισθοι με ενεργειακή κατηγορία Ζ μετά Η κλπ. όχι αυτός που βγάζει 50.000 τον χρόνο και δεν δηλώνει τπτ να θέλει 75% επιδότηση και να μην αφήσει τον γέρο ή την γριά Το πραγματικό ερώτημα είναι: γιατί γίνεται έτσι; Η κοινη λογικη λέει... Γιατί είναι ανίκανοι. Σίγουρα όμως σε πολλες περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια όταν συμφέρει είτε τους ίδιους είτε τους πλουσίους. Τώρα αν ισχύει και σε αυτή την περίπτωση δεν το γνωρίζω γιατί σε κάποιες περιπτώσεις όντως είναι απλά ανίκανοι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Sanjuro 2
fredd0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Το εξοικονομω δεν ειναι εργαλειο κοινωνικης πολιτικης, κι ουτε μπορει ολα να ειναι εργαλεια κοινωνικης πολιτικης. Το εξοικονομω ειναι ενα μεσο αναβαθμισης της κακιστης ενεργειακα ποιοτητας των κτιριων στην Ελλαδα. 1
oyk152 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καθε αιτηση που περναει, δεσμευει το ποσο για το οποιο εγκριθηκε απο τον προυπολογισμο. Μπακαλιστικα να στο εξηγησω Πες οτι προυπολογισμος ειναι 10 ευρω. Εχεις 4 αιτουντες με 3 ευρω αιτηση ο καθενας. Το συστημα ανοιγει 10 00, περναει ο πρωτος 10 10 δεσμευει 3 ευρω μενουν 7 για τον επομενο. Περναει ο δευτερος 10 15 δεσμευει αλλα 3 και μενουν 4 στο συστημα. Περναε ο τριτος 10 20 και μενει στο συστημα 1 ευρο. Ο τεταρτος μενει εξω και περνει απο τα 3 ενα μακρυτερο.... Αμα το πηγαινανε με κριτηρια και η γιαγια που το δικαιουταν και δε το επερνε γιατι τις ελειπε ενα καρο χαρτια μεχρι να τα μαζεψει αντε για και αντε βρες ακρη με ποιο τροπο να να μοιρασεις. Το συστημα ευνοει 1τον τον τομεα της οικοδομης με αφθονα κεφαλαια να ρεουν ΑΜΕΣΑ στην αγορα και κατα 2 ρον τα κτηρια. Αντε δεσμευσε εσυ κεφαλαιο που πρεπει να ολοκληρωσει σε 12 μηνες για να ξαναανοιξεις πακετο. Θα επερνε 2-3 χρονια αμα το πηγενε με σειρα δικαιουχων, Τωρα επεσαν 800 εκ και σε μια εβδομαδα κατανεμονται αξιοποιουνται και του χρονου παλι. Ειπαμε βαση η ΟΙΚΟΔΟΜΗ Και ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι haker καποιος. Σωστη προετοιμασια. Εγω εκανα πρωτη φορα αιτηση με 10 παρεμβασεις και 4 συνδικαιουχους σε 15 λπτ. Προετοιμασια θελει Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από oyk152
chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανοίγω το πρόγραμμα και δεν το κλείνω Κάνουν οι πολίτες της αιτήσεις Τις εξετάζω Προωθώ βάσει ενεργειακής κλάσης τα κτίσματα με τις μεγαλύτερες ανάγκες προς εκσυγχρονισμο. Θεσπίζω οικονομικά, οικογενειακά κριτήρια. Μολις συμπληρωθούν τα σπίτια ειδοποιώ δικαιούχους και μη Τέλος Το σπίτι μου με αλουμίνια νέα, θερμοπροσωψη, μόνωση ταράτσας έγινε νέο. Οι εργασίες συνεχίζονται γιατί ο καιρός δεν μας κάνει τα χατήρια, υπάρχουν κ μικρά λάθη τα οποία θα διορθωθούν στη συνέχεια...Η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχω καταγραψει σπίτι είναι 22 βαθμους. Κυκλοφορώ ακόμα με κοντομάνικο. Υγρασία χωρίς θέρμανση στο 50%. Αναρωτιέμαι αν ανάψω που θα πάει.... Πλέον θα κάνω κ ξεχωριστή παροχή πετρελαίου για το boiler. Εννοώ να ζεσταίνει νερό ο λέβητας χωρίς να ανάβουν τα σώματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχα ζεστό νερό λόγω καλοριφέρ, φέτος που δεν ανάβω χρησιμοποιώ θερμοσίφωνα. Ήλιο έχω να δω μέρες οπότε ο ηλιακός δεν..... Έμεινα στο πετρέλαιο γιατί ο καυστήρας και γενικότερα όλη η εγκατάσταση, σώματα, ηλιακός τριπλής κλπ μπήκαν το 17. Παρεμβάσεις :αλουμίνια, θερμοπροσωψη, μόνωση ταράτσας και τέντες. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από chill 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα