vasilk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, ThReSh είπε Χάθηκαν ή μπήκε αρκετός κόσμος και τέλειωσαν? 6 λεπτά πριν, cambo99 είπε Δεν έγινε ποτέ το πρόγραμμα! Απλά μείναμε με τις αιτήσεις. Το πρόγραμμα φυσικά και έγινε. Το πρόβλημα ήταν πως οι (παντελώς άχρηστοι και ανεύθυνοι) υπεύθυνοι έκαναν εγκρίσεις πάνω από τον προυπολογισμό του προγράμματος. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν επεμβάσεις από εγκεκριμένες αιτήσεις αλλά να μην υπάρχουν χρήματα για να μπορούν να δώσουν. Άνθρωποι δηλαδή που έκαναν αίτηση, τους εγκρίθηκε και έκαναν τις επεμβάσεις τελικά αναγκάστηκαν να τα πληρώσουν 100% από την τσέπη τους. Όχι όλοι φυσικά. Οι πρώτες αιτήσεις πληρώθηκαν κανονικά. Το πρόβλημα το είχαν αυτοί που τους εγκρίθηκε η αίτηση προς το τέλος του προγράμματος. 4 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Σου εβγαζε το μηνυμα για λαθος ημερομηνια αλλα καποια στιγμη δεν στο εβγαλε και προχωρησε παρακατω; Το μήνυμα αυτό το έβγαλε κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης του mail. Μου έβγαλε αυτό το εντελώς κουφό μήνυμα και με πέταξε έξω. Μετά από πολλές άλλες προσπάθειες κατάφερα να προχωρήσω πιο κάτω χωρίς να μου ζητήσει ξανά επιβεβαίωση του mail. Και όταν πας στις αιτήσεις και πατήσεις "Νέα Αίτηση" μου είχε περασμένο το mail μου, που σημαίνει ότι είχε γίνει η επιβεβαίωση (παρά το κουφό μήνυμα).
1111111 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Σου εβγαζε το μηνυμα για λαθος ημερομηνια αλλα καποια στιγμη δεν στο εβγαλε και προχωρησε παρακατω; Όχι δεν προχώρησε παρακάτω. Αλλά εγώ προσωπικά (1111111) μπήκα ξανά από τη σελίδα του Υπουργείου, έκανα εξουσιοδότηση και τα σχετικά και με πήγε στην νέα αίτηση. Είναι σαν να έχει δεχτεί την επιβεβαίωση, αλλά να μη μας ενημερώνει γι΄αυτό.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 προσωπικά έφτασα μέχρι εκεί που συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, αφού δηλαδή πατήσεις νέα αίτηση. Αυτό έγινε στις 08.30. Μόλις πάτησα να πάω στο επόμενο, λογικά τα στοιχεία του ακινήτου, με πέταξε και από τότε δεν μπόρεσα να ξαναφτάσω στη "Νέα Αίτηση". Πάντως τι να πει κανείς.. αίνεται φορερή προχειροδουλειά. Τα url είναι ότι να ναι.. Πχ όταν πατάμε είσοδος, εμφανίζεται "eidodos", το exoikonomisi, το γράφουν exoikonomese, και το κορυφαίο, σου λέει πάτα επόμενο, αλλά γράφει συνέχεια χαχαχαχα
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 42 minutes ago, vasilk said: Το πρόγραμμα φυσικά και έγινε. Το πρόβλημα ήταν πως οι (παντελώς άχρηστοι και ανεύθυνοι) υπεύθυνοι έκαναν εγκρίσεις πάνω από τον προυπολογισμό του προγράμματος. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν επεμβάσεις από εγκεκριμένες αιτήσεις αλλά να μην υπάρχουν χρήματα για να μπορούν να δώσουν. Άνθρωποι δηλαδή που έκαναν αίτηση, τους εγκρίθηκε και έκαναν τις επεμβάσεις τελικά αναγκάστηκαν να τα πληρώσουν 100% από την τσέπη τους. Όχι όλοι φυσικά. Οι πρώτες αιτήσεις πληρώθηκαν κανονικά. Το πρόβλημα το είχαν αυτοί που τους εγκρίθηκε η αίτηση προς το τέλος του προγράμματος. Το μήνυμα αυτό το έβγαλε κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης του mail. Μου έβγαλε αυτό το εντελώς κουφό μήνυμα και με πέταξε έξω. Μετά από πολλές άλλες προσπάθειες κατάφερα να προχωρήσω πιο κάτω χωρίς να μου ζητήσει ξανά επιβεβαίωση του mail. Και όταν πας στις αιτήσεις και πατήσεις "Νέα Αίτηση" μου είχε περασμένο το mail μου, που σημαίνει ότι είχε γίνει η επιβεβαίωση (παρά το κουφό μήνυμα). Και δεν έπρεπε τώρα που θα γίνει το πρόγραμμα πάλι, όσοι έχουν έγκριση, να είναι μέσα χωρίς να ξανακάνουν αιτήσεις; Προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι ξανά. Καλή τύχη σε όσους κάνουν αίτηση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cambo99 said: Δεν έγινε ποτέ το πρόγραμμα! Απλά μείναμε με τις αιτήσεις. Κι από αυτό κατάλαβες ότι χάθηκαν τα χρήματα? Την περίπτωση να τελείωσαν από άλλες αιτήσεις πριν την δικιά σου δεν την σκέφτεσαι? Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός ότι ελάχιστοι τους έχουν εμπιστοσύνη. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από ThReSh
vasilk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, cambo99 είπε Και δεν έπρεπε τώρα που θα γίνει το πρόγραμμα πάλι, όσοι έχουν έγκριση, να είναι μέσα χωρίς να ξανακάνουν αιτήσεις; Προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι ξανά. Καλή τύχη σε όσους κάνουν αίτηση! Και καλά κάνεις που δεν τους έχεις καμία εμπιστοσύνη. Ούτε και εγώ τους έχω. Μας το έχουν αποδείξει άπειρες φορές ότι είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης. Όχι, δεν θα μπορούσαν να "είναι μέσα" αυτόματα. Αυτό τώρα είναι ένα καινούριο πρόγραμμα με διαφορετικά στοιχεία, διαφορετική λογική, διαφορετικές απαιτήσεις, διαφορετικούς στόχους, διαφορετικό ΚΕΝΑΚ και διαφορετική χρηματοδότηση. Στοιχεία και στόχοι που ίσχυαν όταν έκανες την τότε αίτηση δεν ισχύουν τώρα. Και πέρα από αυτά, το πρόγραμμα είναι συνχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ για τον τρέχων προυπολογισμό. Δεν θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει δράσεις από προηγούμενο προυπολογισμό.
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, ThReSh said: Κι από αυτό κατάλαβες ότι χάθηκαν τα χρήματα? Την περίπτωση να τελείωσαν από άλλες αιτήσεις πριν την δικιά σου δεν την σκέφτεσαι? Είχε γίνει έγκριση κανονικά της αίτησης και έγκριση από τράπεζα για το δάνειο. Όταν έχω δώσει χρήματα για το τίποτα δεν είναι χάσιμο; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 minute ago, cambo99 said: Είχε γίνει έγκριση κανονικά της αίτησης και έγκριση από τράπεζα για το δάνειο. Όταν έχω δώσει χρήματα για το τίποτα δεν είναι χάσιμο; Τώρα κατάλαβα ότι εννοούσες δικά σου χρήματα κι όχι ότι χάθηκαν τα χρήματα του προγράμματος, my bad.
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, 1111111 είπε Όχι δεν προχώρησε παρακάτω. Αλλά εγώ προσωπικά (1111111) μπήκα ξανά από τη σελίδα του Υπουργείου, έκανα εξουσιοδότηση και τα σχετικά και με πήγε στην νέα αίτηση. Είναι σαν να έχει δεχτεί την επιβεβαίωση, αλλά να μη μας ενημερώνει γι΄αυτό. Στην αιτηση μεσα, οταν βγαζει loading, να υποθεσω μενει εκει για παντα ε;
1111111 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Shadowjump είπε Στην αιτηση μεσα, οταν βγαζει loading, να υποθεσω μενει εκει για παντα ε; Δεν κινείται τίποτα, πχ στην οικογενειακή κατάσταση κάνει loading και απλά κλείνεις τη σελίδα...και την ανοίγεις πάλι, και πάλι από την αρχή. Μέχρι και το βράδυ φαίνεται θα πάει έτσι. 1
Kanenan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τα κατάφερε κανείς από εσάς να κάνει έστω προσωρινή αποθήκευση της αίτησης??? Αρχίζω να βλέπω κύκλους με τα συνεχή loading!!!#@##$#$%$#% 1
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 http://greenagenda.gr/παρέμβαση-τεε-προς-υπεν-11-προτάσεις-γι/ Αξιώθηκε ο Στασινός να μιλήσει, μπράβο μπράβο. Αγωνία και αυτός μαζί με τους χιλιάδες μηχανικούς (νοτ)
vasilk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Το θέμα κλείνει προς το παρόν με τον κλασικό (και ανεύθυνο) ελληνικό τρόπο. - Ο υπουργός "θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη" από τους πολίτες για την δυσάρεστη εμπειρία. - Βγήκε και μια αόριστη ανακοίνωση που με λίγα λόγια λέει πως δεν υπήρχε καμία ευθύνη από μέρους των υπευθύνων. - Φυσικά οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το τεράστιο φιάσκο είναι οι ίδιοι οι πολίτες που έσπευσαν (όπως αναμενόταν) να προλάβουν να κάνουν την αίτηση. - Υπάρχουν και κάποιοι (πέρα για πέρα αβάσιμοι) αφορισμοί ότι το σύστημα ίσως δέχτηκε επίθεση από χάκερς (για να έχουν κάτι να λένε στις ειδήσεις στην ΕΡΤ πέρα από την παραπληροφόρηση). - Δόθηκε και άλλη μια (τέταρτη) παράταση και νέες ημερομηνίες χωρίς όμως να μας έχουν πει τι πήγες στραβά στις προηγούμενες και τι θα διορθώσουν στην επόμενη. - Προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον κόσμο με κλασικά ψέματα πως "όλοι θα πάρετε" και "αν δεν φτάσουν, θα βρεθούν και άλλα λεφτά". Λεφτά όμως που δεν βρέθηκαν για να καλύψουν το 100% του προηγούμενου προγράμματος. Η επόμενη παράσταση από το θέατρο του παράλογο θα παιχτεί την επόμενη Δευτέρα (αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε). Θα έχουν ακόμα μια (τέταρτη) ευκαιρία να μας αποδείξουν ποσό άχρηστοι είναι να καταφέρουν να στήσουν ένα σύστημα να δεχτεί αιτήσεις. 1
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1.500.000 προσπαθειες εισοδου ακουγεται μεγαλο αρχικα αλλα στην ουσια δεν ειναι τπτ. Προσωπικα υπολογιζω οτι θα εκανα πανω απο 200 (login, refresh). Ας πουμε 100 μεσο ορο, βγαινει 15.000 ατομα να προσπαθουν να μπουν. Δεν ειναι κατι εξωφρενικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα