Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσημες ημερομηνίες για δηλώσεις για το εξοικονομώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Κρήτης, Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου 30.11.2020 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 02.12.2020 Δυτικής Μακεδονίας 04.12.2020 Κεντρικής Μακεδονίας 07.12.2020 Θεσσαλίας 09.12.2020 Ηπείρου, Ιονίων Νήσων 11.12.2020 Αττικής 14.12.2020 Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου 16.12.2020 Δυτικής Ελλάδας 18.12.2020 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου έχει συνημμένα 3 αρχεία για το πρόγραμμα, αλλά δεν δουλεύουν τα links. Αν τα βρει κάποιος και τα παραθέσει, θα ήμουν υπόχρεος Edit: άκυρο, βρήκα τη προδημοσιευση prodimosieysi_odigoy_exoikonomo-aytonomo.pdf Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Demis 1
kostikasre Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 7:15 ΜΜ, Sanjuro είπε Τι πηγές έχεις;; Βέβαια εν μέσω ανόδου της πανδημίας κλπ περίεργο δεν θα είναι. Γιατί μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τα παρακάτω... Ε, τώρα μάθατε και τα παραπέρα 4 μέρες πριν...καλή τύχη!😏
sphinxgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Να το σωστό λινκ του νέου οδηγου https://energypress.gr/sites/default/files/media/prodimosieysi_odigoy_exoikonomo-aytonomo.pdf ¨Εχει κανείς ιδέα, αν κάποιος έχει ενταχθεί στο Εξοικονομώ ΙΙ , μπορεί να ενταχθεί ξανά εφόσον έχει αλλάξει κύρια κατοικία και κατοικεί αλλου πλεον? 2 1
GREGORYMO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στην πολυκατοικία έχουμε ασανσέρ προ του 1999 που θέλει το πρόγραμμα αλλά είναι ΑΡΚΕΤΟ για να ενταχθεί στο πρόγραμμα ?? ΣΙΓΟΥΡΑ, η ερώτηση είναι αόριστη και πρέπει να απευθυνθω σε ειδικό αλλά θέλω μια γνώμη και στο forum.
unforgiven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μια διευκρίνηση: Μένω σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Ο ιδιοκτήτης μένει στη Ρόδο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιδότηση για το διαμέρισμα στο οποίο μένω; Πέρασε φέτος φυσικό αέριο και, δυστυχώς, ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να βάλει καυστήρα στο μπαλκόνι, γιατί δεν έχει, λέει, την οικονομική δυνατότητα.
sphinxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, unforgiven είπε Μια διευκρίνηση: Μένω σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Ο ιδιοκτήτης μένει στη Ρόδο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιδότηση για το διαμέρισμα στο οποίο μένω; Πέρασε φέτος φυσικό αέριο και, δυστυχώς, ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να βάλει καυστήρα στο μπαλκόνι, γιατί δεν έχει, λέει, την οικονομική δυνατότητα. Αν το έχεις ως πρώτη κατοικία εσύ , ναι γίνεται. Βάσει των οικονομικών στοιχείων του ιδιοκτήτη και όχι των δικών σου όμως. Την αίτηση και τη διαδικασία την κάνει ο ιδιοκτήτης με δικά του στοιχεία. *ναι δεν αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά σε διαμέρισμα που δεν μένει και απλά νοικιάζει σε κάποιον , γιατι δεν θα κάνει ποτέ απόσβεση. Μέσω του εξοικονομώ και για υψηλές επιδότησεις μόνο, υπο προϋποθέσεις αξίζει. Το ότι "θα του μεινει" ως δικαιολογια δεν ευσταθεί γιατι το διαμέρισμα ειναι για ενοικίαση και όχι για ιδιοκατοίκηση και οι αναβαθμίσεις δεν αυξάνουν αναλόγως το ενοίκιο Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από sphinxgr 1
vagos789 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δωστε προσοχη στο εξης....πρεπει να ειστε ενεργειακη κατηγορια Γ (ή χαμηλοτερα) και να πατε στην Α αλλιως δεν ειστε επιλεξιμοι Μην κουραζεστε τσαμπα.
eidikos33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 αν εχω κανει δωρεαν παραχωρηση το σπιτι στο παιδι μου μπορω να ενταχθω στο προγραμμα? γιατι εγω δηλωνω αλλου φιλοξενουμενος και στον γιο μου εχω κανει δωρεαν παραχωρηση το ακινητο
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δωστε προσοχη στο εξης....πρεπει να ειστε ενεργειακη κατηγορια Γ (ή χαμηλοτερα) και να πατε στην Α αλλιως δεν ειστε επιλεξιμοι Μην κουραζεστε τσαμπα. Bασικά για 3 πάνω λέει, άρα π.χ. από Ε πρέπει να πας Β
vagos789 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δεν θελω να φανταστω πως ειναι ενα σπιτι με Ε 🤪
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν θελω να φανταστω πως ειναι ενα σπιτι με Ε 🤪 Όπως πολλά από τα σπίτια που έχουν φτιαχτεί πριν το 2012 Ένα διαμέρισμα χωρίς ηλιακό, με απλά 3άρα μόνωση μόνο στους τοίχους (και όχι στα μπετά), εσύ σε τι κατηγορία νομίζεις ότι είναι ;
sphinxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, eidikos33 είπε αν εχω κανει δωρεαν παραχωρηση το σπιτι στο παιδι μου μπορω να ενταχθω στο προγραμμα? γιατι εγω δηλωνω αλλου φιλοξενουμενος και στον γιο μου εχω κανει δωρεαν παραχωρηση το ακινητο Το έχει δηλώσει ως κύρια κατοικία? 24 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν θελω να φανταστω πως ειναι ενα σπιτι με Ε 🤪 Δεν είναι τόσο χάλια όσο φαντάζεσαι 😛 Το δικό μου ήταν Ε και το πήγα Β. Ήταν κλασική πολυκατοικία δεκαετίας 80, χωρίς ηλιακό και με αλουμίνια τα κλασικά τα μονά τα γαλβανιζέ (ασημί). Με αλουμίνια, ηλιακό και 2 κλιματιστικά, πήγε Β. 1
vagos789 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όπως πολλά από τα σπίτια που έχουν φτιαχτεί πριν το 2012 Ένα διαμέρισμα χωρίς ηλιακό, με απλά 3άρα μόνωση μόνο στους τοίχους (και όχι στα μπετά), εσύ σε τι κατηγορία νομίζεις ότι είναι ; Δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι κατηγορια Ε δεν μιλαμε απλως για πριν το 2012 αλλα για πριν το 1990 Anyway, ειναι καπως περιπλοκο το θεμα οπως το εχουν στησει, θα χρειαστει μια σειρα παρεμβασεων για να αλλαξει κανεις πολλες κατηγοριες και πιθανολογω οτι πολλοι δεν θα τις κανουν τελικα ακομα και αν ενταχθουν
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι κατηγορια Ε δεν μιλαμε απλως για πριν το 2012 αλλα για πριν το 1990 Eπειδή δεν είσαι ειδικός, καλό είναι να μην εκφέρεις απόψεις Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα