jakegate7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ποτε δουλεψε κατι στην ωρα του? Κλασσικά το ΤΕΕ περα βρεχει, ουτε μια ανακοινωση για την ταλαιπωρια των μηχανικων. 1
meletis_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, jakegate7 είπε Ποτε δουλεψε κατι στην ωρα του? Κλασσικά το ΤΕΕ περα βρεχει, ουτε μια ανακοινωση για την ταλαιπωρια των μηχανικων. Τα ίδια έκανε και με τους Ν.Αυθαιρέτων, και σε παίρνουν τηλέφωνο οι πελάτες και νομίζουν οτι τους δουλεύεις. Δυστυχώς η παραπληροφόρηση στα ΜΜΕ ζεί και βασιλεύει
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντι να διαβαζει τον κωδικο επιβεβαιωσης, διαβαζει οτι να ναι και σου πεταει αυτο το μηνυμα! Εχει προχωρησει κανεις παρακατω; Επαλήθευση διεύθυνσης email Παρακαλώ δώστε τον κωδικό επιβεβαίωσής σας. Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Shadowjump
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Υπάρχει κάπου το link για να κάνουμε αίτηση ή δεν άνοιξε ακόμη; Μόνο οδηγίες έβρισκα ως χθες το βράδυ!
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 https://exoikonomisi.ypen.gr/eidodos-sto-systema Αλλα κανεις δεν εχει καταφερει να μπει λογω του προβληματος που ανεφερα παραπανω.
gaspazet Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Εγώ δεν έχω καταφέρει να περάσω το: Server-unavailable! Κλασσικά πράματα.....
Souls33k Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Shadowjump είπε Αντι να διαβαζει τον κωδικο επιβεβαιωσης, διαβαζει οτι να ναι και σου πεταει αυτο το μηνυμα! Εχει προχωρησει κανεις παρακατω; Επαλήθευση διεύθυνσης email Παρακαλώ δώστε τον κωδικό επιβεβαίωσής σας. Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης. Τα ίδια κι εδώ. Μιλάμε για μεγάλο ρεζιλίκι, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να το δουν και να το διορθώσουν άμεσα...
gaspazet Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δεν σας βγαζει 502 Bad Gateway κ Server-unavailable! ; Τις περισσότερες φορές αυτό βγάζει, μια φορά έφτασα στο να βάλω email για επιβεβαίωση και με έκοψε πάλι.
1111111 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ισχύει το Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης., πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία Gnomon SA και κάνει την πάπια. Μάλλον αυτή θα φταίει. Δεν προχωράει πιο κάτω
vasilk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, 1111111 είπε Ισχύει το Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης., πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία Gnomon SA και κάνει την πάπια. Μάλλον αυτή θα φταίει. Δεν προχωράει πιο κάτω Είναι κολλήματα του συστήματος. Και εμένα μου το έβγαλε και φυσικά με πέταξε έξω αλλά κάποιο στιγμή με έβαλε μέσα και είχε γίνει επιβεβαίωση του mail. Μετά από 3+ ώρες που προσπαθώ κατάφερα να φτάσω 2 φορές να πατήσω "Νέα Αίτηση". Μία κατά 10:00 και μία κατά 11:00. Φυσικά εκεί τελειώνει η τύχη και ξεκινάς από το μηδέν ξανά. Από την πλευρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους (παντελώς άχρηστους και ανεύθυνους) υπεύθυνους που κατάφεραν να για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν, να ταλαιπωρήσουν και να θυμώσουν τους ανθρώπους και να χαθούν πολλές χιλιάδες εργατοώρες επί τρεις μέρες μπροστά σε μια οθόνη. Μπράβο τους. 1
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πάντως να γνωρίζετε την προηγούμενη φορά με τις αιτήσεις απλά χάθηκαν χρήματα και το πρόγραμμα δεν έγινε ποτέ! Τώρα δεν ξέρω γιατί να τους εμπιστευτώ πάλι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Χάθηκαν ή μπήκε αρκετός κόσμος και τέλειωσαν?
1111111 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ που με καθησύχασες (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ), τουλάχιστον θα περάσουμε στο επόμενο βήμα κάποια στιγμή. Είσαι η μόνη που μου έδωσες απάντηση. Από το Υπουργείο μέχρι την εταιρεία δήλωναν άγνοια. Δυστυχώς αυτό (χαμένες εργατοώρες, νεύρα, κτλ.)μόνο εμείς που ασχολούμαστε το νιώθουμε. Οι μεν πελάτες ενδεχομένως και να δυσπιστούν..Οι δε του Υπουργείου και λοιποί (για αυτό και δεν παίρνω ακόμη πίσω το χαρακτηρισμό για την εταιρεία) απλά δεν ασχολούνται ή λοιδορούνε.
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, ThReSh said: Χάθηκαν ή μπήκε αρκετός κόσμος και τέλειωσαν? Δεν έγινε ποτέ το πρόγραμμα! Απλά μείναμε με τις αιτήσεις.
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, vasilk είπε Είναι κολλήματα του συστήματος. Και εμένα μου το έβγαλε και φυσικά με πέταξε έξω αλλά κάποιο στιγμή με έβαλε μέσα και είχε γίνει επιβεβαίωση του mail. Μετά από 3+ ώρες που προσπαθώ κατάφερα να φτάσω 2 φορές να πατήσω "Νέα Αίτηση". Μία κατά 10:00 και μία κατά 11:00. Φυσικά εκεί τελειώνει η τύχη και ξεκινάς από το μηδέν ξανά. Σου εβγαζε το μηνυμα για λαθος ημερομηνια αλλα καποια στιγμη δεν στο εβγαλε και προχωρησε παρακατω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα