ntafylos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, έχω χάσει τις φωτογραφίες που είχα βγάλει και δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει κάποια εναλλακτική?
alefther Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, ntafylos είπε Καλημέρα, έχω χάσει τις φωτογραφίες που είχα βγάλει και δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει κάποια εναλλακτική? τι εναλλακτικη θα μπορουσε να υπαρχει? να ζωγραφισεις την προηγουμενη κατασταση? (φανταζομαι εχεις χασει τις αρχικες φωτο) ... μιλα με το μηχανικο σου, αλλα υπαρχει ισχυρη πιθανοτητα να φας ακυρο
bill999r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, ntafylos είπε Καλημέρα, έχω χάσει τις φωτογραφίες που είχα βγάλει και δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Φωτοσοπ φίλε. Μόνο αυτό, και δεν κάνω πλάκα. 3
_^ThEo^_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, βγήκε ο καινούριος οδηγος για το εξοικονομώ 2025 στο ΦΕΚ αλλά στο κεφάλαιο 4 δεν έχει ανώτατα όρια δαπανών ανά κατηγορία όπως έιχε στο εξοικονομω 2021 και 2023 που κοίταξα. Δλδ για θερμομόνωση στα προηγουμενα έλεγε ότι πχ για θερμοπρόσοψη σου δικαιολογώ 50 ευρώ ανα τετραγωνικό αν βάλεις με αυτό το R και 60 αν βάλεις με το άλλο R. Στον οδηγό του 2025 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εχει καταλάβει κάποιος γιατί δεν υπάρχει; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από _^ThEo^_
ALIEN-3- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Είναι κάνεις στο εξοικονομώ 2023 για νέους σε ειδική κατηγορία που να προχωρησε σε ΗΤΚ?
ALIEN-3- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στις 30/12/2024 στις 6:48 ΜΜ, ALIEN-3- είπε Καλησπέρα. Είναι κάνεις στο εξοικονομώ 2023 για νέους σε ειδική κατηγορία που να προχωρησε σε ΗΤΚ? Απαντώ στο δικό μου μήνυμα για όποιον είχε την ίδια απορία. Σήμερα εμένα προχώρησε σε ΗΤΚ!
ffts Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Στις 6/12/2024 στις 9:49 ΜΜ, Ikucic9 είπε Καλημέρα, έχει συνεργαστεί κάποιος με εταιρεία για υλοποίηση του προγράμματος; Ρωτάω γιατί προσπαθώ να σχηματίσω εικόνα σχετικά με πληροφορίες που παίρνω απο γνωστούς και φίλους. Ευχαριστώ! Συμβουλή από παθόντα (που έχασα το πρόγραμμα από εγκατάλειψη συμβουλου) : Μην ξεκινησεις συνεργασία με κανέναν αν δεν σου υπογράψει από την αρχή ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ. Ενα απλό χαρτί δηλαδή που να λέει ΤΙ θα κάνει, ΠΟΤΕ θα το κάνει και ΠΟΣΑ θα πάρει (φροντίζεις να εξασφαλιστείς ότι θα είναι ΚΑΙ σύμβουλος έργου) Άλλοι κοιτανε να αρπάξουν τα ψιλά (ΗΤΚ, Α-ΠΕΑ) και μετά εξαφανίζονται. Άλλοι κοιτάνε να σου κάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ με δικά τους συνεργεία (στην διπλή τιμή). Και όχι ότι είναι απατεώνες, αλλά αν στο μεσοδιάστημα του προγράμματος σου, έχουν ξεκινήσει αυτοί 2-3 ανακαινισεις ιδιωτών ...... σιγά μην βρουν χρόνο για να στέλνουν τιμολόγια, προκαταβολές και 500 διευκρινήσεις/διορθώσεις στο Εξοικονομώ, για 250 ευρω αμοιβή. Και το βασικότερο, η αλλαγή σύμβουλου εργου κατά τη διάρκεια του προγράμματος είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ (παρόλο που θεωρητικά γίνεται). Πρακτικά τον σύμβουλο/εταιρία θα τον δεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην αρχή (ένταξη, ητκ, α-πεα) και μετά από 1 χρόνο πάλι. Είναι μεγάααααλο το διάστημα για να έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του σχετικά με το Εξοικ/μω, ή να έχει ξεκινήσει περισσότερα έργα από αυτά που μπορει να υποστηρίξει. Δυστυχώς λίστα εταιριων/συμβουλων δεν υπάρχει στην πλατφόρμα του ΕΞ. (παρόλο που θα έπρεπε) όυτε σου λένε από την τηλ. εξυπηρέτηση του ΕΞΟΙΚ. Μόνος σου φίλος ο Google και το τηλέφωνο, αλλά πολύ καλύτερα αν έχεις σύσταση από γνωστό/φίλο που ολοκλήρωσε επιτυχώς το ΕΞΟΙΚ. Προσωπικά μπορώ να σου συστήσω μόνο ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ! 2 2
DownUNDERground Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Το «Εξοικονομώ 2025» δεν περιλαμβάνει ολόκληρες πολυκατοικίες όπως παλαιότερα προγράμματα, σωστά;
_^ThEo^_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 4 minutes ago, DownUNDERground said: Το «Εξοικονομώ 2025» δεν περιλαμβάνει ολόκληρες πολυκατοικίες όπως παλαιότερα προγράμματα, σωστά; Του 2021 περιελάμβανε. Του 2023 και τώρα του 2025 δεν περιλαμβάνει. 1
Amaretos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Να υποθεσω οτι δεν μπορει να γινει τιποτα του στυλ εξοικονομω αλλα να το κανεις για εξοχικο? Στο τελος των εργασιων περναει κλιμακιο και τσεκαρει τις εργασιες?
meletis_m Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, Amaretos είπε Να υποθεσω οτι δεν μπορει να γινει τιποτα του στυλ εξοικονομω αλλα να το κανεις για εξοχικο? Στο τελος των εργασιων περναει κλιμακιο και τσεκαρει τις εργασιες? Εάν το έχεις κύρια κατοικία και τηρεί τις προϋποθέσεις που γράφει στο οδηγό μπορείς να ενταχθεί . Και ναι περνάει έλεγχος .
Amaretos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν το έχεις κύρια κατοικία και τηρεί τις προϋποθέσεις που γράφει στο οδηγό μπορείς να ενταχθεί . Και ναι περνάει έλεγχος . Οχι δεν ειναι κυρια κατοικια, οκ ευχαριστω
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μπηκα να συμπληρώσω για συγγενικό μου πρόσωπο αίτηση στο Εξοικονομώ 2025. Στην οικογενειακή κατάσταση δεν έχει επιλογή χήρος. Μόνο άγαμος που αν το επιλέξεις λέει δεν μπορεί να έχει εξαρτώμενο τέκνο. Τί σκατά βάζουμε τότε;
BigBlack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Silverage said: Μπηκα να συμπληρώσω για συγγενικό μου πρόσωπο αίτηση στο Εξοικονομώ 2025. Στην οικογενειακή κατάσταση δεν έχει επιλογή χήρος. Μόνο άγαμος που αν το επιλέξεις λέει δεν μπορεί να έχει εξαρτώμενο τέκνο. Τί σκατά βάζουμε τότε; Μονογονεική 1
meletis_m Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Silverage είπε Μπηκα να συμπληρώσω για συγγενικό μου πρόσωπο αίτηση στο Εξοικονομώ 2025. Στην οικογενειακή κατάσταση δεν έχει επιλογή χήρος. Μόνο άγαμος που αν το επιλέξεις λέει δεν μπορεί να έχει εξαρτώμενο τέκνο. Τί σκατά βάζουμε τότε; Άγαμος και εξαρτώμενα τεκνη 0 . Αυτά τα ζητήματα είναι περισσότερο λογιστικά. Να έχεις δίπλα σου Ε1 &Ε9 θα σου χρειαστουν παρακατω για Αριθμό Παροχής , τ.μ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα