Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10:24 τωρα και πρεπει να εκλεισαν κιολας οι αιτησεις, μπηκα στις 10 για να δω τις φορμες και τωρα που ξανασυνδεθηκα δε βλεπω επιλογη για νεα αιτηση

10:33 βγαζει το παρακατω μηνυμα οταν συνδεεσαι

Δεν έχετε τους ρόλους που απαιτούνται για να προσπελάσετε αυτό το portlet.

Επεξ/σία από JohnnySilverhand
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε

10:24 τωρα και πρεπει να εκλεισαν κιολας οι αιτησεις, μπηκα στις 10 για να δω τις φορμες και τωρα που ξανασυνδεθηκα δε βλεπω επιλογη για νεα αιτηση

10:33 βγαζει το παρακατω μηνυμα οταν συνδεεσαι

Δεν έχετε τους ρόλους που απαιτούνται για να προσπελάσετε αυτό το portlet.

Το ίδιο μήνυμα εμφανίζει και σε μένα εδώ και ώρα. 

Δεν ξέρω αν όντως έκλεισε ή έχει κολλήσει το σύστημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimdt7 είπε

Το ίδιο μήνυμα εμφανίζει και σε μένα εδώ και ώρα. 

Δεν ξέρω αν όντως έκλεισε ή έχει κολλήσει το σύστημα.

Αυτό εμφανίζει και σε εμένα παρόλο που πήρα αριθμό πρωτοκόλλου. Ποιός ξέρει τι από τα 2. Πάντως σε κάποια φάση έβγαλε ένα μήνυμα λάθους - δεν έπαιρνε δηλαδή τα στοιχεία ενώ ήταν σωστά όλα συμπληρωμένα. Αλλά αμέσως διορθώθηκε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10:44 μπορεις να επιλεξεις νεα αιτηση για ανατολικη μακεδονια και θρακη

10:46 δεν υπαρχει η επιλογη πλεον

Επεξ/σία από JohnnySilverhand
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε

10:44 μπορεις να επιλεξεις νεα αιτηση για ανατολικη μακεδονια και θρακη

10:46 δεν υπαρχει η επιλογη πλεον

προφανώς κόλλησε

το έλυσαν 

όμως τα κονδύλια είχαν ήδη εξαντληθεί

με λίγα λόγια

έμεινε ανοιχτό περίπου τον ίδιο χρόνο απλά με διακοπές.

τώρα μπορεί να βγουν να ανοικοινώσουν ότι έμεινε ανοιχτό 45 λεπτά!!!

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε 

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.

Μολις ανεβασε αρθρο το πρωτο θεμα με τιτλο

Εξοικονομώ - Αυτονομώ - Ακίνητα: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη

🤣😜🤪

Δημοσ.
Στις 22/1/2021 στις 8:26 ΜΜ, fredd0 είπε

5 λεπτα ελαχιστος χρονος υποβολης αιτησης

και ψιλοαλλαγες στο hookup με buildingcet και ααδε

αυτες ειναι ο

11 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε

Μολις ανεβασε αρθρο το πρωτο θεμα με τιτλο

Εξοικονομώ - Αυτονομώ - Ακίνητα: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη

🤣😜🤪

Λες να έχει και στην έντυπη έκδοση αύριο? 

Δημοσ.

Ήμουν με ένα φίλο σε τηλεφωνική επικοινωνία μόλις άνοιξε για να τη συμπληρώσουμε. Μπήκαμε ταυτόχρονα 10:00 μόλις άνοιξε και ξεκινήσαμε. Στο δεκάλεπτο πάνω πατάω αποθήκευση σε κάποια σελίδα και έμεινε στο loading... λέμε πάει τελείωσε. Σε λίγο μπαίνει, συνεχίζουμε, καπάκι πάλι μας πετάει στην αρχική (με τα κόκκινα γράμματα) αλλά χωρίς να μπορούμε να μπούμε στο σύστημα, δεν εμφάνιζε δηλαδή το κουμπάκι εισόδου, ούτε και τίποτα άλλο. Απογοητευμένοι, λέμε τελείωσε... πριν φύγω, λέω κάτσε να ρίξω μια ανανέωση, βλέπω μπαίνει. Τον παίρνω τηλέφωνο, είχε ήδη κατέβει στα σκαλιά του, λέω τρέχα πάνω, άνοιξε. Περνάω τα στοιχεία, ελέγχω, πατάω υποβολή και μου γράφει ότι η αίτηση υποβλήθηκε, πήρα αριθμό πρωτοκόλλου και θα ειδοποιηθώ σε μεταγενέστερο μήνυμα... πιστεύω μπήκα. Ο φίλος μου κόλλησε σε έλεγχο της δήλωσης γιατί το σπίτι είναι στο όνομα της γυναίκας του και δεν επέλεξε το κουτάκι της δήλωσης που έπρεπε και το σύστημα προσπαθούσε να βρει δήλωση με το ΑΦΜ της γυναίκας ενώ έπρεπε να βάλει να ψάξει το δικό του. Μέχρι να το καταλάβουμε και να το διορθώσουμε, πατάει υποβολή και μήνυμα ότι οι πόροι εξαντλήθηκαν. Όλα αυτά γύρω στις 10:40 με 10:50...

παντως κόλλησε δυο τρεις φορές όταν έκανε επαλήθευση στοιχείων από την εφορία, κι έπρεπε να πας μπρος πίσω για να το δει...

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Αν κάνω autofill με google υπάρχει θέμα; Η αν γενικα μπορω να βαλω ενα προγραμμα με autofill. Η με καποια αλλαγη των hotkey για copy paste

Δημοσ.

Εγώ πρόλαβα και μπήκα μόλις άνοιξε.

Μου έκανε ενα ψιλοκολληματάκι κατά την εισαγωγή της κοστολόγησης, αλλά 10:13 είχα τελειώσει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zepp999 είπε

Εγώ πρόλαβα και μπήκα μόλις άνοιξε.

Μου έκανε ενα ψιλοκολληματάκι κατά την εισαγωγή της κοστολόγησης, αλλά 10:13 είχα τελειώσει.

Και εμένα ακριβώς έτσι. Με ένα refresh λύθηκε το θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ένα διαμέρισμα που ο ενοικιαστής το δηλώνε κύρια κατοικία το 2018, αλλά ΟΧΙ στην τελευταία φορολογική δήλωση του 2019. Εκεί το δηλώνει δευτερεύουσα.

Το δέχεται το σύστημα η όχι ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Η κύρια χρήση της κατοικίας προς ενεργειακή αναβάθμιση, θα πρέπει να αποδεικνύεται 
από τα στοιχεία της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του χρήστη εντός των τελευταίων 
τριών (3) ετών, με προτεραιότητα το «έτος αναφοράς» του Προγράμματος (φορολογικό έτος 2019). Σε περίπτωση που από τα στοιχεία της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, για 
το έτος αναφοράς προκύπτει ότι το ακίνητο δεν ήταν σε χρήση (κενό διαμέρισμα, κενή 
μονοκατοικία) το εν λόγω φορολογικό έτος, για την πιστοποίηση της κύριας χρήσης 
κατοικίας θα χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα δικαιολογητικά ενός εκ των δύο προηγούμενων 
φορολογικών ετών.

Παραθέτω τι λέει ο οδηγός.. 

Ένα απλό τηλέφωνο στο help desk θα σας λύσει την απορία. Το σηκώνουν αμέσως.. 

Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...