Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..Έχω την μητρική ASUS K8N-E (S.754) και μόλις βγάλω από το ρεύμα το pc χάνει τις ρυθμίσεις από το bios κλπ κλπ..Άλλαξα μπαταρία τίποτα!!Υπάρχει περίπτωση με αναβάθμιση του να φτιάξει η μπα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Πέρνα το τελευταίο BIOS και παρακάλα να διορθωθεί με αυτό. Διαφορετικά κάποιο πρόβλημα η μητρική. Κάνε έναν κόπο να δοκιμάσεις και άλλο τροφοδοτικό μήπως δεν τροφοδοτεί σωστά την μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω οι πυκνωτές φαίνονται εντάξει..Τροφοδοτικό δοκίμασα άλλο και δεν είχαμε διαφορά!!Τώρα θέλω να περάσω το bios αλλά δεν μπορώ να βρω πως..Μετά μένει το coppupted bios chip!!

Δημοσ.

.

Απ ότι βλέπω οι πυκνωτές φαίνονται εντάξει..Τροφοδοτικό δοκίμασα άλλο και δεν είχαμε διαφορά!!Τώρα θέλω να περάσω το bios αλλά δεν μπορώ να βρω πως..Μετά μένει το coppupted bios chip!!

Κάνεις ένα φλασάκι bootable με το rufus.

Κατεβάζεις το AFUDOS από εδώ και το βάζεις μέσα στο φλασάκι μαζί με το BIOS που είναι το K8N-E-ASUS-Deluxe-1012.007

Ξεκινάς το pc ρυθμίζοντάς το να μπουτάρει από το φλασάκι.

Κάποια στιγμή θα δεις ένα παράθυρο DOS και εκεί γράφεις  afudos / iK8N-E-ASUS-Deluxe-1012.007 (βλέπε manual σελ.66-67)

Και θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης. 

Προσοχή: πριν κάνεις την αναβάθμιση κάνεις copy το BIOS που έχει ήδη σε ένα εξωτερικό μέσο έτσι ώστε σε περίπτωση που αποτύχει η αναβάθμιση, να περάσεις το παλιό (βλέπε δελ. 67-68)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...