Arxagelos2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Παίζω παιχνίδια στο Steam και ανοίγει η κονσόλα του DOS και κλείνει γρήγορα χωρίς να προλάβω να δω τι γράφει και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας(το παιχνίδι απλά το ελαχιστοποιεί για να τρέξει το DOS). Επίσης όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας χώρις να έχω ανοίξει τίποτα πάλι το κάνει. Μου το κάνει ανά 8 με 10 λεπτά περίπου, είναι πολύ εκνευριστικό. Έχω Windows10 Pro 64bit. Υπάρχει τρόπος να δω ποια αρχεία έτρεξαν την τελευταία ώρα; Μέσα από την Διαχείριση Εργασιών στις Διεργασίες δε προλαβαίνω να δω πως λέγεται και από ποια διαδρομή τρέχει γιατί κλείνει αστραπιαία.
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μου το έκανε και εμένα τις τελευταίες μέρες και ξαναγυρισα στα 8.1 (οχι για αυτόν τον λόγο, απλά ηταν το κερασακι στην τουρτα μιας και τα 10 μου πηγαιναν απελπιστηκα αργα και ειχαν αρκετά θέματα με προγράμματα και file associations). Κοίτα στον Task Scheduler να δεις τι υπάρχει. Επίσης με F7 μπορείς να δεις το ιστορικό της γραμμής εντολών αλλά δεν ξέρω αν μετράει τις προγραμματισμένες διεργασίες. Δεν ήταν ιός αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο αλλά μια εργασία των Windows που ήταν εκνευριστικά ρυθμισμένη.
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μηπως αυτο? https://www.ghacks.net/2017/05/30/what-is-that-popup-on-windows-10-that-disappears-after-a-split-second/
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Όπως και να 'χει όμως, καλά είναι να κάνεις και ένα γρήγορο έλεγχο με adwcleaner και με το antivirus που έχεις. Αν δε βγάλεις άκρη κατέβασε το hijackthis, τρέξτο από την επιφάνεια εργασίας και σώσε το log. Ανέβασε το σαν συνημμένο σε επόμενο μήνυμα να το δούμε.
Arxagelos2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις θα τα πράξω και θα σας απαντήσω μακάρι να φτιαχτεί γιατί δεν είμαι τώρα να κάνω Φορμάτ. Antivirus έχω το Kaspersky.
Arxagelos2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Όπως και να 'χει όμως, καλά είναι να κάνεις και ένα γρήγορο έλεγχο με adwcleaner και με το antivirus που έχεις. Αν δε βγάλεις άκρη κατέβασε το hijackthis, τρέξτο από την επιφάνεια εργασίας και σώσε το log. Ανέβασε το σαν συνημμένο σε επόμενο μήνυμα να το δούμε. Νομίζω το αρχείο που τρέχει είναι το (conhost.exe). Δε με αφήνει να ανεβάσω τα αρχεία και τα ανέβασα εδώ https://uploadfiles.io/. startuplist.txt = https://ufile.io/745y0 hijackthis.txt = https://ufile.io/t4khp
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το steamwebhelper γιατί τρέχει τρεις φορές στην εκκίνηση; Στο hijack τσεκάρισε αυτά που λέει file missing και πάτα fix για να τα καθαρίσει. Μετά, απενεργοποίησε από την εκκίνηση ότι τρέχει εκτός από της υπηρεσίες της microsoft (WINDOWS+R -> msconfig -> Εκκίνηση στοιχείων -> Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft (τσεκ) και ξετσεκάρισε ότι έχει). Δες αν τώρα σου εμφανίζεται πάλι το παράθυρο αυτό και αν όχι ξεκίνα να ενεργοποιείς μια-μια τις υπηρεσίες που αφαίρεσες. Αν πάλι το πετάει, μπορεί να είναι κάποια μόλυνση γιατί το conhost, αν και legitimate, χρησιμοποιείται για να εκτελέσει άλλες υπηρεσίες με ειδικά δικαιώματα. Οπότε τρέξε και το adwcleaner για ένα γρήγορο καθάρισμα.
Arxagelos2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το steamwebhelper γιατί τρέχει τρεις φορές στην εκκίνηση; Στο hijack τσεκάρισε αυτά που λέει file missing και πάτα fix για να τα καθαρίσει. Μετά, απενεργοποίησε από την εκκίνηση ότι τρέχει εκτός από της υπηρεσίες της microsoft (WINDOWS+R -> msconfig -> Εκκίνηση στοιχείων -> Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft (τσεκ) και ξετσεκάρισε ότι έχει). Δες αν τώρα σου εμφανίζεται πάλι το παράθυρο αυτό και αν όχι ξεκίνα να ενεργοποιείς μια-μια τις υπηρεσίες που αφαίρεσες. Αν πάλι το πετάει, μπορεί να είναι κάποια μόλυνση γιατί το conhost, αν και legitimate, χρησιμοποιείται για να εκτελέσει άλλες υπηρεσίες με ειδικά δικαιώματα. Οπότε τρέξε και το adwcleaner για ένα γρήγορο καθάρισμα. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, έτρεξα το adwcleaner και έκανε επανεκκίνηση, ακόμα δεν μου το έχει πετάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα