Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Dr_73 επειδή η σύνθεση έχει να κάνει με e-shop (μιας και αυτό το κατάστημα βολεύει τον ts) ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι.

Η διαφορά τιμής του πακέτου i5 7400-mobo b250 (με ψύξη φυσικά)-ram 2400 σε σχέση με εκείνο του r5 1400-mobo350-ram 3000 είναι 18€, και όχι 65.

Και τα 18€ δεν είναι πολλά νομίζω, αν σκεφθείς πως ο r5 1400 έχει 4c/8t. Εννοείται πως θα τον καλύψει και ο 7400, με αυτή τη μικρή διαφορά στην τιμή όμως νομίζω πως αξίζει ο ryzen.

Δια του λόγου το αληθές :

Ειναι μικρότερη η διαφορά στο e-shop όντως.

Μητρική Β250 δεν είναι η φθηνότερη αυτή που αναφέρεις, η φθηνότερη είναι τούτη

οπότε πάει κάπου 30 ευρώ η διαφορά.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική που παραθέτεις στο link δεν έχει ψύξη, άρα θα ήταν καλύτερο να μην τη συμπεριλάβουμε στις πιθανές επιλογές. Στο διευκρίνισα και πριν περί ψύξης αλλά ίσως δεν το διάβασες ή δεν του έδωσες βάση. Σε αξιοπρεπές σύστημα προσωπικά δεν θα πρότεινα μια τέτοια μητρική, και γενικότερα σπάνια προτείνονται μητρικές χωρίς ψύξη και από άλλα μέλη εδώ-δικαίως νομίζω.  Η φθηνότερη με ψύξη στο e-shop είναι αυτή που σου έστειλα πριν.

• Like 1
Δημοσ.

@Papoutsis55 καλύτερα αυτόν για δίσκο : http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039, είναι καλύτερος και με 1 χρόνο εγγύηση περισσότερη από τον toshiba. 

Κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι αν το pc είναι all around & gaming, η ενσωματωμένη της μητρικής αρκεί.

Εκτός αν ασχολείσαι με ηχογράφηση, μίξη ήχου κτλ.

Δημοσ.

Τελεια! Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονη σας. Οταν το στήσω θα σας πω εντυπωσεις ! :) :)

Papoutsi εαν σε προλαβαινω θα προτιμουσα στην θεση σου να παρω εναν i3 6100 που ειναι μεν στα 107 ευρω αλλα υπερισχυει του penrtium κατα 13% και σε αυτο το budget την χρειαζεσαι πολυ την παρπανω ισχυ.οχι οτι ειναι ασχημο το συστημα που συνεθεσαν τα παιδια απλα ο ι3 ειναι πιο δυνατος με μια διαφορα 30 ευρω.επισης για οθονη θα σου προτεινα να παρεις μια turbo x 1080p tx 215 elm.την εχω 2 χρονια σχεδον και δεν εχει καει ουτε ενα πιξελ.και κανει 110 ευρω.μια δευτερη σκεψη ειναι να παρεις μια μεταχειρησμενη οθονη και χαμηλοτερης αναλυσης ακομα ωστε να μην σου φανει η ελλειψη "ιπποδυναμης" και να τρεχεις τα παιχνιδια ομαλα με αυτο το συστημα καθως μια 1080 θα το ζοριζει πολυ και θα χανεις καρε.και γλυτωνεις και λεφτα που μπορουν να πανε στον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων.οπως και να χει με γεια !!! Ευχομαι οτι κι αν διαλεξεις να μεινεις ευχαριστημενος!!!
Δημοσ.

Papoutsi εαν σε προλαβαινω θα προτιμουσα στην θεση σου να παρω εναν i3 6100 που ειναι μεν στα 107 ευρω αλλα υπερισχυει του penrtium κατα 13% και σε αυτο το budget την χρειαζεσαι πολυ την παρπανω ισχυ.οχι οτι ειναι ασχημο το συστημα που συνεθεσαν τα παιδια απλα ο ι3 ειναι πιο δυνατος με μια διαφορα 30 ευρω.επισης για οθονη θα σου προτεινα να παρεις μια turbo x 1080p tx 215 elm.την εχω 2 χρονια σχεδον και δεν εχει καει ουτε ενα πιξελ.και κανει 110 ευρω.μια δευτερη σκεψη ειναι να παρεις μια μεταχειρησμενη οθονη και χαμηλοτερης αναλυσης ακομα ωστε να μην σου φανει η ελλειψη "ιπποδυναμης" και να τρεχεις τα παιχνιδια ομαλα με αυτο το συστημα καθως μια 1080 θα το ζοριζει πολυ και θα χανεις καρε.και γλυτωνεις και λεφτα που μπορουν να πανε στον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων.οπως και να χει με γεια !!! Ευχομαι οτι κι αν διαλεξεις να μεινεις ευχαριστημενος!!!

Ο i3-6100 που έχω εγώ γονατίζει στο Fallout4 που είναι σχεδόν το ίδιο απαιτητικό με το witcher3. Να έλεγες τουλάχιστον i5 ok.

Όσο για την οθόνη  2017 έχουμε , οτιδήποτε κάτω από 1080p είναι μεγάλος συμβιβασμός... Να παίρνεις καινούριο υπολογιστή και να παίζεις σε monitor με ανάλυση περασμένης 10ετίας δεν είναι ό,τι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο i3-6100 που έχω εγώ γονατίζει στο Fallout4 που είναι σχεδόν το ίδιο απαιτητικό με το witcher3. 

Με τι κάρτα γονατίζει ; Το fallout 4 παίζει πολύ καλά σε 1080 , σε i5 750@3,6 που είναι cpu του 2009 και έχει στο passmark το μισό σκορ από τον i3 6100. Σε δικό μου μηχάνημα με i3 6100 που είχα δοκιμάσει μία gtx 970 παίζαν όλα σφαίρα (1080 πάντα , settings μέχρι high).

Αυτή την εποχή βέβαια , για οικονομικό i3 δεν κοιτάει i3 6100 αλλά 7100.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτή την εποχή δεν κοιτάς i3. Η κάρτα είναι παλιά, μια gtx750 2gb... Σε άλλα ΑΑΑ παιχνίδια δεν έχει θεμα.

Η κάρτα πάσχει πάντως πολύ περισσότερο από τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Η κάρτα πάσχει πάντως πολύ περισσότερο από τον επεξεργαστή.

Ισχύει, αλλά βλέπω να βαράει κάτι 85άρια η cpu που κ που. 

Δημοσ.

Ισχύει, αλλά βλέπω να βαράει κάτι 85άρια η cpu που κ που. 

Και η κάρτα ;

100% μόνιμα ;

Με βάζεις στην πρίζα και θα αρχίσω το Σάββατο δοκιμές με τον i3 6100.

Θα τον δοκιμάσω πρώτα με τούτη

Αν και είμαι σίγουρος ότι παίζει πολύ ικανοποιητικά (1080 πάντα) όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Ο άλλος παίζει witcher 3, με gtx 1070

https://www.youtube.com/watch?v=Fj2fKUwB3L4

με όλα max !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και η κάρτα ;

100% μόνιμα ;

Όχι η κάρτα έχει στιγμιαία drops στο 20%. Υπόψιν έχω φορτώσει ένα κάρο mods στο παιχνίδι και έχει γίνει αρκετά βαρύ οπότε λογικό είναι να σκαλώνει ο διπύρηνος i3. Σε καμιά βδομάδα θα έχω κ μια 960 4gb κ θα συγκρίνω.

Ας σταματήσουμε το off-topic όμως. 

Δημοσ.

Ο i3-6100 που έχω εγώ γονατίζει στο Fallout4 που είναι σχεδόν το ίδιο απαιτητικό με το witcher3. Να έλεγες τουλάχιστον i5 ok.

Όσο για την οθόνη 2017 έχουμε , οτιδήποτε κάτω από 1080p είναι μεγάλος συμβιβασμός... Να παίρνεις καινούριο υπολογιστή και να παίζεις σε monitor με ανάλυση περασμένης 10ετίας δεν είναι ό,τι καλύτερο.

μαλλον γονατιζει η καρτα γραφικων σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...