vikmaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην insomnia κοινότητα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ασχολείται κανείς με service κινητών η γνωρίζει να μου προτείνει κάποιον! Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση μονο του digitizer κ του touch κ οχι ολόκληρης της οθόνης...!! Ευχαριστώ!
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Να ξέρεις ότι δεν γίνεται σε όλα τα κινητά. Σε κάποια ναι, είναι ξεχωριστό το touch οπότε αλλάζει σχετικά εύκολα (ανάλογα και την εμπειρία του τεχνικού) αλλά σε κάποια (π.χ κάποια Samsung) το touch πάει πακέτο με την οθόνη.
corsair04 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην insomnia κοινότητα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ασχολείται κανείς με service κινητών η γνωρίζει να μου προτείνει κάποιον! Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση μονο του digitizer κ του touch κ οχι ολόκληρης της οθόνης...!! Ευχαριστώ! ρωτά εδώ τον έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλός έχει και προφίλ
vikmaki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για το LeEco le max 2 ενδιαφέρομαι... Εχω δει κάποια βίντεο στο YouTube οποτε αλλάζει.. απλά απαιτείται ειδικός εξοπλισμός!
corsair04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για το LeEco le max 2 ενδιαφέρομαι... Εχω δει κάποια βίντεο στο YouTube οποτε αλλάζει.. απλά απαιτείται ειδικός εξοπλισμός! δύσκολα έως και καθόλου δεν συμφέρει τον τεχνικό να προχωρήσει σε τέτοιου είδους επισκευή
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για το LeEco le max 2 ενδιαφέρομαι... Εχω δει κάποια βίντεο στο YouTube οποτε αλλάζει.. απλά απαιτείται ειδικός εξοπλισμός!Θέλει άριστα εκπαιδευμένα χέρια, loca glue και uv φωτισμό. Και όλα αυτά να γίνουν σε χώρο με μηδενική σκόνη.Παρτην πακέτο από κινα, δεν κοστίζει πολύ.
Drake27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για το LeEco le max 2 ενδιαφέρομαι... Εχω δει κάποια βίντεο στο YouTube οποτε αλλάζει.. απλά απαιτείται ειδικός εξοπλισμός!Πολλα πραματα βλεπει κανεις στο ιντερνετ,δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι οπως τα λενε,για να χωρησει το digitizer απο την lcd θελει πολυ δουλεια και τεραστια προσοχη για να μην βγαλει το φιλμ της οθονης.Παρτην ολοκληρη να ξεμπερδευεις μια ωρα αρχητερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα