sokin1313 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 http://greeklignite.blogspot.gr/?m=1 Για όσους έχουν όρεξη να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για τις "οικολογικές", "φθηνές", "σταθερές" ΑΠΕ. Για τους υπόλοιπους έχει σανό πιο πέρα. Μπεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 http://greeklignite.blogspot.gr/?m=1 Για όσους έχουν όρεξη να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για τις "οικολογικές", "φθηνές", "σταθερές" ΑΠΕ. Για τους υπόλοιπους έχει σανό πιο πέρα. Μπεεε! Καιρό είχα να γελάσω τόσο... ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ξαφνικά όλοι ανακαλύψανε τις εξτρά χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και να σου τα ρεπορτάζ απο σταθμούς και εφημερίδες για τα ΥΚΩ και την ζημιά που μας κάνουν. Για το ΕΤΜΕΑΡ κουβέντα όμως από κανέναν. Αντί αυτού μας στρέφουν ενάντια συμπολιτών μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokin1313 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης sokin1313 είπε:http://greeklignite.blogspot.gr/?m=1 Για όσους έχουν όρεξη να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για τις "οικολογικές", "φθηνές", "σταθερές" ΑΠΕ. Για τους υπόλοιπους έχει σανό πιο πέρα. Μπεεε!Καιρό είχα να γελάσω τόσο... ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!! Για να γελάσεις το έγραψα. Κι αν τελείωσες με τα γέλια μπορείς να συνεχίσεις το μάσημα. Μην πνιγείς κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 http://greeklignite.blogspot.gr/?m=1 Για όσους έχουν όρεξη να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για τις "οικολογικές", "φθηνές", "σταθερές" ΑΠΕ. Για τους υπόλοιπους έχει σανό πιο πέρα. Μπεεε! Δεν υπάρχει καλυτερο και πιο αξιοπιστο site για ενημερωση περι ενεργειας και ΑΠΕ απο τα ανυπογραφα αρθρα του greeklignite.blogspot.gr . Απιστευτα αξιοπιστο και αντικειμενικο, οπως αλλωστε φαινεται και απο τον τιτλο του. Ενδεικτικα: "Στον αέρα" ΟΛΕΣ οι ΜΠΕ & ΕΠΟ των αιολικών: η επίδραση υποήχων συνδέεται για πρώτη φορά με εγκεφαλικές αλλοιώσεις! ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Θα πρεπε τα νησια να τα αφησουν χωρις ρευμα , οσπου να πεθανουν οι μπουρτζοβλαχοι . Ολοκληρη χωρα χρυσοπληρωνει το γεγονος οτι δεν εχουν βγαλει ουτε δημοτικο Και για το γεγονός αυτό φρόντισε η Αθήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οχι φίλε μου, δε θες να κανεις διάλογο. Δεν ανεφερες τιποτα τεχνικό, αλλά συνεχίζεις να αποκρύπτεις στοιχεία, να μην απαντάς και να κλείνεις με συναισθηματικές προτάσεις. Αλλού αυτά, οχι σε μένα. Θες λοιπον αντίστοιχη ατράνταχτη απόδείξη, με το δικό σου τρόπο σκέψης και πλασαρίσματος; To παρακάτω είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα απο ενα μεγαλο αυτονομα ενεργειακό νησί, με προμελετημένες ακριβές ΑΠΕ που σχεδιάστηκαν να καλύπτουν το 100% της ζήτησης, ωστε να απεξαρτηθουν απο τα ορυκτα καυσιμα. Εμένα με έχεις πείσει ως τώρα ότι 100% αυτονομία με πηγές ενέργειας δεν είναι εφικτές. Δεν έχω πειστεί όμως ότι δεν είναι και αξιοποιήσιμες οι ανανεώσιμες πηγές. Η φωτοβολταϊκή ενέργεια μέσα στο διάστημα της μέρας σίγουρα είναι κατά ένα ποσοστό προβλέψιμη, το ίδιο και το αιολικό δυναμικό σε μια ολόκληρη χώρα μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να προβλεφθεί για ένα χρονικό διάστημα το ελάχιστο και το μέγιστο της ηλεκτρικής παραγωγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokin1313 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει καλυτερο και πιο αξιοπιστο site για ενημερωση περι ενεργειας και ΑΠΕ απο τα ανυπογραφα αρθρα του greeklignite.blogspot.gr . Απιστευτα αξιοπιστο και αντικειμενικο, οπως αλλωστε φαινεται και απο τον τιτλο του. Ενδεικτικα: "Στον αέρα" ΟΛΕΣ οι ΜΠΕ & ΕΠΟ των αιολικών: η επίδραση υποήχων συνδέεται για πρώτη φορά με εγκεφαλικές αλλοιώσεις! ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!! Συμφωνώ, όπως και στις περισσότερες ιστοσελίδες, υπάρχει και σ' αυτό σανός. Πιστεύω πως αν υπάρχει νοημοσύνη, δεν υπάρχει λόγος να σταθεί κάποιος στο σανό. Υπάρχουν άρθρα που παρέχουν απλές εξηγήσεις και παραδείγματα για την όλη ιστορία των ΑΠΕ, πως δεν πρέπει να τις θεοποιούμε και πως με την υπάρχουσα τεχνολογία δεν μπορούν να σταθούν από μόνες τους (πλην της υδροηλεκτρικής). Αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σανό, τα γράφει ωραία και σύντομα ο isay παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εμένα με έχεις πείσει ως τώρα ότι 100% αυτονομία με πηγές ενέργειας δεν είναι εφικτές. Δεν έχω πειστεί όμως ότι δεν είναι και αξιοποιήσιμες οι ανανεώσιμες πηγές. Η φωτοβολταϊκή ενέργεια μέσα στο διάστημα της μέρας σίγουρα είναι κατά ένα ποσοστό προβλέψιμη, το ίδιο και το αιολικό δυναμικό σε μια ολόκληρη χώρα μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να προβλεφθεί για ένα χρονικό διάστημα το ελάχιστο και το μέγιστο της ηλεκτρικής παραγωγής. Πάρα πολύ ωραία και λογική προσέγγιση ερωτήματος. Ας τα πάρουμε απο την αρχή. Η αλήθεια ειναι οτι τα ΦΒ εινανι πολύ πιο προβλέψιμα, από τα αιολικά τα οποία βαράνε κουτουρου (υπενθυμίζω οτι στα αιολικά πρεπει να φυσά μεσα σε συγκεκριμένα όρια, λίγο ειναι κακό, πολύ ειναι πάλι κακό). Εστω λοιπον οτι στήνουμε Χ πάρκα σε όλη την Ελλάδα και με μελετημένη διασπορά βασισμένη σε στατιστικά μοντέλα, οποτε με βάση τον καιρό ξέρουμε πάνω κάτι τι θα γινεται. Θεωρητικά λειτουργεί. Πράκτικά όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πρώτον, όσο και προβλέψιμα να είναι τα πράγματα, πάντα μα πάντα υπάρχει περιθώριο λάθους και σίγουρα κάποιες στιγμές θα πέσεις εκτός, γιατί η νεφοκάλυψη και ο αέρας ειναι πραγματικά ευμετάβλητα σε μεγάλο εύρος. Τι εννοώ και ας πιάσω μονο τα ΦΒ που εχουν πιο ομαλή καμπύλη (για τα αιολικά ειναι πολύ χειρότερα τα πράγματα). Ακόμα κι αν περιμένεις ηλιοφάνεια 12 ώρες (νύχτα δε μετρά ετσι κι αλλιώς), μέσα σε λίγες ώρες μπορει να εχεις απο μικρή έως μεγαλη νεφοκάλυψη και να χάσεις μέρος (ή σχεδόν) όλη την παραγωγή, διότι τα ΦΒ δε λειτουργουν γραμμικά αναλογικά. Φαντάσου το σαν μια αλυσίδα σουβλατζίδικων που εχει καταστήματα σε ολη την Ελλάδα και για αυριο θα χρειαστεί απο τον προμηθευτή Α 2500 κομμάτια γιατί τόση ειναι η ζήτηση που περιμένει. Ελα όμως που δεν γίνεται να ειναι απολυτα σίγουρος οτι ο προμηθευτής Α θα του τα φέρει 100%. Απο μια μικρή συνθήκη/γεγονός μπορεί να του φέρει 1100 ή 3400 (εχω λόγο που βαζω και το 3400). Θα πεις σιγά το πρόβλημα, ας φάνε πατάτες ή ας φάνε σαλάτα ή στο κάτω κάτω ας μείνουν νηστικοί. Το ρεύμα ΔΕΝ ειναι έτσι, είναι κοινωνικό αγαθό, είναι δομικός δοκός της λειτουργίας και της αναπτυξης μιας κοινωνίας. Αν λείπει ή δεν ειναι ποιοτικό ή ειναι ακριβό, είναι μαχαιριά σε ολη την κοινωνία. Επίσης δεν υπάρχουν εναλλακτικά, δηλαδή το ρεύμα ειναι ρεύμα, δηλαδή αν δεν εχεις σουβλάκια, μπορεις να φας πατάτες, αλλά αν δεν εχεις ρεύμα ... τον ... πέος. Αυτό οδηγεί στο πρώτο συμπέρασμα, οτι οι ΑΠΕ ειναι σίγουρα αξιοποιήσημες αλλά σε καμία περιπτωση αξιόπιστες και ο βαθμός αξιοποίησης ειναι ευμετάβλητος με μεγάλες διακυμάνσεις, λόγω πάλι της αναξιοπιστίας της. Έμμεσα εδώ τεκμηριώνεται πάλι οτι για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να συνεχίσουμε να καίμε ορυκτα (δηλαδη πέρα απο τον προμηθευτή Α, να ψωνιζουμε έτσι κι αλλιώς άλλα 2000 κομμάτια απο ενα προμηθευτη Β), αλλά φέυγει απο το ερώτημα σου. Με λίγα λόγια, όσο και να εχεις προβλέψει, είναι αδύνατον να είσαι σίγουρος οτι θα έχεις σταθερή παροχή, τουλάχιστον στο βαθμό που χρειάζεσαι. Το δευτερο βασικό πρόβλημα στην "υλοποιησιμότητα" (άρα και τον βαθμό αξιοποίησης) των ΑΠΕ ειναι το κόστος στο οποίο προσωρινά δεν θα υπολογισω τις χαζές ελληνικές σταθερές ταρίφες, αλλά το γενικότερο κόστος, εγκατάστασης, χρήσης, δικτύωσης, εξοπλισμου εξομάλυνσης της ενέργειας, συντήρησης αυτου, κλπ. Το κόστος ειναι τεράστιο. Σαν Ελλάδα εχουμε ήδη σκάσει 9 δις για επενδύσεις (9δις !!!) και ο λογαριασμός δεν εχει έρθει ακομα γιατί μιλάμε μονο για την εγκατάσταση. Μια βεβαια λύση ειναι να γίνουμε large και να σκεφτουμε: -Πόση ενέργεια χρειαζαστε την ημέρα; -Εστω 3000kWh -Ωραία θα βάλουμε απε 60.000 kWh με δυναμικό απε (διότι οι στατιστικές μέλετες λένε παραγωγή κάπου στο 10% και εγώ στο διπλασιάζω για λογους μεγιστης υλοποιησιμότητας). -Χώνουμε καθρέπτη και ανεμιστήρα που υπάρχει ισιάδα και πέτρα πάνω σε πέτρα και ρίχνουμε άπειρους ισημερινους καλώδια και κολώνες Ακόμα και τοτε σε διαβεβαιώ οτι κάποιες μέρες θα γίνει συσκότιση. Το κόστος όλων αυτών των εγκαταστάσεων ειναι τεράστιο και υπενθυμίζω οτι εχουν χρόνο ζωής 20-25 χρόνια, μετά ειναι σαβουρα. Αν ήταν μια επένδυση που θα άντεχε 50-60 χρόνια με μικρό κόστος συντήρησης (οπως πχ ενας δρόμος) να κάτσεις να το σκεφτείς και να το μελετήσεις, αλλά να σκάσεις τόσα λεφτά που σε 20 χρόνια θα ειναι σίδερο για κατσαρόλες, είναι το λιγότερο ηλίθιο. Με λίγα λογια ο δευτερος βασικός λόγος που οι απε δεν είναι τοσο αξιοποιήσιμες όσο φαίνεται ειναι το κόστος. Για να συνοψίσω κάνεις έργο που όσο είναι μικρό ειναι πρακτικά μη παραγωγικό (Τήλος, El Hierro), ενώ οσο το μεγαλώνεις, ο βαθμός οφέλους με βάση το κόστος ολο και μικραίνει. Αξιοποιήσημες θεωρητικά ειναι, πρακτικά όμως (και φαίνεται απο τα αποτελέσματα), δεν ειναι. Εκθιάζουν οι απετζήδες τη Γερμανία. Η γερμανία παράγει και πουλάει φουρφουρια, οποτε πρεπει να τα εχει βιτρίνα και πλέον εχει το ακριβότερο ρεύμα σε ολη την Ευρώπη. Αυτό κάτι δείχνει. Εννοείται ομως οτι για τη βιομηχανική της παραγωγή, φουλ κάρβουνο και φθηνές εισαγωγές απο Γαλλία - Σκανδιναβία. Πάμε τώρα σε δυο σημεία που χρήζουν προσοχής. Πρώτον το κόστος της ελληνικής προκαθορισμένης υποχρεωτικής ταρίφας. Τραγικό λάθος για μικρές χώρες όπως η Ελλάδα. Εγω θα το χαρακτήριζα στα όρια της προδοσίας. Αν κάποιος επενδυτής ήθελε να κάνει επένδυση και να βγάλει λεφτα, να έρθει με τα λεφτά του, να πάρει/νοικιάσει εκτάσεις, να χώσει όσα φουρφουρια θέλει και να πουλά ρεύμα στην ίδια τη δεη ή σε πολίτες. Αυτό θα ήταν το λογικό. Τώρα αντίθετα τι έγινε. Εμείς επιδοτήσαμε τις πολυεθνικές, να έρθουν να χώσουν φουρφουρια/καθρέπτες και έμμεσα τους δώσαμε τα λεφτά να το κάνουν, χωρίς να βάλουν τιποτα απο την τσέπη τους. Βάλαμε τα χερια μας και βγάλαμε τα ματια μας. Επισης οι πολυεθνικές αυτές ξέρουν οτι θα κερδίζουν όσο φυτευουν, οποτε μελέτες, περιβάλλον, γη, ανθρώπους τους γράφουν εκεί που καταλαβαίνεις. Αν δεν υπηρχε αντίδραση θα τα φυτευαν μέχρι και τις γλάστρες των σπιτιών. Πλήρωνε λοιπον Ελληνα τα κερατιάτικά και σε 20 χρονάκια θα σου μεινουν και οι σκουριασμένες σαβουρες να τις καμαρώνεις. Κατ'αλλα μας φταίνε τα νησιά για τις αυξήσεις τιμών. Το δευτερο που χρήζει προσοχής (ξύλο χρήζει, αλλα ας είναι) ειναι εκείνο το 3400 κομμάτια που έγραψα παραπάνω. Αν ο προμηθευτής Α μου φέρει σήμερα 3400 κομμάτια (ακομα κι αν χρειαστώ 1800) εγώ θα τα πληρώσω ΟΛΑ στην κανονική τιμή. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα. Χτές το τάδε πάρκο, δεν εδωσε αρκετή ενέργεια (π.χ. συνήθως δίνει 100 μονάδες) και χρειάστηκε να κάψω (ετσι κι αλλιως) λιγνίτη για να εχω ρεύμα, αλλα σήμερα φύσαγε καλά και μου έδωσε 600 μονάδες ενέργειας (απο τις σύνηθεις 100). Εγω πάλι θα κάψω λιγνίτη για τεχνικούς λόγους, αλλά πέρα απο τις 100 μονάδες που θα πλήρωνα, θα πληρώσω και τις επιπλέον 500 μονάδες, στην κανονική τιμή και για να μην κάψω τα δίκτυα μεταφοράς της περιοχής (η ενέργεια δεν αποθηκευεται) βάζω μια τουρπίνα να γυρίζει αναποδα (να βγαζει αερα κοπανιστό) για να κάψω αυτές τις επιπλεον μοναδες ενέργειας. Θα γουσταρα πάρα πολύ να φτιαχτει μια σοβαρή ΡΑΕ (οχι το αστειο που ειναι τώρα) και να λεει τους παραγωγούς ΑΠΕ, Κε Α, σήμερα χρησιμοποίησα Χ μονάδες ενέργειας απο εσένα, στην πληρώνω και σκασίλα μου αν εσύ παρήγαγες 2300. Επισης τα κοστη κατασκευής, δικά τους, οχι στην τσέπη του Ελληνα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλά ο isay έχει βάλει γκολ από τα αποδυτήρια σε κάθε "παιδί των λουλουδιών" και της "πράσινης ανάπτυξης". Εξήγησέ τους τώρα και γιατί πρέπει να γίνουν χθες πυρηνικά εργοστάσια και το θέμα θα ολοκληρωθεί. +1΄/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλά ο isay έχει βάλει γκολ από τα αποδυτήρια σε κάθε "παιδί των λουλουδιών" και της "πράσινης ανάπτυξης". Εξήγησέ τους τώρα και γιατί πρέπει να γίνουν χθες πυρηνικά εργοστάσια και το θέμα θα ολοκληρωθεί. +1΄/ Φοβάμαι πολύ τα πυρηνικά, γιατί ειναι : one time tziz - τον ήπιες για πάντα! 'Οσο και να δείχνουν ιδανική λύση, δεν εχω πειστεί οτι εχουμε εξαντλήσει τις εναλλακτικές. Και οι ΑΠΕ μου αρέσουν αλλά οχι με τον τρόπο που εφαρμόζονται. Θα μπορούσαμε να δείξουμε το δρόμο, αλλά πάλι τρεξαμε και βγάλαμε τα ματια μας και αντί τους επιχειρηματίες να τους πετάξουμε στη θάλασσα, τους χαιδέυουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν είναι τόσο απλό να σκάσει ένα πυρηνικό εργοστάσιο. Όλοι θυμούνται τα ατυχήματα αλλά κανείς το πώς έγιναν. Το Τσέρνομπιλ κατά την περίοδο παρακμής της ΕΣΣΔ σε συνδυασμό με χοντρά ανθρώπινα λάθη και η φουκουσίμα από τον εγκληματικό συνδυασμό πυρηνικά σε ιδιώτες. Οι επιπτώσεις από Τσέρνομπιλ, 3mile island, φουκουσίμα σε σχέση με τα συνολικά παγκόσμια ωφέλη της πυρηνικής ενέργειας εδώ και 70 χρόνια είναι αστείες. Γενικά τώρα για τα ατυχήματα, όταν φτιάχνουν οι Τούρκοι και το Κοζλοντούι λειτουργεί ξανα, και να μην φτιάξεις, αν γίνει ατύχημα θα το φας στη μάπα. Οπότε; Κοινή λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Προσωπικά νιώθω βλάκας που τόσο καιρό υποστήριζα τις ΑΠΕ. Από ότι φαίνεται είναι ένας ακόμα τρόπος αφαίμαξης του Έλληνα. Με συγχωρείτε τώρα πάω να αναμυρικασω το σανό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Προσωπικά νιώθω βλάκας που τόσο καιρό υποστήριζα τις ΑΠΕ. Από ότι φαίνεται είναι ένας ακόμα τρόπος αφαίμαξης του Έλληνα. Με συγχωρείτε τώρα πάω να αναμυρικασω το σανό... Αν τα σεντόνια μου, έβαλαν σε σκέψεις έστω και σε ένα άτομο, είμαι χαρουμενος! Μια λεπτομέρια: Προσοχή στις κακές απε να μη βάζεις και τα υδροηλεκτρικά. Είναι στην Ελλάδα πάρα πολλά χρονια και εχουν και δίνουν άπειρη καθαρή ενέργεια. Και υδροηλεκτρικά δεν εννοώ την αντλιοταμίευση και λοιπα χαζα υβριδικά μοντέλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πέραν των παραπάνω, με τα πυρηνικά εργοστάσια βάζεις βάσεις εθνικής ανεξαρτησίας καταρχήν αποκτώντας ενεργειακή αυτονομία και σε δεύτερο επίπεδο με την ανάπτυξη χαοτικής αποτρεπτικής ισχύος. win win είναι η κατάσταση αλλά εμείς ασχολούμαστε με φουρφούρια. Το κρίσιμο ερώτημα σε όλους τους χιπστεροοικολόγους που πήραν ποδήλατα και "επανοικειοποιούνται" τους δρόμους τρώγοντας τα καυσαέρια στη Μεσογείων νομίζοντας ότι ...γυμνάζονται δεν είναι τα πυρηνικά και οι ΑΠΕ. Είναι να μας πουν τη γνώμη τους για το φράγμα του Αχελώου που είναι σαν της Άρτας το γιοφύρι. Εκεί θα δούμε τι θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα