Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν πριν απο λίγο απο τον ΟΤΕ και με ευχαριστουν για την συνεργασία μας που ανηκω στο δίκτυο τους τόσο καιρό και ότι μετα ίδια χρήματα(27.5 τον μήνα) θα μου βάλουν VDSL. Tώρα έχω cosmote home double play 4M. Θα μου στείλουν καινουργιο router και το παλιο πρέπει να το πάω σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Την ρώτησα 3 φορές αν τα λεφτά είναι το ίδια και μου είπε ναι. Μου είπε για δέσμευση 24 μηνών, έχω δικαίωμα υπαναχώρησης σε κάποιες μέρες, και αν θελω να με βάλει στο αρθρο 11 (δωρεάν). Επίσης τέλος οι έντυποι λογαριασμοί , θα έρχονται σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail). Tην Παρασκευή θα στείλουν το router και θα πρέπει να δώσω την φωτοτυπία της ταυτότητας...
Έχουν πάρει και άλλους; υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα που δεν μου είπε; πχ δεν μου είπε για voip, το ανέφερε όταν της το πα εγώ... τι λέτε;

ΥΓ Με είχαν ξαναπάρει πριν κανα 3μηνο για την διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχή μου και να μου ειπαν τα υπάρχοντα double play αλλά είχα αρνηθεί, με 33 ευρώ αν θυμάμαι καλα 

Δημοσ.

- Internet έως 30 Mbps
- 250' προς σταθερά
- 30' προς κινητo

Είναι το cosmote home double play 30 M απο ότι ειδα στο site της cosmote 

Την ρώτησα αν μαζι με το router θα ερθει και χαρτι με αυτα που μου πε,με εβαλε σε αναμονη.και μετα μου πε θα ερθουν οι γενικοι οροι 

Μ
Δημοσ.

Ζήτα γραπτά το συμβόλαιο που να αναγράφονται ολα οσα λενε και ολες οι πιθανες κρυφές χρεώσεις (π.χ. αλλαγή πακέτου, π.χ. κάποια τέλη, κλπ). Επισης διευκρίνησε αν στην τιμή συμπεριραμβάνεται το τέλος σταθερής-ιντερνετ 5%. Γενικά ζήτα να σου ερθει με καποιο τρόπο το πλήρες συμβόλαιο, διάβασε το και τους το στέλνεις πίσω με το ΟΚ σου να αλλαξει η γραμμή σου.

Δημοσ.

ΜΙλησα στην εξυπηρέτηση μέσω chat και μου ειπαν οτι αυτοι (του chat) δεν μπορουν να δουν, πρέπει να πάρω τηλεφωνικά.

Δημοσ.

εγω εφυγα απο οτε, vodafone προσφορα με 30 ε απεριοριστα σταθερα 360 λεπτα προς κινητα και 50αρι vdsl , θα σου προτεινα αυτο απο τον οτε, 3 ε παραπανω το μηνα ειναι, αν σε ενδιαφερει παρε voda

Δημοσ.

και εγω που ειμαι vodafone

τα απεριοριστα σταθερα 360 κινητα και εξωτερικο και 30 26.9 ευρω

με 6 ευρω πανω ακριβως το ιδιο πακετο με 50 ιντερνετ 32.9 το μηνα

Δημοσ.

Με πήραν πριν απο λίγο απο τον ΟΤΕ και με ευχαριστουν για την συνεργασία μας που ανηκω στο δίκτυο τους τόσο καιρό και ότι μετα ίδια χρήματα(27.5 τον μήνα) θα μου βάλουν VDSL. Tώρα έχω cosmote home double play 4M. Θα μου στείλουν καινουργιο router και το παλιο πρέπει να το πάω σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Την ρώτησα 3 φορές αν τα λεφτά είναι το ίδια και μου είπε ναι. Μου είπε για δέσμευση 24 μηνών, έχω δικαίωμα υπαναχώρησης σε κάποιες μέρες, και αν θελω να με βάλει στο αρθρο 11 (δωρεάν). Επίσης τέλος οι έντυποι λογαριασμοί , θα έρχονται σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail). Tην Παρασκευή θα στείλουν το router και θα πρέπει να δώσω την φωτοτυπία της ταυτότητας...

Έχουν πάρει και άλλους; υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα που δεν μου είπε; πχ δεν μου είπε για voip, το ανέφερε όταν της το πα εγώ... τι λέτε;

ΥΓ Με είχαν ξαναπάρει πριν κανα 3μηνο για την διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχή μου και να μου ειπαν τα υπάρχοντα double play αλλά είχα αρνηθεί, με 33 ευρώ αν θυμάμαι καλα 

Το πακέτο ισχύει κανονικά. Είναι στο campaign των loyalty και port in και διατίθεται από 16/01/17.

Μία διευκρίνηση μόνο, είναι 27,90 το μήνα και όχι 27,50.

Το αν έχεις διαθεσιμότητα είναι κάτι που δεν γνωρίζω βέβαια.

Δημοσ.

επισης ρωτα μετα τα 2 χρονια ποσο παει η τιμη γτ σε μια αντιστοιχη προσφορα που μ εκανε ο οτε πηγαινε απο τα 32 στα 44 και ηταν ο λογος που δεν εφυγα απο forthnet μιας και δεν εχει καμια αυξηση οσο καιρος και αν περασει

Δημοσ.

Το πακέτο ισχύει κανονικά. Είναι στο campaign των loyalty και port in και διατίθεται από 16/01/17.

Μία διευκρίνηση μόνο, είναι 27,90 το μήνα και όχι 27,50.

Το αν έχεις διαθεσιμότητα είναι κάτι που δεν γνωρίζω βέβαια.

Σήμερα ήρθε το router μαζί με το συμβόλαιο.

Είναι με 27,90 με φπα, χωρίς το τέλος 5% (η τιμη ισχύει για 24 μήνες (δέσμευση) και μετα αναπροσαρμόζεται σε 38,21)

σταθερά 250 λεπτά και 30 λεπτα προς κινητά

vdsl εως 30

Τωρα πληρώνω 29,8 με φπα, χωρις το τελος 5%

με 250 λεπτά και 30 λεπτά κινητά

internet 4 ,

"ote home double play 4 M"

Το ξέρω ότι στους εναλλατικούς υπάρχουν καλύτερες τιμές-προσφορές αλλά εφόσον σταθερά-κινητά δεν με νοιάζουν και με τα ίδια χρήματα έχω παραπάνω internet με βολεύει. Ημουν σε εναλλακτικό πάροχο και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος και είπα καλύτερα λιγα παραπάνω στον οτε που όποτε υπήρξε πρόβλημα(2 φορες) λύθηκε σε 2 μέρες.

όταν περάσουν τα 2 χρόνια θα κοιτάξω τα τότε προγράμματα και θα δω τι θα κάνω...

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε το router μαζί με το συμβόλαιο.

Είναι με 27,90 με φπα, χωρίς το τέλος 5% (η τιμη ισχύει για 24 μήνες (δέσμευση) και μετα αναπροσαρμόζεται σε 38,21)

σταθερά 250 λεπτά και 30 λεπτα προς κινητά

vdsl εως 30

Τωρα πληρώνω 29,8 με φπα, χωρις το τελος 5%

με 250 λεπτά και 30 λεπτά κινητά

internet 4 ,

"ote home double play 4 M"

Το ξέρω ότι στους εναλλατικούς υπάρχουν καλύτερες τιμές-προσφορές αλλά εφόσον σταθερά-κινητά δεν με νοιάζουν και με τα ίδια χρήματα έχω παραπάνω internet με βολεύει. Ημουν σε εναλλακτικό πάροχο και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος και είπα καλύτερα λιγα παραπάνω στον οτε που όποτε υπήρξε πρόβλημα(2 φορες) λύθηκε σε 2 μέρες.

όταν περάσουν τα 2 χρόνια θα κοιτάξω τα τότε προγράμματα και θα δω τι θα κάνω...

Μια χαρά είναι φίλτατε και εγώ σε ΟΤΕ είμαι και ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο τους παίρνω τηλέφωνο και μου το κάνουν ανανέωση με την ίδια τιμή, τώρα δίνω 21-22€ adsl 24 με τους ίδιους χρόνους ομιλίας με σένα.

Μόλις μπηκα στην ιστοσελίδα της κοσμοτε και βλέπω την ανανεώσαν επιτέλους... καιρός ήταν διότι σερνόταν και ήταν μπάχαλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...