Προς το περιεχόμενο

Windows 10 δεν τερματιζουν!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω εναν σταθερο υπολογιστη με Windows 10 Home.Παταω τερματισμο αλλα δεν τερματιζει ποτε.Παραμενει αναμμενο.Εκανα ηδη μια φορα φορματ αλλα το προβλημα παραμενει.Δοκιμασα καποια πραγματα που βρηκα στο google αλλα δεν γινεται τιποτα.Καμια βοηθεια?

Το συστημα αποτελειται απο τα εξης:

intel g530

asus   P8H61-M LX

ram kingston 4gb

hdd 500gb wd     blue ή green δεν θυμαμαι.

απλο συστημα ειναι μονο για ιντερνετ στο χωριο.δεν κανει αλλη χρηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι.Εκκινει κανονικα!Για να τερματισει παταω το power button.

Δημοσ.

Εγω σε 7αρια, αρχισε να αργει να  εκκινησει και αργουσε απελπιστικα να κλησει.Εφταιγε το καλωδιο sata.Μου εβγαζε και ειδοποιηση το HD Sentinel.Mολις το αλλαξα ολα καλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλαξα καλωδιο αλλα το προβλημα παραμενει.Τι αλλο να κανω δεν ξερω.Κανενας ξερει?

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω εναν σταθερο υπολογιστη με Windows 10 Home.Παταω τερματισμο αλλα δεν τερματιζει ποτε.Παραμενει αναμμενο.Εκανα ηδη μια φορα φορματ αλλα το προβλημα παραμενει.Δοκιμασα καποια πραγματα που βρηκα στο google αλλα δεν γινεται τιποτα.Καμια βοηθεια?

Το συστημα αποτελειται απο τα εξης:

intel g530

asus   P8H61-M LX

ram kingston 4gb

hdd 500gb wd     blue ή green δεν θυμαμαι.

απλο συστημα ειναι μονο για ιντερνετ στο χωριο.δεν κανει αλλη χρηση.

με αυτα μου εστρωσε το κλεισιμο  η επανεκινηση και η αναστολη που ειχε θεμα ξανανοιγε μονο του

μπες μεσα στα power option και ξετσεκαρισε  το fast startup

post-238528-0-70369600-1496311303_thumb.jpg

επισης στο devise manager  στης συσκευες σου ξετσεκαρισε αλα τα wake  απο την καρτα δικτυου

post-238528-0-49411300-1496311417_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα.Στις διεργασιες μου βγαζει οτι αργει να τερματισει αλλα δεν λεει ποιο προγραμμα το κανει.Μιλησα με microsoft τηλ και ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι θεμα μητρικης.Αυτα...Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα!ΜΕτα απο 10 ωρες βρεθηκε λυση.Εκανα clear mos στην μητρικη,εβγαλα την μπαταρια της μητρικης και την ξαναεβαλα και εβαλα την ram στο αλλο slot και δουλεψε!Τερματιζει πλεον κανονικα.Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...