lefkadag13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια, απο εχθες προσπαθω να κανω φορματ τον σταθερο υπολογιστη μου και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:εχω βαλει κανονικα τα windows 10 σε bootable usb flashακι,κανω boot απο το flashaki κανονικα και μολις παει να ξεκινησει το Set Up μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα δοκιμασα αρκετα πραγματα που βρηκα στο internet σαν λυσεις οπως:να δημιουργησω νεο Deployment share,εψαξα στο C:/windows/panther/setupacts.log για τυχον λαθος στο ονομα του υπολογιστη αλλα τιποτα. καποια βοηθεια καποιος ? Ευχαριστω πολυ
stelios5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Να υποθέσω τα windows είναι γνήσια;;;; Σίγουρα γνήσια στην τελευταία έκδοση από εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Αν έχεις πληκτρολόγιο με USB προσπάθησε να βάλεις ένα από τα παλιά με το στρογγυλό βύσμα. Μήπως ο Η/Υ είναι παλιός και δεν μπορεί να πάρει τα windows 10;;;;; Είχε επάνω πιο μπροστά windows 10;;; Δοκίμασε να βάλει τα 32 bit.
lefkadag13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 χρησιμοποιω ακριβως τα ιδια windows.(win 10 x64) και το pc λειτουργει μια χαρα,απλα θελω να του κανω format. επισης ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος. επισης ναι,τα windowς ειναι γνησια
stelios5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αν έχεις πληκτρολόγιο με USB προσπάθησε να βάλεις ένα από τα παλιά με το στρογγυλό βύσμα.
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Το ίδιο ακριβώς μήνυμα πήρα πριν λίγες μέρες σε εγκατάσταση windows server 2008 r2 σε έναν παλιό hp ml350. Τελικά έκλεισα το μήνυμα και με έβγαλε σε κονσόλα (νομίζω ότι βγαίνει και με shift+f10). Εκεί είδα ότι στον c είχε έναν φάκελο tmp.hp και μέσα είχε ένα setup.exe Το έτρεξα και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα