Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

απο εχθες προσπαθω να κανω φορματ τον σταθερο υπολογιστη μου και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
εχω βαλει κανονικα τα windows 10 σε bootable usb flashακι,κανω boot απο το flashaki κανονικα και μολις παει να ξεκινησει το Set Up μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμαpost-274765-0-87019300-1496247955_thumb.jpg

δοκιμασα αρκετα πραγματα που βρηκα στο internet σαν λυσεις οπως:να δημιουργησω νεο Deployment share,εψαξα στο C:/windows/panther/setupacts.log για τυχον λαθος στο ονομα του υπολογιστη αλλα τιποτα.

καποια βοηθεια καποιος ?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Να υποθέσω τα windows είναι γνήσια;;;; Σίγουρα  γνήσια στην τελευταία έκδοση από εδώ:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Αν έχεις πληκτρολόγιο με USB προσπάθησε να βάλεις ένα από τα παλιά με το στρογγυλό βύσμα.

Μήπως ο Η/Υ είναι παλιός και δεν μπορεί να πάρει τα windows 10;;;;;  Είχε επάνω πιο μπροστά windows 10;;;

Δοκίμασε να βάλει τα 32 bit.

Δημοσ.

χρησιμοποιω ακριβως τα ιδια windows.(win 10 x64) και το pc λειτουργει μια χαρα,απλα θελω να του κανω format.

επισης ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος.

επισης ναι,τα windowς ειναι γνησια

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα πήρα πριν λίγες μέρες σε εγκατάσταση windows server 2008 r2 σε έναν παλιό hp ml350. Τελικά έκλεισα το μήνυμα και με έβγαλε σε κονσόλα (νομίζω ότι βγαίνει και με shift+f10). Εκεί είδα ότι στον c είχε έναν φάκελο tmp.hp και μέσα είχε ένα setup.exe Το έτρεξα και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...