Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ μπλα-μπλα, αλλα δεν εχεις εξηγησει ποσοτικα απο που προκυπτει ο συλλογισμος σου για το οτι οι Hackers ασχολουνται περισσοτερο με το Android παρα με το iOS.
Ουτε καν δεν ξερεις να ορισεις τι ειναι για σενα ο Hacker.

Πολυ μπλα-μπλα αλλα ουσια μηδεν.

Να ευλογήσουμε ένα κλειστό λειτουργικό λοιπόν;

Κραζεις τα κλειστα λειτουργικα ενω ποσταρεις απο κλειστο λειτουργικο;  :-D  :devil:

Θυμάμαι που κατά καιρούς έχουν βγει άρθρα για την παρακολούθηση που κάνει η Apple στα iPhone... και άρθρα (+λεγόμενα Snowden) για το πως Apple, Microsoft, Google κ.λπ. επιτρέπουν ανοιχτή πρόσβαση στην NSA σε όλα τους τα δεδομένα.

Οπότε...

Αρα τζαμπα ευλογεις την φιλοσοφια του ανοιχτου λειτουργικου.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ μπλα-μπλα, αλλα δεν εχεις εξηγησει ποσοτικα απο που προκυπτει ο συλλογισμος σου για το οτι οι Hackers ασχολουνται περισσοτερο με το Android παρα με το iOS.

Ουτε καν δεν ξερεις να ορισεις τι ειναι για σενα ο Hacker.

Πολυ μπλα-μπλα αλλα ουσια μηδεν.

Κραζεις τα κλειστα λειτουργικα ενω ποσταρεις απο κλειστο λειτουργικο;  :-D  :devil:

Αρα τζαμπα ευλογεις την φιλοσοφια του ανοιχτου λειτουργικου.

Το είπε για εμένα ο xaerialtwistx και το επανέλαβα. Ξαναδιάβασε το αρχικό δικό του και το τελευταίο δικό μου post.

Και φυσικά, όπως και για όλα τα υπόλοιπα που έχεις γράψει, δεν μπορείς να υποστηρίξεις ότι δεν γνωρίζω τι είναι ο hacker. Το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να ορίσω κάτι για το οποίο οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον μια γενική ιδέα είναι επειδή δεν ψήνομαι για παιδαριώδη τρολλοσυζήτηση, και επειδή απ' ό,τι φαίνεται λειτουργείς με κοροϊδέματα και μειώνοντας τους άλλους.

Με μείωσες -  "Και που ξερεις εσυ τι χρησιμοποιουν οι hackers;" - πριν καν με ρωτήσεις για τον ορισμό του χάκερ, οπότε ποιος ο λόγος να σου δώσω εξηγήσεις αφού χωρίς να με ξέρεις προσπαθείς να μου βάλεις την ταμπέλα του άσχετου, όπως έβαλες την ταμπέλα του "μη σοβαρού" και του "φτωχαδάκι"  στους υπόλοιπους χρήστες Android;

Και όπως δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα προηγούμενα που έγραψες, ούτε μπορείς να έχεις ιδέα για το λειτουργικό από το οποίο ποστάρω. Απλά διψάς να κοροϊδέψεις και υποθέτεις ότι χρησιμοποιώ Windows για να δουλέψει το κορόιδεμα.

Okay, πόσταρα από Windows (αν και 10 λεπτά νωρίτερα ήμουν σε Ubuntu ¯\_(ツ)_/¯).

Κλειστό μεν λειτουργικό, αλλά ανοιχτό hardware και όχι κλειστό οικοσύστημα.

Ακόμα και έτσι προσδίδει τεράστια ελευθερία. Οι μπλε οθόνες που κάποτε έτρωγε συχνά οφείλονταν σε third-party drivers μιας και προσπαθούσε να είναι συμβατό με τα πάντα. Και αυτή είναι η πραγματική μαγκιά. Ωστόσο αρκετοί πατούσαν σε αυτήν την αδυναμία για να ευλογήσουν το κλειστό οικοσύστημα.

Δημοσ.

Hacker είναι αυτός που προσπαθεί να βρει exploit για να εκμεταλευτει ένα λειτουργικό. Randomcat το jailbreak δεν είναι άγνωστο στους xda. Το να θεωρείς ότι ασχολούνται μόνο με android δείχνει πέρα από φανατισμό και ασχετοσύνη....

• Like 1
Δημοσ.

Hacker είναι αυτός που προσπαθεί να βρει exploit για να εκμεταλευτει ένα λειτουργικό. Randomcat το jailbreak δεν είναι άγνωστο στους xda. Το να θεωρείς ότι ασχολούνται μόνο με android δείχνει πέρα από φανατισμό και ασχετοσύνη....

Quote me, αν μπορείς, που δεν θα μπορέσεις. :)

Για φανατισμό να απαντήσεις σε εκείνους που βάζουν ταμπέλες όπως "μη σοβαροί και φτωχαδάκια" προς χρήστες Android.

Αλλά για να επιλέγεις να απαντήσεις σε εμένα συγκεκριμένα (?) έπειτα από όσα έχουν γραφτεί, μπορώ να υποθέσω και εγώ μερικά πράγματα για εσένα.

Δημοσ.

Quote me, αν μπορείς, που δεν θα μπορέσεις. :)

Για φανατισμό να απαντήσεις σε εκείνους που βάζουν ταμπέλες όπως "μη σοβαροί και φτωχαδάκια" προς χρήστες Android.

Αλλά για να επιλέγεις να απαντήσεις σε εμένα συγκεκριμένα (?) έπειτα από όσα έχουν γραφτεί, μπορώ να υποθέσω και εγώ μερικά πράγματα για εσένα.

Υπέθεσε ότι θες ,αλλά να χρησιμοποιείς αναφορές για το xda ότι ασχολείται μόνο με android , επειδή αυτό μόνο ξέρεις ...δεν σε κάνουν και ιδιαίτερα έξυπνο.
  • Like 1
Δημοσ.

Υπέθεσε ότι θες ,αλλά να χρησιμοποιείς αναφορές για το xda ότι ασχολείται μόνο με android , επειδή αυτό μόνο ξέρεις ...δεν σε κάνουν και ιδιαίτερα έξυπνο.

Ναι εντάξει, άσε τους χαρακτηρισμούς και βάλε μια παράθεση με το τι είπα, αν μπορείς.

Δημοσ.

Τι χαζομάρες είναι αυτές ρε παιδιά. Κατεβάζω χρόνια εφαρμογές παιχνίδια και από playstore και από αλλού και ποτέ δεν είχα θέμα. Αν είναι χαζός ο χρήστης δεν φταίει το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εντάξει, άσε τους χαρακτηρισμούς και βάλε μια παράθεση με το τι είπα, αν μπορείς.

Δεν είπες τίποτα που να αφορά το θέμα ή την είδηση πάντως....ξανασκέψου τι έγραψες αν μπορείς.

ΥΓ. Το xda δεν αποτελείται μόνο,από Αγίους...

Δημοσ.

Δεν είπες τίποτα που να αφορά το θέμα ή την είδηση πάντως....ξανασκέψου τι έγραψες αν μπορείς.

Βρε βάλε απλά παράθεση με αυτό που υποστηρίζεις ότι και καλά είπα.

Δημοσ.

γιατί ρε τι να την κάνεις τόση ελευθερία που έχει το android? πες μου κάτι χρήσιμο που δεν μπορείς να το κάνεις σε Ios.

ε μας πια! μιλάτε για ηλίθια features χωρίς καμιά χρησιμότητα.

Ειναι ηλίθιο το να έχεις split Screen σε ότι εφαρμογή θέλεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις background playback σε YouTube κτλ βίντεο εφαρμογών?

Ειναι ηλίθιο να μην βλέπεις ποτέ διαφημίσεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις έναν εξαιρετικό file manager φτιάχνοντας εσύ όπως θέλεις τα αρχεία σου?

Ειναι ηλίθιο να έχεις με ένα απλό swipe 10 λειτουργίες που στο ios θέλουν 3 4 πατήματα για να τις κάνεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις notification Led και να ξέρεις ανά πάσα στιγμή αν έχεις μήνυμα κλήση ειδοποίηση κτλ?

Ειναι ηλίθιο να περνεις screenshot της οθόνης η βίντεο ή να έχεις copy paste στα παντα?

Ειναι ηλίθιο να έχεις ir και να ελέγχεις ότι συσκευή θέλεις στην κυριολεξία μόνο με το κινητό?

Ειναι ηλίθιο να έχεις OTG και να μπορείς να συνδέσεις Flash drive η σκληρό απευθείας στο κινητό και να το διαβάσει σαν σκληρό?

Ειναι ηλίθιο να έχω Bluetooth όχι μόνο για να στέλνω αρχεία αλλά πχ συνδέω xbox Controller απευθείας και παίζω ότι θέλω.

Ειναι ηλίθιο να μπορείς να ομορφύνεις το κινητό σου όπως εσύ θέλεις να βάλεις widgets live wallpapers κτλ που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου και θα την Ομορφύνουν?

Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα αλλά έπιασες το νόημα. Το Android είναι ευλογία αν ξέρεις να το δουλευεις σε κάνει τη ζωή εύκολη. Το ios είναι καρκίνος καθαρά και ξαστερα και εδώ είμαι να βοηθήσω όποιον θέλει να κάνει τη μετάβαση στο Android.

Απλά το λιθαράκι μου ως έμπειρος χρήστης Android που έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

https://youtu.be/RHGSkZfKFtQ

https://youtu.be/Gv9SpvToSyk

• Like 3
Δημοσ.

Βρε βάλε απλά παράθεση με αυτό που υποστηρίζεις ότι και καλά είπα.

Ανέφερες τους xda developers λες και είναι σούπερ ειδικοί που ελεγχουν το android.... αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Δημοσ.

Randomcat παιζεις με τις λεξεις; Τι δε καταλαβες απο το προηγουμενο post; Σε ξαναρωταω λοιπον γιατι το συντακτικο μου ηταν «λαθος»:

700M μολυσμενα τηλεφωνα. 700Μ κατοχοι. Ποσοι ξερουν το xda; Αντε και το ξερουν ολοι. Τι θα πανε να κανουν εκει; Αναφερω security tools γιατι εσυ ανεφερες οτι οι developers εκει φτιαχνουν τετοια.

Και για να γελασουμε λιγο μαζι σου γιατι πολυ στα σοβαρα σε πηραμε:

Το Samsung Galaxy που ανταγωνίζεται το iPhone, έχει malware;

http://thehackernews.com/2017/03/android-malware-apps.html?m=1

ΛΕΡΡΡΡΡΡΡΑ οι Κινεζοι!

• Like 1
Δημοσ.

Ανέφερες τους xda developers λες και είναι σούπερ ειδικοί που ελεγχουν το android.... αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Για τελευταία φορά, βάλε μια παράθεση. Υποστήριξες ότι είπα κάποια πράγματα. Πού είναι; Δεν μπορείς να τα βρεις;

Και όχι δεν τους ανέφερα για αυτόν το λόγο, αλλά επειδή κάποιοι λένε - μεταξύ άλλων - ότι δεν υπάρχουν σοβαροί χρήστες Android.

Με ελάχιστη προσοχή στη συζήτηση, θα το είχες καταλάβει. Αλλά σου είπα - δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι απαντάς σε εμένα συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Ειναι ηλίθιο το να έχεις split Screen σε ότι εφαρμογή θέλεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις background playback σε YouTube κτλ βίντεο εφαρμογών?

Ειναι ηλίθιο να μην βλέπεις ποτέ διαφημίσεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις έναν εξαιρετικό file manager φτιάχνοντας εσύ όπως θέλεις τα αρχεία σου?

Ειναι ηλίθιο να έχεις με ένα απλό swipe 10 λειτουργίες που στο ios θέλουν 3 4 πατήματα για να τις κάνεις?

Ειναι ηλίθιο να έχεις notification Led και να ξέρεις ανά πάσα στιγμή αν έχεις μήνυμα κλήση ειδοποίηση κτλ?

Ειναι ηλίθιο να περνεις screenshot της οθόνης η βίντεο ή να έχεις copy paste στα παντα?

Ειναι ηλίθιο να έχεις ir και να ελέγχεις ότι συσκευή θέλεις στην κυριολεξία μόνο με το κινητό?

Ειναι ηλίθιο να έχεις OTG και να μπορείς να συνδέσεις Flash drive η σκληρό απευθείας στο κινητό και να το διαβάσει σαν σκληρό?

Ειναι ηλίθιο να έχω Bluetooth όχι μόνο για να στέλνω αρχεία αλλά πχ συνδέω xbox Controller απευθείας και παίζω ότι θέλω.

Ειναι ηλίθιο να μπορείς να ομορφύνεις το κινητό σου όπως εσύ θέλεις να βάλεις widgets live wallpapers κτλ που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου και θα την Ομορφύνουν?

Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα αλλά έπιασες το νόημα. Το Android είναι ευλογία αν ξέρεις να το δουλευεις σε κάνει τη ζωή εύκολη. Το ios είναι καρκίνος καθαρά και ξαστερα και εδώ είμαι να βοηθήσω όποιον θέλει να κάνει τη μετάβαση στο Android.

Απλά το λιθαράκι μου ως έμπειρος χρήστης Android που έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. https://youtu.be/RHGSkZfKFtQhttps://youtu.be/Gv9SpvToSyk

Καλύτερα παρέδωσε μαθήματα πως να το χρησιμοποιούμε σωστά το android ,όπως λες και μετά ασχολείσου με την μετάβαση. Το θέμα για την μετάβαση έχει άλλο τίτλο....
Δημοσ.

αν ξερεις τι κατεβαζεις δεν εχεις θεμα ειτε εισαι σε ανδροιντ

Οχι οτι διαφωνω με το παραπανω αλλα αν σου ερχεται προ εγκατεστημενο το malware στην συσκευη τοτε τι κανεις?

https://arstechnica.co.uk/security/2017/03/preinstalled-malware-targets-android-users-of-two-companies/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...