Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρε παιδιά τι τον παιδέυετε τον άνθρωπο με αλλαγές ρούτερ κλπ?καταρχάς εγώ να ρωτήσω κάτι πολύ βασικό,πόσα μέτρα είναι το τηλεφωνικό καλλώδιο από τη τηλεφωνική πρίζα μέχρι το κλιπάκι του ρούτερ?βάλε το ρούτερ στη κεντρική πρίζα του σπιτιού(αυτή που βλέπεις πρώτη όταν μπαίνεις σπίτι με καλλώδιο 2μέτρα και άστο να δεις τι πάιζει. Αν συνεχίσει και το κάνει καλείς τη 4νετ για τεχνικό.Δεν υπάρχει λόγος να το σκαλίζεις άλλο μόνος σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,Φιλε DeathBoy το καλώδιο είναι περίπου στα 3:30 4 μετρα,απλα δεν έχω πρόβλημά στην γραμμή ειναι καθαρή,

όταν έβαλα το ρουτερ του Οτε όντως δεν έχω κoλληματα ουτε στο youtube στο pc ,άλλα ούτε & στο Box που εχω για 

livestreaming

Bill 2015 μου έκανε κάτι τρελά πράγματα  ενώ είχα ιντερνέτ στο ρουτερ δεν συνδεόταν στο pc  ,δοκίμασα & με καλώδιο ethernet και ούτε κατάφερα να συνδεθώ ...μετά μου έλεγε δεν έβρισκε ip ο υπολογιστής ,το άφησα κάνα 2 ορώ & μετα τα καταφερα & μπηκα στο ρουτερ του οτε άλλαξα & όνομα & κωδικό, 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

ρουτερακι δεν μου πρότεινες όμως   :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  

Δημοσ.

Περιμενε ...

το 1,5 με 2 μετρα τηλεφωνικό

και μακρύ  ethernet  Τι εννωεις ..?

να προσπαθήσω να μικρύνω το καλώδιο που είναι αρκετά μεγάλο που συνδεω   το ρουτερ ..?

:mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow: 

Δημοσ.

αν διαβάσεις πιο πρίν το έχει δοκιμάσει η 4νετ του λεέι όλα ότι είναι καλασ

σορρυ αλλα δεν λεει πουθενα οτι το εβαλε μονο του στη κεντρικη με μικρο καλλωδιο και δεν ειχε προβληματα. Αποκλείω να μη του πρότειναν να έρθει τεχνικός στο σπίτι,καταρχάς αν τους είπε για 4μ καλλώδιο αυτομάτως θα του ειπαν οτι ειναι μεγαλο.

Για να έχεις μια άποψη για το τι συμβαίνει με το πρόβλημα σου ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

1)έλεγχος ορθής συνδεσμολογίας,αν είναι σωστή ρουτερ σε κεντρική πρίζα μόνο του με 2μ καλλώδιο το πολύ.

2)αν δεν αλλάξει τίποτα ζητάς μετρήσεις από το πάροχο σου και αν όλα είναι καλά υπάρχουν 2 επιλογές:

τεχνικός στο χώρο,είτε δοκιμή με άλλο ρουτερ. Δεν ξέρω τι κουβέντα κάνατε και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να τους υποστηρίξω,απλά επειδή έχω κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά και έχω ακούσει τα πιο κουλά πράγματα,αλλά θα σε ρωτήσω,σου είπαν για τεχνικό με πιθανή χρέωση και αντέδρασες?εξου και η αναγκαστική αλλαγή ρούτερ?για να τα λεμε όλα

Δημοσ.

Στην κεντρικη μοναδα εχω 10 ποντους καλώδιο που συνδέεται με το splitter & μετα φευγει το καλωδιο  για το ρουτερ

απο οσα τηλεφ έκανα κανένας δεν μου πρότεινε τεχνικό ,

Ο καθε υπάλληλός έκανε της δικες του ρυθμίσεις & μου ελεγε  μετα δεν θα εχεις θέματά,άλλα  είχα χειρότερα 

δεν θα με πείραζε τόσο η χρέωση αρκεί να βρισκόταν λύση 

εγω μονος μου σε τηλ κλήση είπα στον υπάλληλό να έρθει τεχνικός & μου λέει η γραμμή σου ειναι καθαρή τζάμπα θα δώσεις χρήματα,

μου είπανε κλειδώνω στο -9- & οτι είμαι 2 χλμ από το καφαο ,,

Ερώτησή : ζητάς μετρήσεις από το πάροχο σου ,τι εννοείς..? θα ερθει τεχνικός στο σπίτι να ελέγξει κάτι..?,,είναι με κάποια χρέωσή..?

εδω & 2 ήμερες φιλε μου έβαλα το παλιό ρουτερ του ΟΤΕ άσπρο  με κεραία,που είχα από 2012 & δεν έχω κολλήματα ,ταυτόχρονα παίζει  το android tv box   για livestreaming,, το youtube & 2 κινητά όσο εμείς βλέπουμε μπαλα

Να πω & την αλήθεια μου δεν το εχω δοκιμάσει για πιο κοντό καλώδιο να δω πως θα συμπεριφερθεί ,

η πολυκατοικία ειναι 10 χρόνον ,λέτε να εχει κάποιο θέμα τα καλώδια..?,δεν θα με χαλούσε να το ψάξω λίγο ακόμα μπας & μου ανεβεί λίγο η ταχύτητα 

Δημοσ.

Καλημερα,είναι αρκετά δύσκολο να βάλω πιο κοντό καλώδιο επειδή θα περνάει μέσα από το σαλόνι & έχουμε κάποια  θεματάκια με το περπάτημα ,,η άλλη λύση που σκέφτηκα ,διπλά στην tv έχω πρίζα για δορυφορικό καλώδιο από την ταράτσα

να ρωτήσω κάποιον,η να φέρω κάποιον να μου βγάλει 1 πρίζα τηλεφώνου διπλά στο ρουτερ-

Δημοσ.

Στην κεντρικη μοναδα εχω 10 ποντους καλώδιο που συνδέεται με το splitter & μετα φευγει το καλωδιο  για το ρουτερ

απο οσα τηλεφ έκανα κανένας δεν μου πρότεινε τεχνικό ,

Ο καθε υπάλληλός έκανε της δικες του ρυθμίσεις & μου ελεγε  μετα δεν θα εχεις θέματά,άλλα  είχα χειρότερα 

δεν θα με πείραζε τόσο η χρέωση αρκεί να βρισκόταν λύση 

εγω μονος μου σε τηλ κλήση είπα στον υπάλληλό να έρθει τεχνικός & μου λέει η γραμμή σου ειναι καθαρή τζάμπα θα δώσεις χρήματα,

μου είπανε κλειδώνω στο -9- & οτι είμαι 2 χλμ από το καφαο ,,

Ερώτησή : ζητάς μετρήσεις από το πάροχο σου ,τι εννοείς..? θα ερθει τεχνικός στο σπίτι να ελέγξει κάτι..?,,είναι με κάποια χρέωσή..?

εδω & 2 ήμερες φιλε μου έβαλα το παλιό ρουτερ του ΟΤΕ άσπρο  με κεραία,που είχα από 2012 & δεν έχω κολλήματα ,ταυτόχρονα παίζει  το android tv box   για livestreaming,, το youtube & 2 κινητά όσο εμείς βλέπουμε μπαλα

Να πω & την αλήθεια μου δεν το εχω δοκιμάσει για πιο κοντό καλώδιο να δω πως θα συμπεριφερθεί ,

η πολυκατοικία ειναι 10 χρόνον ,λέτε να εχει κάποιο θέμα τα καλώδια..?,δεν θα με χαλούσε να το ψάξω λίγο ακόμα μπας & μου ανεβεί λίγο η ταχύτητα 

έτσι όπως μου τα αναφέρεις είναι λογικό να μην ξέρεις τι να κάνεις,δυστυχώς δεν στα εξήγησαν σωστά..κοίτα για το καλώδιο ισχυεί και σωστή η λύση που λες για πρίζα δίπλα στο ρούτερ και καλό θα ήταν να είναι καλώδιο ρουτερ πρίζα μόνο και στην άλλη πρίζα τηλεφώνου να έχεις το τηλέφωνο μαζί με φιλτράκι...αυτά τα σπλίτερ προσωπικά δεν τα εμιστέυομαι άσε που είναι πολλά καλώδια μαζί οπότε θα έχεις μπλέξιμο.Κάνε αυτά για αρχή και μετά για μένα τεχνικός. 

Δημοσ.

τι τεχνικο πρεπει να καλεσω για να ανοίξει περάσει  δεύτερή πρίζα  τηλεφώνου..?

bill2015 μπορώ να σου στηλω ενα προσωπικό μήνυμά...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...