Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ελπίζω αρχικά να μην ποστάρω σε λάθος κατηγορία.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αποστολή ενός desktop στο εξωτερικό(Αγγλία).

Θα φύγω για Αγγλία και θα ήθελα με κάποιο τρόπο να πάρω το pc μου μαζί. Έχει κανείς ιδέα από κόστος, τι παίζει γενικά, πόσο ασφαλές είναι ?? Συμφέρει μεταφορική η courier?? (ή να το πάρω ο ίδιος στο αεροπλάνο αν γίνεται ξερω γω)

Δημοσ.

Εγώ θα το έπαιρνα μαζί μου αεροπλάνπο... Πολύ καλό πακετάρισμα, και μετά παράδοση στα ειδικά δέματα με ένδειξη Ευθραυστο...

Μίλα και με την αεροπορική σου. 

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά για να το πάρει μαζί του στο αεροπλάνο λόγο έξτρα βάρους, άσε που από άποψη ασφάλειας το ίδιο ή κ χειρότερα μπορεί να είναι.

Ρώτα καλύτερα σε μεταφορική και κάνε αν σε πέρνει ασφάλεια στο δέμα.

Δημοσ.

Υποθέτω πας για σπουδές? Εγω σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά πριν πολυυυυυυ καιρό, έβαλα κάτω τις τιμές και είδα πως συμφέρει με τα χίλια να νοικιάσω pc με το μήνα από Αγγλία, όπως και έκανα. Υπήρχαν πολλά καταστήματα που το έκαναν εκεί. Αν πας για σπουδές,πρέπει να υπολογισεις και το κόστος της επιστροφής, και ότι δεν θα έχεις pc όταν θα έρχεσαι για διακοπές Ελλάδα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους.

Για σπουδές πάω ναι. αυτό που λες δεν είχα ιδέα οτι υπάρχει. και μου ακούγεται αρκετά καλο. Κανα Link δεν παίζει να έχεις ευκαιρο ε?? θα το ψάξω πάντως και αν βρω κατι θα το ποσταρω και εδω να υπάρχει

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ελπίζω αρχικά να μην ποστάρω σε λάθος κατηγορία.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αποστολή ενός desktop στο εξωτερικό(Αγγλία).

Θα φύγω για Αγγλία και θα ήθελα με κάποιο τρόπο να πάρω το pc μου μαζί. Έχει κανείς ιδέα από κόστος, τι παίζει γενικά, πόσο ασφαλές είναι ?? Συμφέρει μεταφορική η courier?? (ή να το πάρω ο ίδιος στο αεροπλάνο αν γίνεται ξερω γω)

ξέρω γω; τόσο καλό ειναι;

εγώ θα έπαιρνα απλά τους σκληρούς και θα έκανα ένα καινούργιο στην Αγγλία άντε να έπαιρνα επεξεργαστή και μητρική μαζί να το τύλιγα με πετσέτα και να το έβαζα σε σακίδιο χειρός που θα το έπαιρνα μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο.

Δημοσ.

Οι περισσότερες ενοικιάσεις γίνονται από μικρά μαγαζάκια στην Αγγλία. Συνθέτουν μεταχειρισμένα κομμάτια και αντί μα τα πουλήσουν τα νοικιάζουν σαν ολοκληρωμένο σύστημα. Και καλύτερα τους βγαίνει λαι κάνεις και εσύ τη δουλειά σου.

Κάποιοι συμφοιτητές μου που δεν είχαν λαπτοπ, επέλεξαν αγορά λάπτοπ. Εύκολη μεταφορά και τους έμεινε και για μετά

Δημοσ.

χαχα :P  :D  εγω παλι ειμαι λαπτοπακιας ετσι δεν δημιουργουνται τετοια θεματα. καλη και η ιδεα του louilouiCK. αλλα θα πρεπει συχνα να κανεις απο/συναρμολογηση και δεν ξερω εαν μακροχρονια ειναι το καλυτερο. στην αγγλια θα βρεις ποικιλια μην ανησυχεις!!

Δημοσ.

χαχα :P  :D  εγω παλι ειμαι λαπτοπακιας ετσι δεν δημιουργουνται τετοια θεματα. καλη και η ιδεα του louilouiCK. αλλα θα πρεπει συχνα να κανεις απο/συναρμολογηση και δεν ξερω εαν μακροχρονια ειναι το καλυτερο. στην αγγλια θα βρεις ποικιλια μην ανησυχεις!!

όχι εγώ για μια φορά το είπα... αν χρειάζεται δηλαδή PC στην αγγλία που θα κάθεται κυρίως (λέω κυρίως γιατι υποθέτω μονο μερικές μέρες τις γιορτές και το καλοκαίρι να κατεβαίνει Ελλάδα) τότε να κάνει αυτό αν το PC του αξίζει τόσο πολύ ή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει άλλο εκει...

όταν γυρνάει ελλάδα να την βγάζει σε φίλους ή κάνα internet cafe αν χρειαστεί υπολογιστή στις διακοπές του.

Δημοσ.

Συμφέρει μεταφορική η courier?? (ή να το πάρω ο ίδιος στο αεροπλάνο αν γίνεται ξερω γω)

Για να πάρεις μια ιδέα:

https://www.teahousetransport.com/en

Σοβαρή, αξιόπιστη και σε μία εβδομάδα τα έχεις στην πόρτα σου.

Όπως ειπώθηκε ήδη όμως, αν δεν έχεις κάποιο high end pc, που θα χάσεις πολλά σε βιαστική μεταπώληση, δεν αξίζει.

Δες τιμές στο Amazon.co.uk και υπολόγισε τι μπορείς να κρατήσεις (και να μεταφέρεις), τι θα σου χρειαστεί να αγοράσεις, και πράξε ανάλογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...