Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ή την επιλογή ενός λειτουργικού που δεν είναι πιο τρύπιο κι από σουρωτήρι

Υπάρχει βρε άνθρωπε άλλο λειτουργικό που να αντικαθιστά τα Windows σε laptop ή desktop με single boot, χωρίς να πέσει το productivity στο -300%;

Δεν το έχετε χωνέψει ακόμα;

20 χρόνια η ίδια συζήτηση...

"Μια χαρά είναι το Slackware αντί για Windows, έχει ποντίκι"

"Μαμάει το SuSE Linux 6.2 Personal αντί για Windows, άμα χάσεις 15 μέρες με kernel compilations μπορεί να έχεις Radeon να βλέπεις τα glxgears".

"Μια χαρά είναι το Ubuntu αντί για Windows. Βλέπει πάνω από το 60% των συσκευών του Thinkpad, στα Toshiba ακόμα μόνο δίσκο και οθόνη."

"Μια χαρά είναι το Mac αντί για Windows, του έβαλαν και office στην προνομιακή τιμή των 1500€ πακέτο"

Δεν παίζεστε...

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει βρε άνθρωπε άλλο λειτουργικό που να αντικαθιστά τα Windows σε laptop ή desktop με single boot, χωρίς να πέσει το productivity στο -300%;

Δεν το έχετε χωνέψει ακόμα;

20 χρόνια η ίδια συζήτηση...

"Μια χαρά είναι το Slackware αντί για Windows, έχει ποντίκι"

"Μαμάει το SuSE Linux 6.2 Personal αντί για Windows, άμα χάσεις 15 μέρες με kernel compilations μπορεί να έχεις Radeon να βλέπεις τα glxgears".

"Μια χαρά είναι το Ubuntu αντί για Windows. Βλέπει πάνω από το 60% των συσκευών του Thinkpad, στα Toshiba ακόμα μόνο δίσκο και οθόνη."

"Μια χαρά είναι το Mac αντί για Windows, του έβαλαν και office στην προνομιακή τιμή των 1500€ πακέτο"

Δεν παίζεστε...

Δεν ξέρω τι εννοούσε ο συμφορουμίτης αλλά θέλω να πιστεύω οτι εννούσε την τελευταία έκδοση win (που ήταν πράγματι safe).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι εννοούσε ο συμφορουμίτης αλλά θέλω να πιστεύω οτι εννούσε την τελευταία έκδοση win (που ήταν πράγματι safe).

Όταν έχεις στην υπογραφή archlinux.org η ασθένεια είναι συγκεκριμένη. Την έχω περάσει και έπρεπε να πάω σε ίδρυμα απεξάρτησης (έπιασα δουλειά σε πολυεθνική) για να ξεκόψω.

x11.png

Επεξ/σία από angelfacekiller

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...