Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή φοράω Michelin Energy Saver E3B σε 185/60/14 τα οποία είναι σούπερ (αλλά ήρθε η ώρα της αλλαγής) και προσανατολίζομαι σε μαλακή γόμα πάλι ή έστω μεσαία (όχι σκληρή πάντως).

Έχω υπόψιν τα εξής:

Michelin Energy Saver

Pirelli Cinturato P1

Έχετε και κανένα άλλο μοντέλο να βάλω στη λίστα που να αξίζει; Έχουμε μέτρο σύγκρισης; Τι προτείνετε εσείς;

Βεβαίως αν βρω καμιά ευκαιρία με μικρότερη τελική τιμή από αυτές που δίνουν τα περισσότερα μαγαζιά στα παραπάνω λάστιχα ή σε άλλο καλό λάστιχο δεν λέμε ποτέ όχι.

Δημοσ.

Ίδιες διαστάσεις έχουμε.

Πάντα έβαζα της Michelin Energy.

Άλλαξα σε 4αδα καινούργια Kormoran , και το μετάνιωσα (για 60 ευρω λιγότερο) 

, μετά τις 15.000 φάνηκε η ποιότητα , σφυρίζαν στίς στροφές , και σε βρεγμενο οδόστρωμα δεν είχαν κράτημα.

Βέβαια σημαντικός παράγοντας ειναι και ο τρόπος οδήγησης του καθένα

• Like 1
Δημοσ.

Ίδιες διαστάσεις έχουμε.

, μετά τις 15.000 φάνηκε η ποιότητα , σφυρίζαν στίς στροφές , και σε βρεγμενο οδόστρωμα δεν είχαν κράτημα.

ναι ε ; Εβαλε ο πατερας μου μια 4αδα με 220 ευρω προχθες...  :ph34r:

Δημοσ.

Στην ίδια διάσταση ακριβώς έβαλα τα Dunlop BlueResponse με 215€

Το λάτρεψα το λάστιχο. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση. Στα τεστ που το έψαχνα, ήταν απο τα κορυφαία.

Δημοσ.

Ίδιες διαστάσεις έχουμε.

Λογικό δεν είναι? Για να πιάσουν χαμηλές τιμές ρίχνουν την ποιότητα. Αλλά για να μη χαλάει το όνομα Michelin το βαφτίζουν kormoran....

• Like 1
Δημοσ.

Στην ίδια διάσταση ακριβώς έβαλα τα Dunlop BlueResponse με 215€

Το λάτρεψα το λάστιχο. Οικονομικό, άνετο και με πολύ καλή πρόσφυση. Στα τεστ που το έψαχνα, ήταν απο τα κορυφαία.

215 καλή τιμή. τόσο το έχουν οι περισσότεροι;

σε σχέση με το Energy Saver πως είναι; Τα ίδια πάνω κάτω;

Δημοσ.

Πάνω κάτω εκεί είναι η τιμή του.

Για τα Michelin, δεν ξέρω, πάντως όταν το έψαχνα, τα Dunlop είχαν πάρει καλύτερη βαθμολογία.

Δημοσ.

σε αυτά προσανατολίζομαι για να αλλάξω και μάρκα. Ίσως βάλω και άζωτο τώρα που έρχεται καλοκαίρι για να μην ζεσταίνονται και πολύ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικά έβαλα τα Dunlop BlueResponse.

Πολύ καλό λάστιχο, ήσυχο, φεύγει πλέον το αμάξι σαν τρένο, τα παλιά είχαν ξεραθεί. Δεν το έχω πιέσει ακόμα βέβαια, λυπάμαι τη γόμα. Στην άνω κατηγορία τιμής, δεν έχουν μεγάλες διαφορές όλα αυτά.

Όποιος το έχει καιρό η γόμα του πως είναι; Από ξένα reviews που διάβασα έγραφαν πως μάλλον τα μπέρδεψε η Dunlop και δίνει μαλακό λάστιχο πίστας σε καθημερινά αυτοκίνητα. Εγώ λέω πως παίζει ρόλο και η οδήγηση που κάνει κανείς. Αν το πιέζεις συνέχεια θα φαγωθεί γρήγορα.

Πάντως τα energy saver είχαν αρκετή γόμα μετά από 5 χρόνια, ωστόσο ξεράθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...