Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εδώ και περιπου μια βδομαδα εχω ενα προβλημα με το pc. Με το που βγηκε ο νεος driver nvidia τον εκανα εγκατασταση. Ομως σε καθε παιχνιδι ή εκλεινε ή εβγαζε μπλε οθόνη καθε δεκα λεπτα. ¨Ετσι τους έσβησα και τους ξαναπερασα. Συνεχιζει ομως και το κανει. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει;

specs.

I5 6500

Gtx 1060 6g msi

16gb ram

h110m asus

Δημοσ.

Έχω ένα zalman 750w gold semi modular. Να ενημερώσω επίσης πως πιο παλια έκανε πάλι το ίδιο. Αλλά όταν ξαναπερνουσα από την αρχή drivers λειτουργούσε κανονικά.

Δημοσ.

Έχω ένα zalman 750w gold semi modular. Να ενημερώσω επίσης πως πιο παλια έκανε πάλι το ίδιο. Αλλά όταν ξαναπερνουσα από την αρχή drivers λειτουργούσε κανονικά.

Στο έκανε και με άλλη κάρτα πέρα της 1060?

Δημοσ.

Κοίτα. Με αυτο το τρογοδοτικο εχει δουλεψει η 1060 η 6αρα και πιο παλια η 3αρα. Με την τριαρα δεν ειχα τετοια θεματα. Ειχα απλα θεματα επιδοσεων.

Δημοσ.

ξήλωμα driver με ddu και δοκιμάζεις παλαιότερο επίσης.

το ίδιο να κάνεις και στο άλλο σύστημα που θα την δοκιμάσεις(και τους παλιούς και τους τελευταίους)

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασα απεγκατασταση με ddu. Ακομα τιποτα. επισης μου εβγαλε αυτο το error. Στο project cars συγκεκριμενα.

post-396077-0-70557600-1496245629_thumb.png

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα και το τροφοδοτικό; Και στην προηγούμενη φορά είχε κάνει μία - δύο φορές το ίδιο αλλά τότε είχα windows 7.

Δημοσ.

ναι θα μπορούσε,γι αυτο είπαμε να δοκιμαστεί σε άλλο σύστημα αρχικά.

Αν το πρόβλημα παραμένει και στο άλλο σύστημα(το οποίο έχει και αυτό κάποιο αξιοπρεπές τροφοδοτικό) το πιθανότερο ειναι οτι έχει πρόβλημα η κάρτα.

Αν δεν το κάνει,το πρόβλημα είναι κάπου σε σένα(τροφοδοτικό )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...